اگه ميشه save بعد از اون دوتا رو بزارین
با تشکر از شما
اگه ميشه save بعد از اون دوتا رو بزارین
با تشکر از شما
اگه منظورت اون تبريه و شمشيريس سيوشو دارم يه دونه از سيوها هست ديگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامنوشته شده توسط sAsAn.K
من تو ps2 هر کاری کردم نتونستم اون قوله رو وکشم
هرکاری کردم بازم نشدنوشته شده توسط marge_moosh
![]()
اول رفتم روی اون چوبها صفحه كه يه جوري شد (يه هاله ي زرد رنگ مياد بعد مثلث رو زدم پرید روش چاقو که آبی شد مربع رو زدم بعدش یه ضربه زد بهش بعدشم رفت روشونش و اونم پرتش کرد پایین![]()
1001 بار این کارو کردم ولی باز هم پرتم کرد![]()
ممنون میشم کمکم کنید
وقتي از روي شونش گرفتت كه پرتت كنه در حالي كه تو دستش هستي بازم راست كليك كن (يا همون مثلث) تا آبي بشه.
Crow جون وقتي پرتت ميي كنه پايين يعني اينكه مثلث رو نزدي قبلش مثلث رو بزن تا دوباره آبي شه بعد بزن![]()
سلامنوشته شده توسط Crow
من ميدونم چي شده. وقتي اون هاله زرد رنگ مياد بايد مثلث رو بزنين. بعد صبر كنين تا آبي بشه و درست همون لحظه كه آبي شد بايد مربع رو بزنين. بعد كه اين كار رو كردين هيچ كاري نمي كنين. فقط بايد صبر كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. وقتي دوباره شمشير آبي شد بايد مربع رو بزنين. اگه يه لحظه دير يا زود بزنين يا اشتباهي دو بار بزنين پرتتون مي كنه و بايد از اول اين كار رو بكنين. يه پيغام هم ميده كه شما وقتتون تموم شده بود.
تشكر![]()
من كه نتونستم اون غول گنده رو رد كنم يه رمزي چيزي بدين من اونو مرحله رو رد كنم - ممنون ميشم !
آیا ترینری (Trainer) برای این بازی که سالم باشه اومده ؟
سلام مهدي جاننوشته شده توسط mehdi87
اگه بخواي سيو بعد از اون رو برات ميذارم.![]()
تا حالا كه نه. من خودم هم چند تا ترينر ساختم كه هيچ كدوم كار نمي كنن. يعني وقتي باز و بسته ميشه آدرسها عوض ميشنآیا ترینری (Trainer) برای این بازی که سالم باشه اومده ؟من بازم دارم روش كار مي كنم.
تشكر: مهدي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)