تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 66 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 652

نام تاپيک: The Godfather II

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همونطور كه خودتون ميدونيد بازي GTA IV نماينده ي سبك Sand Box هست و هر بازي در اين سبك يك تقليد از GTA به حساب مياد ( حالا ميخواد اون بازي خوب باشه يا بد !! )
    ولی نظر من این نیست، درسته که GTA اولین بازی سند باکس بود ولی این دلیل نمیشه که فقط باید راک استار همچین بازی هایی بسازه و بقیه حق دارن این کار رو کنن، مثلا بازی TrueCrime که قبلا ساخته میشد اونم نسخه ی یک تو شهر لس آنجلس و دوم تو شهر نیویورک بود ولی از همه لحاظ با GTA فرق داشت ! این دلیل نمیشه که ما بگیم سازنده ی این بازی از GTA تقلید کرده ! البته قبول دارم که شرکت ها واسه این که طرفدارهای GTA رو به خودشون جذب کنن این کار رو میکنن ولی هنوزم که هنوزه بعد از اومدن این همه بازی سند باکسی هیچ کدوم نتونستن کل GTA رو بخوابونن !! یه TrueCrime بود که میتونستیم بهش امیدار باشیم ولی مثل این که شرکتش نا امید شده و خبری از نسخه ی 3 بازی دیگه نیست !!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم truecrime در حد gta بود...بازی باید خیلی قوی باشه که قابلیت رقابت با این بازی رو داشته باشه
    ایشون هم گفتن پایه گذار این سبک sandbox بازی gta بوده

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ولی نظر من این نیست، درسته که GTA اولین بازی سند باکس بود ولی این دلیل نمیشه که فقط باید راک استار همچین بازی هایی بسازه و بقیه حق دارن این کار رو کنن، مثلا بازی TrueCrime که قبلا ساخته میشد اونم نسخه ی یک تو شهر لس آنجلس و دوم تو شهر نیویورک بود ولی از همه لحاظ با GTA فرق داشت ! این دلیل نمیشه که ما بگیم سازنده ی این بازی از GTA تقلید کرده ! البته قبول دارم که شرکت ها واسه این که طرفدارهای GTA رو به خودشون جذب کنن این کار رو میکنن ولی هنوزم که هنوزه بعد از اومدن این همه بازی سند باکسی هیچ کدوم نتونستن کل GTA رو بخوابونن !! یه TrueCrime بود که میتونستیم بهش امیدار باشیم ولی مثل این که شرکتش نا امید شده و خبری از نسخه ی 3 بازی دیگه نیست !!!
    نه مجيد جون منظورم رو اشتباه متوجه شدي هر گيمري بازي هاي Sand Box رو با GTA مقايسه ميكنه و هر كاري هم بكنه ميبينه اون بازي در حد GTA نميرسه ... نمونش Saint Row 2 كه بازيه بسيار خوبي بود حتي چندين نوآوري داشت ولي توي تاپيكش توي همين P30world همه اين رو نوشته بودن :

عجب بازيه مضخرفيه
    بايد قبول كرد هر بازي در سبك سند باكس ( هر بازي ) چه خوب چه بد باشه همه اون رو يه تقليد از GTA ميدونستن حتي
    اگر نو آوري هم داشتش چون شما بايد از چند نفر مأموريت ميگرفتي و مأموريت هارو انجام ميدادي و در عوض پول ميگرفتي و ميتونستي تو مغازه هاي شهر لباس ، غذا و ... بخري

4. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فکر نکنم truecrime در حد gta بود...بازی باید خیلی قوی باشه که قابلیت رقابت با این بازی رو داشته باشه
    در حد gta نبود ولی قابلیت رقابت با gta رو داشت.

ایشون هم گفتن پایه گذار این سبک sandbox بازی gta بوده
    حرف سعید جون که واسه من سنده

در آغاز فعالیت sh_murderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

10

آیا میشه مثلا هر بازی سوم شخصی میاد اونو با بازی عالی این سبک یعنی GeOW مقایسه کیند ... یا مثلا همه ی بازی های اکشن اول شخص رو با بازی خوب این سبک یعنی COD مقایسه کنید . هر بازی یک جور گروهی رو مورد خطاب قرار میدهند .
    بازی GTA علاقه مندان به سبک SAND BOX که در دنیای مدرن هستند و عاشق ماشین های اسپرت و جدید و تکنولوژی پیشرفته هستند رو مورد خطاب قرار میدهند . بازی مثل GOD Father یا مافیا هم میان گروهی از بازی کنان رو مورد خطاب قرار میدهند که عاشق گروه های مافیایی دهه ی 30 تا 60 و نقشه ها و توطئه ها و ساختار خوانواده ای مانند آنهاست و دوست دارن با امکانات هر چند کمتر و اسلحه های قدیمی تر و تکنولوژی کهنه تری بازی رو به انجام برسونن .
    گروهی دیگر هم هستن که سراغ بازی هایی مثل Assassin's Creed میرن چون عاشق قدیم و سلاح های قدیمی و تاریخ هستند . خدایش اگه بخوایم AC را با GTA مقایسه بکنیم به جز گرافیک در همه ی زمینه ها کم میاره ... پس چرا انقدر فروش کرده ؟؟؟

چس خواهشا انقدر همه ی بازی ها رو با هم مقایسه نکنید ( البته به جز تقلید های کورکورانه که نمونشم زیاد داریم )

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

assassin چه ربطی به gta داره؟
    درسته open world هست ولی اصلا با gta مقایسه نمیشه
    در ضمن این بازی ها بخاطر تاریخ بازی ها مورد قیاس قرار نمی گیرن...با سبک بازی و شباهت هایی که با هم دارن
    gta و god father جزو یک سبک هستن و زمان اونها با هم فرق میکنه ولی از نظر امتیازات و نکات مثبت gta برتر از god father هست

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببينم من اشتباه اومدم يا اينجا تاپيك gta هستش ؟؟؟

9. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

godfather تموم شد بازی با حالی بود من یه کم روش زود قضا وت کردم که گفتم بازی ضعیفی اگه کسی قلق بازی کامل دستش بیاد بهش حال میده آخرشم خوب تموم شد و به نظرم از خیلی از بازی های تو این سبک بهتر بود حتی از خیلی از بازی های جدید و امتیاز 4.5 که gamespot بهش داده واقعاً خنده داره !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

godfather تموم شد بازی با حالی بود من یه کم روش زود قضا وت کردم که گفتم بازی ضعیفی اگه کسی قلق بازی کامل دستش بیاد بهش حال میده آخرشم خوب تموم شد و به نظرم از خیلی از بازی های تو این سبک بهتر بود حتی از خیلی از بازی های جدید و امتیاز 4.5 که gamespot بهش داده واقعاً خنده داره !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان کسی معنی این جمله رو میدونه؟؟؟

let a Bruiser shank him from behind.

مربوط به بازی هست.اگه کسی بدونه کمک بزرگی به من کرده.

و یکی دیگه این که چطوری میشه جلیغه برای یارامون گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •