منم 3 ترم زبان خوندم...اما مترجمی انگلیسی...اما اگه آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی قبول می شدم، مطمئنم انصراف نمی دادم...رشته ی خوبیه...موفق باشی
رتبه تم که گفتی دو رقمیه...اگه عملیت خوب باشه، شک نکن دانشگاه هنر قبول میشی.
منم 3 ترم زبان خوندم...اما مترجمی انگلیسی...اما اگه آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی قبول می شدم، مطمئنم انصراف نمی دادم...رشته ی خوبیه...موفق باشی
رتبه تم که گفتی دو رقمیه...اگه عملیت خوب باشه، شک نکن دانشگاه هنر قبول میشی.
بچه ها من سینما سوره قبول شدم تهران ، زمان ثبت نام سینما سوره که؟ همون زمان بندی جدول شمار ۲ ؟چون تو فایل که دانلود کردم از سایت سنجش (جدول شمار ۳ ) اسمه سوره نیست اصلان !
با سلام...
من امسال کنکور ریاصی دادم....
رشته معماری قبول شدم...
اما میخوام امسال کنکور هار بدم....
و میخوام رتبه ای بیارم که تهران عکاسی یا گرافیک قبول شم...
اما از منابع کنکور هنر خبر ندارم....
کسی هست که بدونه واسه کسب این رتبه جیا باید بخونم!!؟؟
برنامه امسال قلم چی رو از کجا میتونم بگیرم؟؟!!
خیلی واجبه!!!
برای رشته ای که می خوای باید دو رقمی بیاری...برای گرافیک هم باید دستی قوی تو طراحی داشته باشی...برنامه ی قلمچی رو هم فقط بعد از ثبت نام تو آزمونا بهت میدن...پشت دفترچه ی برنامه هم همه ی منابع درسی و آزاد لیست شده.
سلام
من امسال عکاسی دانشگاه تهران قبول شدم بارتبه 17 منطقه 1 و 18 کشوری البته واسه گرافیک کنکور دادم و باید تو آزمون عملی شرکت کنم.عکاسی رو برداشتم تا چند واحد پاس کنم و جلو بیفتم
اگر سوالی چیزی داری با ایمیلم در ارتباط باش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال اگه کمکی بتونم بکم
اره میشه باید فقط ۳ تا کارت ثبت نام بخری
واسه باستانشناسی دانشگه تهران چه رتبه ای میخواد؟
عکاسی چی دانشگاه تهران روزانه
منطقه اول
باستان شناسی رو نمیدونم...اما امسال عکاسی هیچ کس بالای 50 قبول نشد... فکر می کنم روازنه هم زیر 30 قبول شدن...کلا اگه متمرکز تهران می خوای به فکر دو رقمی باش.
سلام دوستان
میشه 1 نفر به من کمک کنه!؟
من دانشجوی معماری هستم، 2 سال دیگه درسم تموم مشه! اما از اونجا که به هنر خیلی علاقه دارم، میخوام بعد از این 2 سال کنکور هنر بدم و برام خیلی مهمه که تهران قبول بشم!!!
اما نمی دونم چه کلاس هایی هست که بتونه کمکم بکنه، خصوصا طراحی (تا اونجا که من اطلاع دارم عملی هم داره؟)
اینم نمی دونم که درس های عربی و فیزیک چقدر مهمن( من واقعا هیچی یادم نیست!!!) اینم بگم که رشتم ریاضی بوده!
کسی هست که امسال موفق شده و میتونه رمز موفقیتش رو به منم بگه ؟ خیلی برام مهمه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)