تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 79 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان من یه جایی گیر کردم.
    بعد از کشتن عروسکه یه کلید بهم میده و بعد از اینکه از بیشهوشی در میاد و بهم میگه باید برم به TOWN HALL توی قسمت objectives هم این کلمه رو نوشته:Investigate Town Hall که معنیش میشه "شهردای شهر رو جستجور کنید"منم رفتم اونجا و به یه قسمتی رسیدم که جای کلید روش بود من کلید رو استفاده کردم و توی وسط هال یه دریچه به زیر زمین باز شد و رفتم تو و تا پایین ترین نقطه ی زیر زمین رفتم همون جایی که یه ریشه ی درخت هم درست وسط هال هست.بعد دور و برو گشتم و یه چاقو پیدا کردم و برداشتم.
    کل ساختمان شهرداری رو گشتم و چیزی دیگه ای پیدا نکردم بازم بهم میگه Investigate town hall
    اینجا دیگه باید چیکار کنم؟
    اون چاقو در واقع یک کلید هست. همون پایین Town Hall یک دری هست که با همین کلید ( چاقو) باز میشه باید بری داخل و بعد برگردی خونه خود Sheperd ( از راه قبرستان یادت باشه حتما 2 تا قبر تو قبرستان که با همین چاقو باز میشن رو چک کنی ) اونجا زیر زمین یک در دیگه داره که با همین کلید باز میشه.

2. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من نمیدونم چیکار کنم با این عروسکه...هر کاری میکنم عروسک ( اسکارلت) نمیمیره اونجا که می افته زمین و بعد میزنه کلید موس رو تند تند بزن گیر کردم در واقع یه مشکل عجیبه نمیدونم من بلد نیستم یا بازی باگ داره ...جالبتر اینکه چه کلید موس رو تند تند بزنم و چه نزنم اهرم رو توکمر عروسک فرو میکنه و مقداری اهرم فرو شده تو کمر عروسک رو تکون میده و بعدم هیچی به هیچی

وقتی تصویر کلیک موس گوشه بالا ظاهر میشه کلید موس رو میزنم اون اهرم هم تو کمرش فرو میکنه و مقداری اون اهرم که تو کمر عروسک هست تکون میده و بعد که درش میاره دوباره عروسک بدون هیچ مشکلی دوباره پا میشه و عین اول دوباره آنقدر میزنم تا بیفته بعدم کلید موس و بقیه ماجرا...این عمل رو حدود سه ربع انجام دادم ناچار شدم از بازی خارج بشم اینجا پیغام بذارم

برای حل مشکلم از :::

1-گیم پد استفاده کردم و بعد دکمه توربو رو فعال کردم که خودش اتوماتیک دکمه رو تند تند بزنه(گیم پدم boxker )

2-از کیبورد و موس و نرم افزاره کلیک اتوماتیک استفاده کردم

3-از ترینر هم استفاده کردم و هم برای امتحان ترینر رو غیر فعال کردم

ولی هیچی کمکم نکرد ..لطفا کمکم کنید
    توروخدا کمک کنید بدجوری گیر کردم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

توروخدا کمک کنید بدجوری گیر کردم
    اگر 2 تا Save قبلشو داری بدون Trainer برو ممکنه Bug باشه. سعی کن قبل تر از این قسمت شروع کنی.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اون چاقو در واقع یک کلید هست. همون پایین town hall یک دری هست که با همین کلید ( چاقو) باز میشه باید بری داخل و بعد برگردی خونه خود sheperd ( از راه قبرستان یادت باشه حتما 2 تا قبر تو قبرستان که با همین چاقو باز میشن رو چک کنی ) اونجا زیر زمین یک در دیگه داره که با همین کلید باز میشه.
    اقا دستت درد نکنه.
    توی قبرستان یکی از درها رو پیدا کردم(همونی که وقتی از نردبان میرم بالا و از قبرستان سر درمیارم رو به روش) اون یکی کجای قبرستان هست؟حتما لازمه که اون رو هم پیدا کنم؟اولی که پیدا کردم فقط یه سرم توش بود.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه.
    توی قبرستان یکی از درها رو پیدا کردم(همونی که وقتی از نردبان میرم بالا و از قبرستان سر درمیارم رو به روش) اون یکی کجای قبرستان هست؟حتما لازمه که اون رو هم پیدا کنم؟اولی که پیدا کردم فقط یه سرم توش بود.
    نه دوست عزیز همون یکی بود من اشتباه کردم.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

خوب اقا من الان تو خونه هستم.بعد از اینکه نقشه ی سایلنت هیل رو از بالای شیر وونوی برداشتم بهم گفت باید برم به مادر الکس حرف بزنم درباره ی نقشه.منم رفتم حرف زدم و بعد یه چند نفر من رو از پشت گرفتن و مادر الکس رو بردن و بعد صدای اژیر به صدا در اومد و همه جا عوض شد.بازی به من میگه باید از خونه برم بیرون تا حالا 3 تا ماسک پیدا کردم و یه عروسک خرگوش و یه جایی هم بود دو نفر که بدنشون سوخته بود و بالای سرشون هم یه چیزی نوشته بود.راستی یه ساعت هم پیدا کردم که می تونم عقربه هاشو رو بپرخونم.اینجا باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب اقا من الان تو خونه هستم.بعد از اینکه نقشه ی سایلنت هیل رو از بالای شیر وونوی برداشتم بهم گفت باید برم به مادر الکس حرف بزنم درباره ی نقشه.منم رفتم حرف زدم و بعد یه چند نفر من رو از پشت گرفتن و مادر الکس رو بردن و بعد صدای اژیر به صدا در اومد و همه جا عوض شد.بازی به من میگه باید از خونه برم بیرون تا حالا 3 تا ماسک پیدا کردم و یه عروسک خرگوش و یه جایی هم بود دو نفر که بدنشون سوخته بود و بالای سرشون هم یه چیزی نوشته بود.راستی یه ساعت هم پیدا کردم که می تونم عقربه هاشو رو بپرخونم.اینجا باید چیکار کنم؟
    اینجا یک معما کلی هست که یک بخشش باید روی صورت دوتا مانکن دو تا ماسک بصورت صحیح بزاری ( یادم نیست چیا بودند فکر کنم یکی بی تفاوتی بود) بعد 3 تا مدال پیدا کنی و به لباس پدرش که قسمت بالاس بچسبونی و یک سری چاقو هست باید پیدا کنی و تو زیر زمین بزاری سرجاشون و عقربه را 2:06 تنظیم کنی تا چندتا پنجره باز بزشن و اون عروسکو بزنی به یکی از پنجره ها .. . .

9. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

این ارور ماله چیه ؟؟

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام...این فایل رو از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کن بنداز توی system32
    ویندوزت...موفق باشی..

12. این کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

من این فایلی که کاپیتان بلک گفت رو ریختم و رفتم تو بازی
    ولی صدا ندارم
    تو منو ندارم
    تو بازیم ندارم
    فقط تو دموی اول بازی که رو تخت بودم صدا بود
    جی کار منم درست شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •