پرسش و پاسخ هست فقط
من یه خورده کل کل کردم درست شد
رمزgodmodeهم اگه دوست داشتی بزن ~ تایپ کن tgm
راستی بچه ها من الان تازه وارد اون کشتیه شدم همونی که پل متحرک داره خیلی مونده تا تموم شه؟؟؟
تو این سبک چه بازیهایی هست؟؟؟
پرسش و پاسخ هست فقط
من یه خورده کل کل کردم درست شد
رمزgodmodeهم اگه دوست داشتی بزن ~ تایپ کن tgm
راستی بچه ها من الان تازه وارد اون کشتیه شدم همونی که پل متحرک داره خیلی مونده تا تموم شه؟؟؟
تو این سبک چه بازیهایی هست؟؟؟
Last edited by mohsentanha; 15-11-2008 at 02:10.
اقایون من هم اونجایی که باید بری به vault87 گیر کردم یه دختره دم در ایستاده و سوالاتی در مورد big monster میپرسه و نمیزاره وارد بشم او نجایی که از بچه ها مراقبت میکنه
من همینجا گیر کردم...یکی به دادمون برسه
دو روزه که توی این قسمت موندم و نتونستم ردش کنم
به منه مستحق کمکی اعطاء فرمایید
بزرگواری کنید کمکمون کنید
![]()
خوب ....
تو اون شهر بچها شما باید برید و از در پشتی وارد Vault 87 بشید ! برای اینکار بعد از صحبت با نگهبان دختر که در پشتی رو داره ! میری پیشه رئیس شهر بچها که هموم پسره اول مرحلس دمه در واسیاده بود نمیزاشت بیاید تو (در جلویی) ... اون رو پیدا کنید بهش بگید اشکال نداره من میخام برم و در رو برات باز میکنن !
منظورت رو دقیق تر بگو این یعنی چی
میری پیشه رئیس شهر بچها که هموم پسره اول مرحلس دمه در واسیاده بود نمیزاشت بیاید تو
دوست عزیز برای اینکه در رو برات باز کنه باید بری دوستاشو که به عنوان برده ( Slave ) توی منطقه paradise falls
نگه داری میشن رو آزاد کنی![]()
Last edited by skhammari; 15-11-2008 at 04:55.
دوست عزیز من متوجه نشدم!!!؟؟؟؟
نگهبان دختر کجاست؟؟؟؟من که ندیدمش...من فقط با یه پسری صحبت کردم که کلاه جنگ سرش بود
اونم هی میگفت نمیشه بیای داخل و یک سری صحبت در مورد هیولا...
میشه بیشتر توضیح بدی
شما اگه speech ات خوب بود... پسره میزاشت بری داخل به راحتی
اما الان چاره ای نداره جز اینکه بری و کاری رو که skhammari گفت انجام بدی
آهان فهمیدم کجا گیر کردی !
شما باید قبل از وارد شدن برای جلب رضایت اون دختر (البته پسر هست!) کاری رو که میگه انجام بدی ... اینکار هم آزاد کردن 3 تا از دوستاشون هست که بوسیله Slaver ها اسیر شدن ! پس بعد از اتمام صحبت Quest شما Update میشه در نتیجه رو نقشه مقصد شما همینی که گفتم میاد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)