به نظر من بازرگان بهترینه چه واسه شیمی پیش چه برا شیمی پایه
به نظر من بازرگان بهترینه چه واسه شیمی پیش چه برا شیمی پایه
میتونی برا تست از کتاب 20آزمون موسوی یا اندیشه فائق استفاده کنی
گاج سبز واسه آموزش خوبه![]()
نبود ؟؟ میخوام بگیرما![]()
سلام!
یکی از دوستان نزدیکم می گفت دو تا از سوال های ریاضی امسال دقیقا از داخل دیفرانسیل مبتکران نوشته ی سیدحسین سیدموسوی داده بودند ..... گفتم شاید به دردتون بخوره
Last edited by Antonio Andolini; 10-08-2008 at 01:24.
اسمشو نشنیدم تا حالا ; منظورت سید موسوی نیست ؟
سلام بچه ها من از بروجرد پیام میذارم میخواستم بدونم توی تهرا ن که بچه های پیش واسه کنکور شروع به خوندن میکنن مدارسشون از تابستون باز میکنن آخه من و18 تا از دوستام یه طرح اینطوری به یه مدرسه ای دادیم و ازشون درخواست کردیم بهترین دبیر ها رو برامون بیارن که قبول کردن و ما هم شروع کردیم به نظر شما من اگه روزی 8 ساعت درس بخون با وجود یه همچین شرایطی امکان داره رتبه 2رقمی بیارم البته معدل نهاییم ورشته ام ریاضیه 15 با تشکر
من پاسخ سوال شما را واگذار میکنم به دوستان تهرانی
فقط یه ته مسئله را می خواستم بگم
کلاس رفتن با بهترین معلم ها هم هیچ گاه تضمین کننده قبولی نیست
بلکه تازه یه اعتماد به نفس کاذب میده
شما به نظر من اگه واقعا همین 8ساعت را بتونی درس بخونی و از کتب کمک درسیه خوب استفاده کنی بهتر از تلف کردن وقتت با معلم های جور وا جوره
سلام رفقاتاپیک بسیار خوبی رو راه انداختین...ممنون...یه سری سوال داشتم1- کتابی سراغ دارید که تو بحث زبان فارسی 3 بخش های مشتق و مشتق مرکب واژه و تکواژ رو خوب و بی کم و کاست توضیح بده و تست های تالیفی زیادی رو هم حل کرده باشه و آدم رو به سطحی برسونه که هر سوالی رو دادن بخوره!!!!.همونطور که می دونین هر سال حتما دو سوال از این بخش ها داریم که جواب دادن به اونها علاوه بر اینکه وقت گیر هستش درصد اطمینان پایینی هم داره یعنی وقتی تو گزینه هاش نگاه می کنی مثلا زده تعداد واژه 21 و تو گزینه دیگه زده 22 و کافیه تو فقط یه اشتباه کوچولو انجام بدی... نه تنها وقت زیادی رو صرف کردی تازه یه سوال رو هم اشتباه جواب دادی....برای مثال کافیه تو فقط یه فعل مرکب رو به اشتباه فعل ساده فرض کنی اون وقت گزینه ای رو می زنی که 22 واژه رو داره در حالی که فعل مرکب بوده و یه واژه محسوب می شه و گزینه 21 واژه صحیحه!!!....این همه توضیح دادم تا به اهمیت موضوع پی ببرید (شرمنده که زیاد شد)2- در مورد ترکیبات (اختصاصا تبدیل و ترکیب و جایگشت و .......) کتابی سراغ دارین که تست های فراوان با راه حل ارائه داده باشه تو سال 87 توجه ویژه ای به این مبحث شده بود و همونطور که دیدید تست های زیادی بر خلاف سال های قبل از این قسمت دادن تازه تسلط روی این مبحث خیلی تو فصل آخر گسسته به آدم کمک می کنه.......3- برای گرامر زبان 3 و پیش چیزی سراغ دارین که کامل و مفصل توضیح داده باشه و آدم رو واسه او چندتا تست کنکور کاملا آماده کنه( من یه خورده زبانم ضعیفه)فعلا همینا..با تشکر
1. من زبان فارسی 3 گاج سبز داشتم اینا رو خوب توضیح داده بود و همه نکته ها رو گفته بود ; فکر کنم مبتکران هم داره ولی من استفاده نکردم و نمیدونم خوبه یا نه
3. زبان شبقره خوبه ، مبتکران هم مثل اینکه چیزای خوبی داره
به غیر از گاج چیز دیگه ای سراغ ندارید؟؟
این زبان شبقره چه جوریه؟ فقط قواعد رو گفته یا..؟
راستی در مورد ترکیبات کسی چیزی سراغ نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)