تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 394 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Seymour جان ممنونم ازت بابت توضيحات كاملت. منظور من از ضبط ماشين Usb خور بودش كه من اين رو بزنم بهش موزيك ها رو بخونه. البته هارد Usb كه دارم سيگيت هستش و زدم به كامپيوتر سريع شناخت درايوش رو آورد فقط ضبط ماشين نخوندش به نظرم به خاطر ولتاژ اينا كه يه سري ضبط ها ميگن جاي كابل دارن كه ميخوره ولي من فكر كردم چون Usb هستش ضبط هاي يو اس پي دار بايد بخونه البته اصلشم همين هستش ولي خوب نخوندش مجبور شدم يه فلش 16 گيگ بگيرم. Zen vision M هم اگه مثل هارد يو اس بي ميزديم درايو باز ميشد خوب بود چون به كامپيوتر اداره بزنم چون نرم افزار نميشه نصب كردش باز نميكنه مشكل ميخورم . در كل ممنونم ازت خيلي لطف كردي
    آها – خب شاید به همین خاطر بوده که با هارده مشکل داشته ، اینطور ضبط ها معمولا وقتی می تونن از طریق usb با یه حافظه دیگه ارتباط بگیرن که اون حافظه ums باشه (مثل کول دیسک ها که یه ضرب وصل میشه به PC و عین یه درایو شناخته میشه) .. با اون حساب همونطور که گفتی چون zvm هم ums نیست و نیاز به نرم افزار داره ، شما نخواهی تونست این کار رو بکنی ، مگه اینکه اهنگ های مورد نظرت رو بریزی توی بخشی از دستگاه که میشه بعنوان کول دیسک تعریفش کرد ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس به درد من نمی‌خوره چون ویندوز ندارم اصلا. پس باید برم دنبال مدل‌های دیگه. که یکیش همین مدل سونی بود که بالاتر گفتم و در مورد اینم مطمئن نیستم که بتونم تو لینوکس ازش استفاده کنم. و یکی دیگه هم که سانسا فیوز بود که احتمال اینکه بتونم تو بازار پیداش کنم کمه. کلا همه مدلایی که در نظر دارم یک اما و اگری دارن.

پیشنهاد دیگه‌ای دارید برام؟ در کنار کیفیت پخش، سایز و وزن پلیر برام خیلی مهمه. ضمن اینکه ترجیح می‌دم اندازه صفحه نمایش در حد همین موزاییک یا سانسا یا آی‌پاد نانو باشه تا اینکه در حد این مدل سونی که گفتم.
    ipod nano 4G الان تو بازار ایران هست؟ با چه قیمتی؟
    البته همونطور که گفتی ، ایرادی که گرفته خیلی خاصه و شاید در 90 درصد موارد ایراد محسوب نشه ... یا بهتره اینطوری بگیم : خیلی از Mp3 player های موجود با هدف اصلی محیط ویندوز در نظر گرفته شده ان .. معمولا توی ریویوها وقتی دستگاهی ایراد خاصی نداشته باشه ، میرن سراغ اینطور ایرادها(بنی اسرائیلی) ؛ مثلا یه ایراد دیگه ای که همونجا گرفته اینه که "کنترل مخصوص صدا نداره" که خب این هم بین 90% پلیرها مشترکه !! ...

البته ظاهرا با لینوکس هم راه میفته :

Yes, it does work with linux. Unfortunately, not out of the box like with windows, but I was able to finally get it working after several hours of research and tweaking.
    You need libmtp8 installed and gnomad2 (amarok should work but it doesnt x_x i think it doesn't support the new mtp8 yet), this setup usually works with root only running gnomad2, even though the udev rules set up by libmtp8 (at least with the deb package) should enable any user in the audio group access it, its flawed with newer versions of udev i believe and it was necessary to tweak it to work with normal users, but now it works! when i plug it in, it tries to run some weird (garbage?) player, but i just close that and run gnomad2
    بله – آیپاد گزینه خیلی خوبیه ... 4 گیگ نسل جدیدش رو من دیدم 160 تومن پاساژ ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آی‌پاد نانوی جدید مگه فقط ۸ و ۱۶ گیگ نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

seymourجان ببخشيد پا برهنه ميام وسط بحث اما يه سوال درام راجب COWON U5
    تا اونجايي كه كي ميدونم cowon توي اين صنعت جزو بهترين هاست اما من مطلب زيادي راجبu5نديدم !
    آيا كيفيت پخش موسيقي مطلوبي داره ميتونه رقيب مناسبي براي zen باشه ؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آها – خب شاید به همین خاطر بوده که با هارده مشکل داشته ، اینطور ضبط ها معمولا وقتی می تونن از طریق usb با یه حافظه دیگه ارتباط بگیرن که اون حافظه ums باشه (مثل کول دیسک ها که یه ضرب وصل میشه به PC و عین یه درایو شناخته میشه) .. با اون حساب همونطور که گفتی چون zvm هم ums نیست و نیاز به نرم افزار داره ، شما نخواهی تونست این کار رو بکنی ، مگه اینکه اهنگ های مورد نظرت رو بریزی توی بخشی از دستگاه که میشه بعنوان کول دیسک تعریفش کرد ...
    ممنونم دوست عزيز. يعني مدل Zvm رو ميشه قسمتيش رو كول ديسك تعريف كرد؟؟؟ چطوريه ؟؟؟؟ چقدر فضا ميشه ؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كني مرسي

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آی‌پاد نانوی جدید مگه فقط ۸ و ۱۶ گیگ نیست؟
    در تاپیک دیگه بحث شد در مورد موجود بودن نمونه 4 گیگش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا نسل دوم این باید هنوز موجود باشه به نظرم ... (نسل سوم زیاد قشنگ نبود)
    ممنونم دوست عزيز. يعني مدل Zvm رو ميشه قسمتيش رو كول ديسك تعريف كرد؟؟؟ چطوريه ؟؟؟؟ چقدر فضا ميشه ؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كني مرسي
    بله - حداکثر تا 16 گیگش رو می تونی بعنوان removable disk تعریف کنی و data و اینا توش بریزی ... بعد از طریق خود دستگاه می بری اش توی اون حالت ، و حالا اگه وصلش کنی به PC ، مثل یه کول دیسک می شناسدش ..

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymourجان ببخشيد پا برهنه ميام وسط بحث اما يه سوال درام راجب COWON U5
    تا اونجايي كه كي ميدونم cowon توي اين صنعت جزو بهترين هاست اما من مطلب زيادي راجبu5نديدم !
    آيا كيفيت پخش موسيقي مطلوبي داره ميتونه رقيب مناسبي براي zen باشه ؟
    بله - cowon جزو بهترین هاس ، بخصوص از نظر کیفیت صدا ...

قطعا در خانواده محصولات cowon یکی دو مدلش رقیب جدی zen هستن و حتی شاید بشه در یه رقابت نزدیک برتر اعلامشون کرد ...

علت اینکه کمتر در موردش مطلب خوندی سه تا چیزه : یه مدتی بود که مدلهای cowon کمیاب شده بود و همین اواخر بوده که دوباره موجودی شون تامین شده - نسبت به بودجه مرسوم اکثر دوستان گرونتر هستن - کلا کمیابه و فقط بعضی جاها ، اونم تهران گیر میاد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

معمولا توی ریویوها وقتی دستگاهی ایراد خاصی نداشته باشه ، میرن سراغ اینطور ایرادها(بنی اسرائیلی) ؛ مثلا یه ایراد دیگه ای که همونجا گرفته اینه که "کنترل مخصوص صدا نداره" که خب این هم بین 90% پلیرها مشترکه !! ...
    این ایراده واقعا و اصلا بنی اسرائیلی نیست...یک چیز جالبی که تو Cnet و سایت های دیگه میبینین تقریبا 80 90% محصولاتی که ادیتورز چویس میشن یا برگزیده میشن این قابلیت رو دارند...کار با ام پی تری پلیری که کنترل مخصوص صدا نداره مشکله...مثلا استفاده از آیپاد کلاسیک با اون کلیک ویل معروف به دو تا دست احتیاج داره و مثلا موقع دوچرخه سواری امکان نداره بتونی ولوم رو کم و زیاد کنی...تا حالا صدبار اتفاق افتاده من گوشم کر شده از ناگهانی بلند کردن صدا به علت عدم وجود کنترلر شدت صدا...تازه به نظرم برای ما که MP3 استاندارد استفاده نمیکنیم مهمتره چون ممکنه یک فایلی ولومش با فایل دیگه فرق داشته باشه!!

البته این مسئله رو توی استفاده بهتر متوجه میشه آدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نقل قول:
    بله - cowon جزو بهترین هاس ، بخصوص از نظر کیفیت صدا ...

قطعا در خانواده محصولات cowon یکی دو مدلش رقیب جدی zen هستن و حتی شاید بشه در یه رقابت نزدیک برتر اعلامشون کرد ...

علت اینکه کمتر در موردش مطلب خوندی سه تا چیزه : یه مدتی بود که مدلهای cowon کمیاب شده بود و همین اواخر بوده که دوباره موجودی شون تامین شده - نسبت به بودجه مرسوم اکثر دوستان گرونتر هستن - کلا کمیابه و فقط بعضی جاها ، اونم تهران گیر میاد ...
    seymourعزيز من منظورم سايتهاي معتبري مثل cnetو pcworld بود.
    ضمنا جوابم رو ندادي من ميخوام بين u5 ,creative zenيكي رو انتخاب كنم اما واقعا گير كردم كدوم رو انتخاب كنم
    please help me

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymourعزيز من منظورم سايتهاي معتبري مثل cnetو pcworld بود.
    ضمنا جوابم رو ندادي من ميخوام بين u5 ,creative zenيكي رو انتخاب كنم اما واقعا گير كردم كدوم رو انتخاب كنم
    please help me
    آها - منظورت اینه که توی منابع خارجی هم در مورد cowon کم می خونی ... خوب باز دوتا از اون دلایل برقراره .. واقعا هم creative گزینه ارزونتر و مثلا ipod گزینه مرسوم تری نسبت به cowon محسوب میشه و ضمنا یه مدت کوتاهی هم بود که cowon در وقفه به سر می برد و دوباره تازه برگشته بالا ...

اما اصولا هم کیفیت برتر به معنای پرفروش تر بودن یا مشهورتر بودن نیست ... اینجا هم ظاهرا اون قاعده صدق می کنه .. یادش بخیر ما مثلا سه سال پیش هم که مشاوره خرید پلیر میدادیم ، هی می گفتیم cowon (اون موقع بیشتر با لفظ iaudio ازش یاد می کردیم) ، کسی قبول نمی کرد .. اما الان خوب جا افتاده ... خدا رو شکر ..

در مورد اون مقایسه هم که خب u5 که اصلا ویدئو پخش نمی کنه ... در نتیجه طبیعتا اگه ویدئو می خوای zen ... کلا u5 چیز جدید و خاصی عرضه نمی کنه نسبت به مدلهای موجود cowon ... اتفاقا دوستمون هم زحمت کشیده و توضیحی درباره این مدل داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •