دوستان کدوم شرکت دان شبش خوبه نه قطی داره نه....
چون میخام دانو بزنم برم بخابم![]()
دوستان کدوم شرکت دان شبش خوبه نه قطی داره نه....
چون میخام دانو بزنم برم بخابم![]()
سلام امروز سرعت صبا نت بی نظیره باسه من ای ول با با دمشون گرم![]()
آخه دوست عزیز با یه روز خوب بودن که نمی شه راجع به خوب یا بد بودن سرویس یک شرکت اظهار نظر کرد. اکثر شرکت های Dsl همین شرایط رو دارند یعنی بعضی روزها خوب و بعضی روزها بد هستند. شرکتی خوب هست که به طور میانگین سرعتش خوب باشه.
من الان به صبا سفارش بدم حداكثر چقدر طول ميكشه تا تمام مراحل رو انجام بدن( مركز مخابرات شيخ فضل ا..)
داتك چطور؟
و اينكه به خود داتك بگم بهتره يا نمايندگيهاش (مثلا بالاتر از پارك ساعي يه نمايندگي داره كه نزديك خونمونه)
در ضمن اينجور كه پيداست همه از كيفيت و سرعت اينترنت تو ايران راضي اند كه توي اين اعتراض شركت نميكنند
سلام
داتک یه ماه طول میکشه
خیلی دردسر داره نصب داتک
ممنون![]()
شاتل مناسبه !
قطعی که نداره
قیمت سرویس اقتصادیش پایینه و سرعتش بالاست.
شب ها و پنج شنبه و جمعه ها رایگانه.
چرا از آسیاتک استفاده نمی کنی؟ من که الان 8 ماهه دارم ازش استفاده می کنم خیلی هم راضی ام. مراحل نصبش هم حدود 10 روز طول می کشه.
الان صبانت از همه نظر بهترین سرویس رو داره
مثلا شما اگر ماهی 2 گیگش رو بگیری حدود 23 گیگ در ماه دانلود داری
حداقل ساعت 3-7 صبح حدود 700 مگ و 30 روزش میشه 21 گیگ + 2 گیگ روزانه = 23 گیگ
کدوم سرویس دهنده ای این خدمات رو میده؟
دانلودش هم از 50 تا 60 متغیره (برای همه سرویسها)
اتفاقا يه چند ماهي داشتم ولي الان ديگه محدوديت دارهچرا از آسیاتک استفاده نمی کنی؟ من که الان 8 ماهه دارم ازش استفاده می کنم خیلی هم راضی ام. مراحل نصبش هم حدود 10 روز طول می کشه.
آخه کدوم آدم عاقلی ساعت 3 بعد از نصفه شب میشینه پشت اینترنت . در ضمن من ترجیح میدم به جای این که 700 مگابایت فایل رو با اینترنت دانلود کنم با 2000 تومن سی دیش رو از بازار بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)