سلام
ممنون از راهنمایی
من این نرم افزار رو دانلود کردم و برای ارسال ایمیل گروهی فایل با پسوند csv میخواد . این فایل ها رو از کجا می تونم بگیرم که شامل تعداد زیادی ایمیل باشه و بدون وارد کردن تک تک ایمیل ها بتونم تعداد زیادی ارسال کنم ؟
سلام
ممنون از راهنمایی
من این نرم افزار رو دانلود کردم و برای ارسال ایمیل گروهی فایل با پسوند csv میخواد . این فایل ها رو از کجا می تونم بگیرم که شامل تعداد زیادی ایمیل باشه و بدون وارد کردن تک تک ایمیل ها بتونم تعداد زیادی ارسال کنم ؟
سلام ......
راهی هست که بشه yahoo mail رو بست که دیگه ایمیل برام نیاد ؟؟؟
آخه از دیشب تا حالا حدود 50 تا میل برام اومده که نمیدونم کی میفرستشون و اصلا" هم نمیشناسمش .........
ممنون ........
سلام
بسیار فراوانند
کافیه یه سرچ تو گوگل کنید تا خودتون ببینید
ممنون![]()
خوب دوستان من امروز كل اين تايپيك رو خوندم!
جواب چند سوال شما:
اگر ايميلي با همان نام ايميل شما براتون مياد-تعجب نكنيد-من با برنامه اي به اسم ايميل بمبر ميتونم حتا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &...
براتون ايميل ارسال كنم!
هيچ وقت نگيد كدوم ايميل بهتره!
AOL - YAHOO - GOOGLE - HOTMAIL
وغيره همه از نظر امنيت يكي هستند و فقط ياهو بخاطر مسنجر پر طرفدارش بيشتر مورد حمله با برنامه هايي مثل:
DeacTiver - SpyYahoo - TrojanMakers - KeyLoger
و مانند اينا هست كه به راحتي با برنامه هايي مثل اينا اگه رعايت امنيت نكنيد ميشه حتا هر سروري و هر پسوردي به جز ياهو رو هم بدست آورد.
در ضمن ياهو مسنجر به جز ايران هم رتبه ي اول رو به خودش اختصاص داده - پس بخاطر همي مسنجر هم ميتونه حسن خوبي براي استفاده ايميل ياهو باشه
امضا:حامد شمس
Yahoo iD:AGha.Shams
& Email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoVafagh baShid![]()
سلام
اقا یه سوال دارم
چطوری می تونم یه ایدی یاهو رو با وارد کردن نام شهرش پیدا کنم
قبلاً یه ادرسی یادم بود که واسه یاهو بود و می رفتی توش و نام شهر و keyword و قسمتی از ایدی طرف رو وارد می کردی و یاهو ایدی های مورد نظر رو لیست می کرد ... الان پیداش نمی کنم . میشه راهنماییم کنید ؟
من که چیزی پیدا نکردم
میشه ادرس یکی از سایت هایی رو که میگید بدید ؟
چه طور جلوی اومدن ایمیل رو تو gmail بگیرم ؟ ( ----- )
سلام دوستان
تو این چند روزه از طرف یک گروه یاهو 500 تایی ایمیل اومده برام
چه طور تو gmail old version جلوشو بگیرم
گزینه فیلترش کار نمیکنه و فقط تو نسخه جدیدش هست
و نسخه جدید هم که با سرعت ما کار نمیکنه
ممنون اگه کمکم کنید ؟
قبلا که وبلاگ داشتم این پست را داده بودم ببین بدردت میخوره؟؟؟:
================================================== ==============
همانطور که می دانید یکی از معروفترین سایتهای ارائه دهنده ی خدمات رایگان ایمیل سایت Gmail می باشد که بدلیل فضای مناسب ، امکانات و سرعت بالا توانسته است با رشد فوق العاده ی خود کاربران بسیاری را جذب نماید. با وجود محیط ساده و جذاب Gmail اما برخی از امکانات مفید و مناسب آن از چشم ما دور مانده است ، یکی از این امکانات ، ----- برخی از ایمیلها می باشد.
حتماً بعد از ایجاد یک اکانت در جیمیل و در واقع استفاده از این ایمیل ، برایتان ایمیل های فراوانی آمده است که بسیار از این ایمیل ها جنبه ی تبلیغاتی داشته و فضایی از صفحه ی مانیتور شما را اشغال کرده اند ، یکی از راههای رهایی از اینگونه ایمیل ها استفاده از spam یا همان هرزنامه ی می باشد که آن ایمیلها را به عنوان spam به جیمیل معرفی کنیم تا از این به بعد به طور مستقیم وارد اینباکس (inbox) ما نشوند. اما شاید واقعاً انتخاب گزینه ی spam برای اینگونه ایمیها کمی سخت باشد ، راه بهتر و مفید تری نیز وجود دارد ، ایجاد یک ----- در جیمیل (Create a Filter)
البته استفاده از ----- در جیمیل ، کاربرد بسیار فراوان تری نسبت به آنچه بیان شد ، دارد . در حقیقت شما می توانید بوسلیه ی این امکان جیمیل ایمیلهای خود را دسته بندی نمایید و ایمیلهای مهم خود و یا ایمیلهای بی اهمیت خود را براحتی و بوسیله ی خود جیمیل دسته بندی نمایید.
در این آموزش به شما خواهیم آموخت که چگونه یک ----- را در Gmail بسازید و چگونه آن را تنظیم نمایید . امیدوارم که از این آموزش لذت برده و استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل : ir-dgm
دوستان من بتازگي وارد جيميل - ياهم ميل - هات ميل نشده بودم:
جيميل كه تغييري نكرده
ولي ياهو ميل 2تا سرور ديگه به نامهاي @Ymail و @Rocketmail اضافه كرده
ولي هات ميل هم @Live رو هم اضافه كرده و هم واقعا از قبل به نظر من بهتر شده و خودش و داره ار رقباي ديگش جلو ميكشه-مطمئنا اگه مسنجرش چت روم هم داشت از ياهو مسنجر پيشه ميگرفت!
gmail پیام هایی رو که من می خوام بفرستم و فقط شامل چند تا عکسه spam در نظر می گیره و نمی فرسته!
.
با اینکه gmail رو عوض کردم باز این ایراد رو میگیره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)