لیسانس همون licence است به معنی مجوز.منظور اینه که،کونامی از منچستر و لیورپول مجوز نگرفته و نمی تونه از آرم و لباس مخصوص اونا استفاده کنه
لیسانس همون licence است به معنی مجوز.منظور اینه که،کونامی از منچستر و لیورپول مجوز نگرفته و نمی تونه از آرم و لباس مخصوص اونا استفاده کنه
منظورت چیه باید از خداشون باشه که تو این فوتبال باشن ؟
باز این مجوز چیه؟
این دیگه از اون حرفا بود؟
فقط گرافیکش قشنگتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by google_boy07; 23-07-2008 at 23:19.
به نظر من اگه کونامی تو این نسخه نتونه حرکات بازیکنان رو طبیعی تر کنه از قافله عقب میمونه . این در حالی هست که فیفا همیشه جذابیت خاصی به نسخه های جدیدش می بخشه و میتونه براحتی ساکر رو جا بزاره.
من نمی دونم کونامی موفق شده اجازه ی استفاده از آرم و پیراهن های این دو تیم رو بگیره یا نه.من فقط به سوال دوستمون که پرسیده بود "منظور از اینکه منچستر و لیورپول لیسانس نگرفتن چیه" جواب دادم.
این مجوز هم به منزله ی یک توافق بین کونامی و باشگاه مورد نظره.تا وقتیکه یک باشگاه به کونامی اجازه نده،کونامی نمی تونه از آرم و پیراهن اون باشگاه استفاده کنه.
قضیه هیچ چیز به جز پول نیست.من نمی دونم کونامی موفق شده اجازه ی استفاده از آرم و پیراهن های این دو تیم رو بگیره یا نه.من فقط به سوال دوستمون که پرسیده بود "منظور از اینکه منچستر و لیورپول لیسانس نگرفتن چیه" جواب دادم.
این مجوز هم به منزله ی یک توافق بین کونامی و باشگاه مورد نظره.تا وقتیکه یک باشگاه به کونامی اجازه نده،کونامی نمی تونه از آرم و پیراهن اون باشگاه استفاده کنه.
دوستان
هيچ كس ميدونه آيا در اين نسخه از بازي به ايران چقدر بها و اهميت دادن؟
اسم بازيكن ها و گرافيك اونها رو هم لحاظ كردن يا ايران به همون ترتيب قبله؟
زمان به بازار اومدنش كي هست؟
دوست عزیز چیزی در مرود ایران مشخص نیست
چون کونامی با تیمهای مهم تر از ایران طرفه
ایران فکر کنم اخر کاری بهش برسه
ممنون
پس واسه همونه كه باشگاههاي انگليس تو ساكر لباساشون ساده و بدون ماركه.
با شگاههاي انگليس به خاطر اينكه ليسانس نداشتن ، اسپانسر و طرح لباساشون تو pes2008 واقعي نبود ولي خدا بخواد تو pes2009 تمام تيمهاي ليسانس دارن منظورم از تمام تيمها كشورهاي معروفه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)