سلام خدمت دوستان
برای اورکلاک کردن حتما باید 3dmarkاستفاده کنیم ؟
دمای کارت من توسط atitool حداکثر 87 درجه بود
ایا اورکلاک کردن با این درجه مناسب هستش یا نه ؟
یه سوال حداکثر دما رو یه توضیح مختصر میدید (منتایپیکش رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد)
سلام خدمت دوستان
برای اورکلاک کردن حتما باید 3dmarkاستفاده کنیم ؟
دمای کارت من توسط atitool حداکثر 87 درجه بود
ایا اورکلاک کردن با این درجه مناسب هستش یا نه ؟
یه سوال حداکثر دما رو یه توضیح مختصر میدید (منتایپیکش رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد)
Nvidia Bios Editor - NiBiTor V4.7 Download
Download
Read Moreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
معذرت می خوام شاید 10روزی میشه که تو سایت های مختلف حیرانم تا بتونم دوربین فیلمبرداری رو به طور مستقیم به کارت گرافیک نصب کنم ولی هرچی گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم اگر ممکن باشه کمکم کنید.ضمنا کارتم Nvidia وفکر می کنم 4500باشه
داری ورودی خروجی
s-Video وکابل تبدیل هم هستش ولی من نمی تونم لطفا منو راهنمایی کنیم. متشکرم
دوستان این قضیه اورکلاک چیست و چه کاری میکند
دوستان این قضیه اورکلاک چیست و چه کاری میکند
اورکلاک یعنی بالا بردن سرعت اون قطعه ...![]()
اورکلاک : افزایش کلاک کاری قطعه .... ( چی گفتم)
این جا کسی تجربه ی اور 9800 پلاس رو داشته ؟ چه قدر اور میشه ؟ اصلا اور میشه یا خودش تا ته اور شده ؟
چیزی مال cpu
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
نداری
با سلام و درود .
دوستان یه کارت گرافیک نسبتآ قدیمی دارم اگه میتونید تو نحوه ی اورکلاک کردنش کمکم کنید .
مدل ASUS 6200 Torbo cash 512 راستی با ASUS Smartdoctor بلدم اگه راه دیگهایی سراغ دارد یه راهنمایی بکنید .
ممنون .
من امروز میخواستم ببینم اورکلاک گرافیک و cpu چقدر توی بازی تاثیر داره بخاطر همین اومدم
اول از همه بدون اور کردن توی gta اندازه گرفتم دیدم 49 فریم بهم میده
بعد با نرم افزار مادر بردم 15 درصد(که خیلی کمه) cpu رو اور کردم و رفتم تو بازی دیدم شدش 57 فریم !!!
بعد اومدم کارت گرافیکم رو تا خرخره اور کردمو و رفتم دیدم کمتر از 1 فریم تاثیر گذاشته ( 0.9 فریم )
یعنی اورکلاک کردن کارت گرافیک اینقدر تاثیرش کمه یا توی این بازی بخصوص اینجوری بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)