برنامه ای هست که فایل های flv رو تعمیر کنه؟ (البته به جز getflv چون اون تعمیرش کرد ولی بازم اجرا نشد)
من یه فایل گرفتم 57 مگه!! میخوام بازش کنم ارور میده
is not a valid flv file
با DAP دانلودش کردم
برنامه ای هست که فایل های flv رو تعمیر کنه؟ (البته به جز getflv چون اون تعمیرش کرد ولی بازم اجرا نشد)
من یه فایل گرفتم 57 مگه!! میخوام بازش کنم ارور میده
is not a valid flv file
با DAP دانلودش کردم
Last edited by darkangel85; 01-11-2008 at 18:22.
نمیدونم این موضوع رو کجا بیان کنم آخه تاپیکی مربوط به این موضوع پیدا نکردم.
من برنامه video activex object رو میخوام .اگه دارین لطفا برای dl بزارین.
ممنون
ای بابا کلا این انجمن مثل اینکه تعطیل شده هر جا سوال میپرسم هیچکی جوابمو نمیده!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما میتونی در صفحه ی اصلی انجمن درخواست نرم افزار تاپیک بزنی و درخواست بدی .
دوست عزیز متاسفانه هیچ راهی نیست .
من خودم 2 تا کلیپ دانلود کردم و متاسفانه ارور داد .
تازه من با IDM دانلود کردم .
هرکاری هم کردم تعمیر نشد ...
اینم قابل توجه طرفداران YouTube اگه این آدرس YouTube.com واسه شما فیل تره میتونید از این آدرس Uk.Youtube.com استفاده کنید .
اونی که در صفحه ی قبل هست سایت رو به زبان روسی میاره ولی اینی که من گفتم به زبان انگلیسی میاره .
Last edited by Oracle_Eldorado; 09-11-2008 at 02:31.
من می خواستم با اینترنت شبانه فیلم دانلود کنم با نرم افزار تورنت بعد مدام Disconnect میشه می خواستم ببینم نرم افزاری هست که خودش دوباره کانکت کنه
اینجا کامل توضیح داده شده »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال داشتم :
میخواستم ببینم این لینک زیر را چطور دانلود کنم ؟
rtmp://flvideo.wwe.com/wwevideo/flv/videos/2008/december8-14/32cfa52cf6a42bc709905508e77c366c.flv
با Orbit هم هر کاری کردم نتونستم اگر شما بلدید یک توضیح کامل و کلی بدید
سلام جناب اراکل...![]()
قبلا راحت با راست کلیک > download last requested flv از you tube دانلود میکردم..اما چند وقته size فایل رو تشخیص نمیده و ارور forbidden 403 میاد! حالا you tube رو میشه از keepvid گرفت...اما سایتهای دیگه هم مشکل ارور دارن!![]()
شما از کدوم ورژن IDM استفاده میکنید؟ (از هر سایتی که بخواید میتونه فایلای flv بگیره؟)
وقتی پروک سی میزنید مشکلی با دانلود از youtube و سایتهای دیگه ندارید؟![]()
من از idm ورژن 5.15 استفاده میکنم .
تاحالا هم مشکلی نداشتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)