تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 59 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 581

نام تاپيک: کلوپ LG Viewty

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام من علاالدين رو پشت و رو كردم ولي ku990r v رو پيدا نكردم ، راستي نماينده كامتل كه تو علاالدين بود خيلي رو مدل ke990 تاكيد داشت نظر دوستان چيه ؟

اگر كسي آدرسي از فروشگاه يا تلفني داره كه بشه ku990r رو خريد بگه ، ثواب داره
    کا ای بتره
    --------
    یه سوال داشتم وقتی میخوای بری صفحه ی پایینی بغل گوشی از این چرخونکهای سونی اریکسون نداره اونوقت چی کار میکنید؟بدبختی دی پد هم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان . من گوشي ويوتي ke990 دارم و بسيار از اون راضي هستم . تا حالا شايد ده تا گوشي عوض كردم ولي يه روز اتفاقي رفتم مغازه يكي از دوستان ديدم اين دستشه . خلاصه ازش گرفتم و ديگه پس ندادم . گفت صاحبش سه روزه خريده بوده براي خانومش كه خوشش نيومده ازش . من هم يه ماه پيش بود خريدمش 220 .
    درباره عكسش بگم توي تاريكي و بافلش از k800 سوني اريكسون كم مياره ولي توي روشنايي محاله دوربيني پيدا كنيد كه مثل اين عكس بگيره .
    عكسهاي از فاصله نزديك كه ديگه هيچي . .... من دوربين ديجيتال دارم به پاي اين نميرسه.
    فيلمبرداري محشره . دايويكس ضبط ميكنه . سرعت 120 كه ديگه احتياج به توصيف نداره .

من الان 60 عدد تم روش نصب كردم و خودم اين كار رو كردم . بسيار هم راحته فقط چيزي كه گفته شده رو انجام بدين . همين .
    وقتي تمها رو نصب كردم تازه فهميدم كه ايني كه خريدم چيه ؟؟؟!!!
    جالبه كه هر تمي كه نصب ميشه همه چيز گوشي عوض ميشه . اصلا ميشه يه گوشي ديگه .

باور كنيد جدي ميگم گوشي هاي ديگه جلو اين گوشي، مسخره به نظر مياد . اين گوشي يه آزادي بي نظير به آدم ميده.

آخ خسته شدم از كجاي اين گوشي بگم . از اينكه فايلهاي فلش رو براحتي ميتونيد توش تماشا كنيد يا اينكه پرونده هاي وورد و پي دي اف رو باز ميكنه و از آفيس ساپورت داره . يا اينكه صفحه كليد بي نظير توي پيام نوشتن يا صفحه اطلاعات افراد كه حتي روز تولد هر شماره رو جداگونه مي تونه ياد آوري كنه يا از اين كليد كوچولوي خوشكل كناري بگم كه هر وقت و در هر جايي مي توني كليدهاي گوشي رو قفل كني . يا از دريچه لنز كه مثل دوربين هاي حرفه اي باز و بسته ميشه . يا از صفحه بزرگش كه وقتي توش دايويكس نگاه مي كني انگار يه تلوزيون ال سي دي كوچيك در دست داري فيلم دي وي دي مي بيني .....

فكر نكنم حالا حالاها بخوام گوشي ام رو عوض كنم . به همه كساني كه نوشته من رو مي خونن توصيه ميكنم حتما يه ويوتي بخريد تا پي به مسخره بودن گوشي هاي ديگه ببريد .

اين همه حرف ....حالا يه سوال دارم ....لطفا سريع به اين سوال من جواب بدين و منو از اين مشكل رها كنيد :‌

من رمز سكوريتي گوشي ام رو نمي دونم .

بعضي اعداد مثل چهار تا صفر و ... رو هم امتحان كردم فايده نداشت .

لطفا به من كمك كنيد . در ضمن اصلا نمي خوام گوشي ام رو ريست فكتوري كنم . چون تمام تنضيماتي كه ساعتها براش وقت گذاشتم حذف خواهد شد در ضمني كه ريست فكتوري هم فكر كنم كد مي خواد ....

فكر كنم هر وسيله اي يه مستر كد بايد داشته باشه.....لطفا من رو راهنمايي كنيد. ممنون .

3. این کاربر از djdado200200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.ke990 فلاش زنون داره با درپوش لنز ولی فاقد دوربین دوم ku990r شارژ خوب فلاش زنون در پوش لنز دوربین دوم رو داره وکاملتره
    در کل بنظرم این ارزش رو نداره که بخوای نزدیک 80 تومن اضافه بالای این مدل بدی. چون دوربین دوم به کارت نمی یاد با شارژم میشه کنار اومد در ضمن ku990 نخر چون هم گارانتی معتبر نداره و هم باگهای بیشتری نسبت به ke990 داره بهترین انتخاب ke990

5. این کاربر از parham_overset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کا ای بتره
    --------
    یه سوال داشتم وقتی میخوای بری صفحه ی پایینی بغل گوشی از این چرخونکهای سونی اریکسون نداره اونوقت چی کار میکنید؟بدبختی دی پد هم نداره
    چرخونک ویوتی پشتشه.
    همون که ماله زوم و فاکوس است.اوایل استفاده ازش سخته ولی عادت کنی خیلی راحت میشه!
    تازه میتونی با صفحه لمسی هم منوها را بالا پایین کنی.مثل عملکرد ایفون ولی اصلا به پای اون نمیرسه و استفاده ازش سخته!

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهش مي كنم التماس دارم
    من اطلاعات گوشي را از نظير تم ها و .... رو دستكاري كردم يعني الان من اصلا تم ندارم و نمي تونم تم بريزم چون كلا سيستم گوشي به هم ريخته و من bakup هم نگرقتم
    حالا بايد چيكار كنم؟
    ميزنه unknow eror : 26
    فرمت هم كردم ولي درست نشد
    Last edited by maghzae-motefaker; 30-01-2009 at 00:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهش مي كنم التماس دارم
    من اطلاعات گوشي را از نظير تم ها و .... رو دستكاري كردم يعني الان من اصلا تم ندارم و نمي تونم تم بريزم چون كلا سيستم گوشي به هم ريخته و من bakup هم نگرقتم
    حالا بايد چيكار كنم؟
    ميزنه unknow eror : 26
    فرمت هم كردم ولي درست نشد

نگران نباش .
    فقط يه نفر ديگه رو پيدا كن كه گوشي ويوتي داشته باشه . بعد يه روز گوشي اش رو ازش قرض بگير .
    بعد سر فرصت ازش بك آپ بگير . بعد گوشيش رو بهش پس بده .

بعد بك آپ رو كپي كن توي گوشي خودت .
    دوباره دستكاريش كن ...ولي مواظب باش ايندفعه بك آپ بگيري
    موفق باشي

راستي دوستان . كسي رمز سكوريتي اين گوشي رو نمي دونه ؟‌( مستر كد )

9. این کاربر از djdado200200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    منم به جمع ویوتی دارا پیوستم (ke990)
    قبلش n73 داشتم
    واسه اینکه با گوشی بیشتر آشنا بشید (اونایی که قصد خرید دارن) یه سری اطلاعات مقایسه ای میدم بهتون
    روشنایی و کیفیت lcd خوبه
    حساسیت صفحه نمایش (نسبت به p1) کمتره به همین خاطر مجبورید یکم محکم تر صفحه رو فشار بدید در کل نسبتا خوبه
    در مورد دوربینش عکساش تور نور زیاد خوبه ولی تو نور کم ماته
    عکساش تقریبا مثل n73 هستش (در بعضی موارد بهتر و در بعضی موارد بدتر)
    فیلمبرداریش خیلی خوبه
    تشخیص دست نوشتش به هوشمندیه p1 نیست
    (در تایید حرف دوستمون) بالا و پایین بردن منوهای ستونی یه کم سخته
    از نظر کیفیت و بلندیه صدا (هم هدفون هم اسپیکر) انتظار نداشته باشید که به پای گوشیای موزیکال یا واکمن دو غول بزرگ Nokia و SonyEricsson برسه
    بلندیش حدودا نصف n73 هستش (در حالت استاندارد گوشی)
    شارژش با کاربری متوسط حدودا دو روز میره
    راستی یه چیزی که شاید بعضی از دوستان رو نگران کنه اینه که بلوتوس این گوشی ورژن 1.2 هستش اما خیالتون راحت سرعت بلوتوسش خوبه (مثل بقیه گوشیا) حدود 40Kb/s
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش بک اپ میگرفتی ke داری یا ku
    فکر کنم قسمت swf با theme رو دست کاری کرده باشی من بک آپشو دارم اگه حل نشد مشکلت بهت میدم 2 مگ بیشتر نیست.

12. این کاربر از parham_overset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاش بک اپ میگرفتی ke داری یا ku
    فکر کنم قسمت swf با theme رو دست کاری کرده باشی من بک آپشو دارم اگه حل نشد مشکلت بهت میدم 2 مگ بیشتر نیست.
    اگه آپ كني ممنون ميشم
    چونكه هيچ يك از دوستانم ويوتي نداره
    اگه فرصت كردي آپلود كن
    بازم از شما و djdodo تشكر ميكنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستي دوستان . كسي رمز سكوريتي اين گوشي رو نمي دونه ؟‌( مستر كد )
    ممنون از كمكت
    رمز اولييه گوشي 0000 هست
    Last edited by maghzae-motefaker; 30-01-2009 at 11:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •