دوست من شاید این حرف شما هم درست باشه خودم الکترونیک می خونم می دونم چی میگی.فقط چیزی که مطمئنم اینه که این گوشیهای تقلبی فقط تو این کشورهای جهان سوم میاد.
دوست من شاید این حرف شما هم درست باشه خودم الکترونیک می خونم می دونم چی میگی.فقط چیزی که مطمئنم اینه که این گوشیهای تقلبی فقط تو این کشورهای جهان سوم میاد.
گوشيي كه سامسونگ ميخواد بده به بازار به مراتب قيمت بالاتري خواهد داشت البته امكانات خوبي هم داره . به خصوص در فيلمبرداري و پخش Divx !!!!!!!!!!!!!!
اما با اين حال سوني اريكسون يه چيز ديگه هست.
هر چند خودمم هم هميشه بعد از سوني اريكسون با سامسونگ بودم .
این گوشی 8 مگاپیکسلی سامسونگ قیافه ش مثل ان96 نوکیا میمونه و اصلا جذاب نیست. خیلی گنده و زمخته.
اما سی 905 سونی اریکسون هم خوشکله هم جمع و جوره. شیک بودن گوشی در مرحله اول برای خیلی ها مهمه مثلا دایموند و یا
آیفون هر چند که ازش بدم میاد اما خیلی ها فقط به خاطر قیافه اینها رو گرفتند نه امکانات.
به نظرم سی905 هم گوشی واقعا خوبیه و هم شیک و با کلاسه و تازه قراره در رنگ های مختلف هم ارائه بشه.
فعلا که هیچ کدام به بازار عرضه نشدن
حتی 8 مگی سامسونگ معرفی رسمی هم نشده !
ولی اون روز تو تاپیک سامسونگی ها شنیدم که سامسونگ می خواد یه کمرا فون 8.1 هم عرضه کنه
اون برخلاف این مدل معرفی شده
مثل سی 905 بدون سیستم عامل هستش
و با فلاش زنون و میشه اونو رقیب سی 905 حساب کرد خر چند که دوربیناشون تقریبا یکیه !
درسته من هم شنيدم سسنسورهاي هر دو يكي هست .
به هر حال بايد منتظر نشت و ديد چه ميشه؟؟!!!!
البته تا چند روز آينده سوني اريكسون 4 مدل جديد رو هم معرفي خواهد كرد !!!!
دستان سلام
گوشي c905 كي به بازار ايران مياد ؟ ( چند وقت ديگه )
اصلا توي دنيا توي بازار هست يا هنوز در حد حرفه و قراره .........
در حد حرف نيست چون رسما معرفي شده و داره توليد ميشه ولي هنوز به بازار نيومده .
حدودا تا 2ماه ديگه مياد و هر وقت وارد بازار جهاني بشه معمولا يك ماه بعد وارد بازار ايران هم ميشه
Last edited by hessam_sz; 28-07-2008 at 15:42. دليل: ويرايش شد 2 ماه ديگه
ویرایش میشود:2ما دیگه![]()
یک خبر بد برای نوکیا.
N96 گفته شده 2ماه دیگه وارد بازار میشه در حالی که C905 آخر همین ماه وارد میشه.
به نظر شما لطمه نمی خوره به نوکیا؟؟
ویرایش شد![]()
Last edited by hussain; 02-08-2008 at 12:10.
معرفی که شده ...
منظورت اینه که به بازار میاد.
Last edited by Original Titan; 02-08-2008 at 11:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)