تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 36 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 353

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 5320

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یک حالت مزخرفی برا من پیش میاد، هی میره تو اعصابم. دارم با گوشی کار میکنم بعد یک هو پیغام میاد میگه رم رو در بیارید و اوکی کنید. باید هی در بیارم رم و دوباره بگذارم جاش. برا شما هم پیش میاد ؟ مشکلش چیه و راه حل چیه ؟

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام دوستان
    من همین روز اولی چند تا سوال دارم
    این قسمت say and say کجاست؟
    من ویندوز 7 دارم. انگار PC suite باش سازگاری نداره. حتا ورژن اخرشم گرفتم 7.1. جون نمی تونه بکاپ بگیره وسطش میگه گوشیت وصل نیست. یا بعضی وقتا گوشی رو نمی شناسه. ویدئو نمی فرسته.
    ؟؟؟
    از کجا بفهمم کجاییه؟ رو قوتیش نوشته Hungary همون فنلانده؟
    کلن یه راهنمایی هم بکنید چجوری برنامه نصب کنم؟ این که میگید خیلی برنامه ها نصب نمیشه چجوریه؟ فرم ور رو آپدیت کنم؟ آنتی ویروس می خواد حتمن؟
    ممنون
    Last edited by S!LENCE; 30-06-2009 at 16:59.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا یک حالت مزخرفی برا من پیش میاد، هی میره تو اعصابم. دارم با گوشی کار میکنم بعد یک هو پیغام میاد میگه رم رو در بیارید و اوکی کنید. باید هی در بیارم رم و دوباره بگذارم جاش. برا شما هم پیش میاد ؟ مشکلش چیه و راه حل چیه ؟
    این حالت عادی نیست. برای من تاحالا پیش نیومده.
    ولی اگه بگی چه پیغامی می ده یا چه مواقعی این پیغام میاد شاید بتونم کمکت کنم.
    سلام دوستان
    من همین روز اولی چند تا سوال دارم
    این قسمت say and say کجاست؟
    من ویندوز 7 دارم. انگار PC suite باش سازگاری نداره. حتا ورژن اخرشم گرفتم 7.1. جون نمی تونه بکاپ بگیره وسطش میگه گوشیت وصل نیست. یا بعضی وقتا گوشی رو نمی شناسه. ویدئو نمی فرسته.
    ؟؟؟
    از کجا بفهمم کجاییه؟ رو قوتیش نوشته Hungary همون فنلانده؟
    کلن یه راهنمایی هم بکنید چجوری برنامه نصب کنم؟ این که میگید خیلی برنامه ها نصب نمیشه چجوریه؟ فرم ور رو آپدیت کنم؟ آنتی ویروس می خواد حتمن؟
    ممنون
    در مورد PC Suite و ویندوز 7 نمی تونم راهنمایی کنم، چون سون فقط 1 روز رو سیستمم نصب بود.
    ولی واسه ریختن فایل های ویدیویی و صوتی روی گوشی می تونید با حالت Mass Storage گوشی رو وصل کنید که نیازی به PC Suite نداره.
    Hungary یعنی مجارستان. فکر نمی کنم مدل فنلاندی این گوشی تولید بشه.(البته شاید اطلاعات من کم باشه ولی من جایی نشنیدم.) ولی مدل مجار این گوشی خیلی بهتر از چینیشه.
    شما از کجا شنیدید که خیلی از برنامه ها رو این گوشی نصب نمی شه؟ اتفاقا اکثر برنامه های موجود روی این گوشی نصب می شه.
    در مورد آنتی ویروس به نظر من نیازی نیست.دلیلش رو بعد از توضیح راجع به برنامه ها می گم.
    در مورد نصب برنامه:
    برنامه های جاوا که خیلی راحت نصب می شن. install و بعد انتخاب حافظه (مموری کارد یا حافظه ی گوشی)، (شاید چند تا ok هم بده) بعد هم اجرای برنامه.
    برنامه های سیمبین که باید ساین بشن. ساین کردن هم راه های مختلف داره که تو تاپیک های دیگه توضیحش هست.بعد از ساین هم مثل برنامه های جاوا نصب می شن.
    حالا در مورد ویروس و آنتی ویروس یه توضیحی بدم: ویروس برای جاوا نیست و برای سیمبینه. برنامه سیمبین هم باید ساین بشه تا بشه نصبش کرد. پس شما اگه بخوای گوشیت ویروسی بشه باید یه ویروس رو ساین کنی بعد هم نصبش کنی که عملا امکان نداره شما بخوای همچین کاری کنی.
    در مورد فریم ور شما این کد رو بزن : #0000#* تو قسمت Software version اگه نوشته بود 4.13 یعنی فریم ور شما آپ تو دیته و اگه عدد دیگه ای بود بهتره که آپدیتش کنی.
    راستی گوشی هم مبارک. انشاا... که رقص نورش یه عمر واست قر بده.
    موفق باشی

4. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون. مثلا یکی از موارد وقتی بود که میخواستم یک عکس رو به عنوان تصویر پیش زمینه قرار بدم . بعد همون پیغام اومد. پیغام هم دقیقا همونی هست که وقتی میخوای رم رو در بیاری از طریق کلید پاور گزینه Remove Memory Cardرو میزنیم میاد.اگر باز هم برخوردم بهش میگم که دیگه کی ها میاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون. مثلا یکی از موارد وقتی بود که میخواستم یک عکس رو به عنوان تصویر پیش زمینه قرار بدم . بعد همون پیغام اومد. پیغام هم دقیقا همونی هست که وقتی میخوای رم رو در بیاری از طریق کلید پاور گزینه Remove Memory Cardرو میزنیم میاد.اگر باز هم برخوردم بهش میگم که دیگه کی ها میاد.
    راستش در این مورد نمی تونم به صورت دقیق بگم مشکل از چیه. اگه دوباره پیش اومد شما بگو تا با کمک هم بتونیم این مشکل رو حل کنیم.
    موفق باشی

7. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه رمت رو درست جا نمیزنی که اینجوری میشه.
    باید یه صدای تق کوچیک بده تا جا بره.

9. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممکنه رمت رو درست جا نمیزنی که اینجوری میشه.
    باید یه صدای تق کوچیک بده تا جا بره.
    اگر جا نرفته باشه که کلا نباید رم رو شناسایی کنه، ولی اینطور نیست و در حالتی که رم رو خونده این مشکل پیش میاد.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

در مورد PC Suite و ویندوز 7 نمی تونم راهنمایی کنم، چون سون فقط 1 روز رو سیستمم نصب بود.
    ولی واسه ریختن فایل های ویدیویی و صوتی روی گوشی می تونید با حالت Mass Storage گوشی رو وصل کنید که نیازی به PC Suite نداره.
    Hungary یعنی مجارستان. فکر نمی کنم مدل فنلاندی این گوشی تولید بشه.(البته شاید اطلاعات من کم باشه ولی من جایی نشنیدم.) ولی مدل مجار این گوشی خیلی بهتر از چینیشه.
    شما از کجا شنیدید که خیلی از برنامه ها رو این گوشی نصب نمی شه؟ اتفاقا اکثر برنامه های موجود روی این گوشی نصب می شه.
    در مورد آنتی ویروس به نظر من نیازی نیست.دلیلش رو بعد از توضیح راجع به برنامه ها می گم.
    در مورد نصب برنامه:
    برنامه های جاوا که خیلی راحت نصب می شن. install و بعد انتخاب حافظه (مموری کارد یا حافظه ی گوشی)، (شاید چند تا ok هم بده) بعد هم اجرای برنامه.
    برنامه های سیمبین که باید ساین بشن. ساین کردن هم راه های مختلف داره که تو تاپیک های دیگه توضیحش هست.بعد از ساین هم مثل برنامه های جاوا نصب می شن.
    حالا در مورد ویروس و آنتی ویروس یه توضیحی بدم: ویروس برای جاوا نیست و برای سیمبینه. برنامه سیمبین هم باید ساین بشه تا بشه نصبش کرد. پس شما اگه بخوای گوشیت ویروسی بشه باید یه ویروس رو ساین کنی بعد هم نصبش کنی که عملا امکان نداره شما بخوای همچین کاری کنی.
    در مورد فریم ور شما این کد رو بزن : #0000#* تو قسمت Software version اگه نوشته بود 4.13 یعنی فریم ور شما آپ تو دیته و اگه عدد دیگه ای بود بهتره که آپدیتش کنی.
    راستی گوشی هم مبارک. انشاا... که رقص نورش یه عمر واست قر بده.
    موفق باشی
    سلام
    ممنون بابت راهنماییتون
    آقا من همین ساین رو بلد نیستم. اگه تاپیکشو بگید ممنون میشم. بعد کجا می تونم لیستی از برنامه های درست حسابی مورد نیاز پیدا کنم؟ اگرم لطف کنید چند تا بازی معرفی کنید که راحت نصب کرده باشید ممنون میشم.(منظورم N-Gage) راستی ورژنم زده بود 04.13. خدا رو شکر آپدیته.
    یه سوال دیگه. من می خوام یه عکسی که دارم بندازم نما کامل پشت صفحه. ولی انگار نمیشه. یعنی بالا و پایینو پر نمی کنه. آیا اصلن میشه؟
    یه موردم در مورد این باریه که اگه بصورت پیش فرض انتخاب کنیم میاد پایین صفحه. می خواستم بدونم میشه آیکوناشو عوض کرد؟
    اگه بازم سوالی بود میام
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت راهنماییتون
    آقا من همین ساین رو بلد نیستم. اگه تاپیکشو بگید ممنون میشم. بعد کجا می تونم لیستی از برنامه های درست حسابی مورد نیاز پیدا کنم؟ اگرم لطف کنید چند تا بازی معرفی کنید که راحت نصب کرده باشید ممنون میشم.(منظورم N-Gage) راستی ورژنم زده بود 04.13. خدا رو شکر آپدیته.
    یه سوال دیگه. من می خوام یه عکسی که دارم بندازم نما کامل پشت صفحه. ولی انگار نمیشه. یعنی بالا و پایینو پر نمی کنه. آیا اصلن میشه؟
    یه موردم در مورد این باریه که اگه بصورت پیش فرض انتخاب کنیم میاد پایین صفحه. می خواستم بدونم میشه آیکوناشو عوض کرد؟
    اگه بازم سوالی بود میام
    ممنون
    خواهش می کنم.
    تاپیک آموزش ساین:
    ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نکته رو بگم.من راه های مختلف رو امتحان نکردم. ولی این راهی که من باهاش برنامه ها رو ساین می کنم انقدر راحته که واسه همین دنبال راه های دیگه نرفتم.که پیشنهاد می کنم شما هم از همین راه برنامه های رو ساین کنی. اول باید دو تا فایل رو بدست بیاری. یکی فایل cert و دیگری فایلkey. بوسیله این دو تا فایل می تونی برنامه ها رو ساین کنی.من برای گوشی خودم رو که گرفتم، تا سال 2015 می تونم ازشون استفاده کنم.بعد هم هربرنامه ای رو خواستی ساین کنی، فقط کافیه یه خط کد بنویسی. بعد از ساین هم تا چند سال، اگه برنامه رو پاک کردی دوباره می تونی نصبش کنی.راستی این رو هم بگم من فایل های cert و key رو از opda گرفتم که فکر می کنم جدیدا پولی شده.
    در مورد برنامه ها می تونی به این قسمت مراجعه کنی:
    سیمبین سری 60 ویرایش 3 :
    کد:
    برای نصب بازی های انگیج هم این تاپیک می تونه کمکت کنه:
    معرفی بازی های N-Gage که در گوشی های سیمبین 9.3 ( FP2 ) به صورت فول اجرا می شوند/نمی شوند :
    کد:
    در مورد قرار دادن عکس به صورت فول اسکرین هم یه برنامه تو قسمت سیمبین سری 60 ویرایش 3 پیدا کردم که به خاطر مشکلاتی که ایجاد می کرد بیخیالش شدم.
    متاسفانه آیکن ها رو نمی شه عوض کرد ولی می شه چند تاش رو حذف کرد که برای اطلاعات بیشتر می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
    حذف calendar entries و WLAN scan و Search از دسکتاپ گوشیهای هک شده سری60ورژن3 :
    کد:
    باز هم سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشی

13. 3 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز هم وقتی خواستم گالری رو باز کنم این پیغام اومد. مجبور شدم رم رو در بیارم و دوباره بگذارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •