بله از اونجایی که بازی کردن سلیقه ایه بعضیا هستش مثله اینجانبکه گرافیک بازی براشون خیلی خیلی مهمه و میخوان از سیستمی که براش هزاران دلار آب خورده کار بکشن
ممنون
بله از اونجایی که بازی کردن سلیقه ایه بعضیا هستش مثله اینجانبکه گرافیک بازی براشون خیلی خیلی مهمه و میخوان از سیستمی که براش هزاران دلار آب خورده کار بکشن
ممنون
بله گرافیک بسیار مهمه، ولی نه این طور... مگه با سیستم چند هزار دلاری نباید Angry Birds بازی کرد؟![]()
او مای گاد وات ا گودبله گرافیک بسیار مهمه، ولی نه این طور... مگه با سیستم چند هزار دلاری نباید Angry Birds بازی کرد؟
انتظار از انگری بردز در حد یک انگری بردزه اما rage رو ما به عنوان بازی پرحجم و پر از جزئیات و مسلما با گرافیک بسیار بالا میدانیم و چون تاپیک انحصارا به این بازی مربوط میشه دیگه کلی گویی نمیشه ولی اگه بخواییم کلی بحث کنیم بازیهای مختلفی در ژانرهای مختلف و در رده های مختلف قرار دارن و با هدف خاص (هدف به غیر از داستان)
در کل با این ذهنیتی که از بازی داریم ببینیم واقعا ارزش خرید یا دانلود داره یا نه
بله، انتظار از هر بازی به سبکش مربوط میشه...
ولی در کل به خاطر کمی ضعف در گرافیک و بهترین نبودن؛ نباید به کل یک بازی رو کنار گذاشت..
پیروز باشید.
من بازی کردم یه ساعتی، نسخه ری پک رو که از لینک زیر گرفتم و بعد با نصب پچ یک گیگی و کرک اسکیدرو و نصب درایور مخصوص بازی برای کارتهای AMD مشکلی نداشتم توی تکستچر ها !
دقیقا مشکل باید چطور باشه شاید من متوجه نشدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بچه ها میشه بگید این بازی چند ساعته تموم میشه؟
تمومش کردم
ب نظر من :
گیم پلی :8.7
گرافیک :7.7
صداگزاری: 9
داستان:6
در کل 8.3
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
زیاد طولانی نیس ،بستگی ب لولیه ک میخوای بازی کنی ،یه 10 ساعتی میکشه
این امتیاز واسه نسخه ی pc هستش یا xbox؟ آخه به نظر من روی ایکس باکس که گرافیکه خیلی خوبی دارهگرافیک :7.7
رو PC ،اره گرافیکش خوب بود ولی مشکل زیاد داشت!
ببخشید دوستان من تو بازی فقط روی یکی از ماشین ها میتونم راکت انداز بزارم و 3 تا ماشین دیگه مسلسل دارن
نمیشه عوض کرد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)