vمن هم يك رم 1512(امد2)داشتم خيلي هم راضي بودم بعد هم يك رم 4خريدم هردو هم الان كار مي كنند.
vمن هم يك رم 1512(امد2)داشتم خيلي هم راضي بودم بعد هم يك رم 4خريدم هردو هم الان كار مي كنند.
سلام
من گوشي samsung galaxy gio دارم رم چند گيگ بهش بندازم تا هنگ نكنه؟
بعد قيمتشم بي زحمت بنويسيد؟
راستي كدوم مدل (برند)رم ميكرو SD از همه بهتره يعني از لحاظ گارانتيش و سرعتش؟
ممنون
up to 32GB
توشیبا 32 گیگ کلاس4 حدود 70 تومن
16گیگش 24 تومن
از اون بهتر هم می گن پاتریوت هست که گرونه 32 گیگ کلاس 10 داره صد و خورده ای
سلام دوستان
کارت حافظه فابریک نوکیا 5800 ساخت کره ، 8گیگ و کلاس 2 تا به حال دو بار تو مدت دو سال هنگ کرده و باعث شده کارت رو فرمت کنم البته بار دوم فقط گالری تصاویر رو باز نمیکرد با آنتی ویروس هم چک کردم ویروس نداشت مجبور شدم از فایلهای مهم بک آپ بگیرم و کارت رو فرمت کنم به نظر شما کارت ایراد داره ؟ اگر اینطوره یه کارت حافظه مناسب با کلاس بالاتر پیشنهاد بدید
سپاس از دوستان
دوستان کمک فوری![]()
سلام
من میخوام یه میکرو اس دی 8 گیگ کلاس 10 بگیرم الان چه مارکهایی تو بازار هست قیتهاشون چنده؟ و از کجا میشه خردید؟ چون من هفته پیش تو علاالدین گشتم نتونستم پیدا کنم بهترین چیزی که بود کلاس 4 بود چرا؟ تایوانی هم پیدا میشه؟
برای ویواز رم 8 گیگ کلاس 10 مناسبه؟؟
آقا این سرعت رایت به مگابیت در ثانیه هست ! کلاس 4 = سرعت رایت بیشتر از 4 مگابیت در ثانیه
اکثر رم های توی بازار کلاس 4 هستن
اونوقت بعضی ها هم هستن که کلاس 10 هستن با همون قیمت توی ایران که کلا چرته !!! چون توی واقعیت کلاس 10 قیمتش چند برابر کلاس 4 هست . اما توی بازار ایران همون قیمتن !!!!!! مثل اینکه حساب و کتاب که نداره !!!
آقا من بازم می گم کلاس 10 توی ایران تقلبیه !!! کلاس 6 واقعی هست البته با قیمت خیلی گرون !!
Last edited by بامزی; 27-10-2011 at 08:24.
سلام دوست عزیز
حدود ده روز میشه که رم 8 گیگ مایکرو اس دی سیلیکون پاور کلاس 10 با گارانتی داده پرداز متین خریدم (داخل پک بود) خودم بازش کردم ، یعنی اینم تقلبیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)