کا ای بتره
--------
یه سوال داشتم وقتی میخوای بری صفحه ی پایینی بغل گوشی از این چرخونکهای سونی اریکسون نداره اونوقت چی کار میکنید؟بدبختی دی پد هم نداره
کا ای بتره
--------
یه سوال داشتم وقتی میخوای بری صفحه ی پایینی بغل گوشی از این چرخونکهای سونی اریکسون نداره اونوقت چی کار میکنید؟بدبختی دی پد هم نداره
سلام دوستان . من گوشي ويوتي ke990 دارم و بسيار از اون راضي هستم . تا حالا شايد ده تا گوشي عوض كردم ولي يه روز اتفاقي رفتم مغازه يكي از دوستان ديدم اين دستشه . خلاصه ازش گرفتم و ديگه پس ندادم . گفت صاحبش سه روزه خريده بوده براي خانومش كه خوشش نيومده ازش . من هم يه ماه پيش بود خريدمش 220 .
درباره عكسش بگم توي تاريكي و بافلش از k800 سوني اريكسون كم مياره ولي توي روشنايي محاله دوربيني پيدا كنيد كه مثل اين عكس بگيره .
عكسهاي از فاصله نزديك كه ديگه هيچي . .... من دوربين ديجيتال دارم به پاي اين نميرسه.
فيلمبرداري محشره . دايويكس ضبط ميكنه . سرعت 120 كه ديگه احتياج به توصيف نداره .
من الان 60 عدد تم روش نصب كردم و خودم اين كار رو كردم . بسيار هم راحته فقط چيزي كه گفته شده رو انجام بدين . همين .
وقتي تمها رو نصب كردم تازه فهميدم كه ايني كه خريدم چيه ؟؟؟!!!
جالبه كه هر تمي كه نصب ميشه همه چيز گوشي عوض ميشه . اصلا ميشه يه گوشي ديگه .
باور كنيد جدي ميگم گوشي هاي ديگه جلو اين گوشي، مسخره به نظر مياد . اين گوشي يه آزادي بي نظير به آدم ميده.
آخ خسته شدم از كجاي اين گوشي بگم . از اينكه فايلهاي فلش رو براحتي ميتونيد توش تماشا كنيد يا اينكه پرونده هاي وورد و پي دي اف رو باز ميكنه و از آفيس ساپورت داره . يا اينكه صفحه كليد بي نظير توي پيام نوشتن يا صفحه اطلاعات افراد كه حتي روز تولد هر شماره رو جداگونه مي تونه ياد آوري كنه يا از اين كليد كوچولوي خوشكل كناري بگم كه هر وقت و در هر جايي مي توني كليدهاي گوشي رو قفل كني . يا از دريچه لنز كه مثل دوربين هاي حرفه اي باز و بسته ميشه . يا از صفحه بزرگش كه وقتي توش دايويكس نگاه مي كني انگار يه تلوزيون ال سي دي كوچيك در دست داري فيلم دي وي دي مي بيني .....
فكر نكنم حالا حالاها بخوام گوشي ام رو عوض كنم . به همه كساني كه نوشته من رو مي خونن توصيه ميكنم حتما يه ويوتي بخريد تا پي به مسخره بودن گوشي هاي ديگه ببريد .
اين همه حرف ....حالا يه سوال دارم ....لطفا سريع به اين سوال من جواب بدين و منو از اين مشكل رها كنيد :
من رمز سكوريتي گوشي ام رو نمي دونم .
بعضي اعداد مثل چهار تا صفر و ... رو هم امتحان كردم فايده نداشت .
لطفا به من كمك كنيد . در ضمن اصلا نمي خوام گوشي ام رو ريست فكتوري كنم . چون تمام تنضيماتي كه ساعتها براش وقت گذاشتم حذف خواهد شد در ضمني كه ريست فكتوري هم فكر كنم كد مي خواد ....
فكر كنم هر وسيله اي يه مستر كد بايد داشته باشه.....لطفا من رو راهنمايي كنيد. ممنون .
.ke990 فلاش زنون داره با درپوش لنز ولی فاقد دوربین دوم ku990r شارژ خوب فلاش زنون در پوش لنز دوربین دوم رو داره وکاملتره
در کل بنظرم این ارزش رو نداره که بخوای نزدیک 80 تومن اضافه بالای این مدل بدی. چون دوربین دوم به کارت نمی یاد با شارژم میشه کنار اومد در ضمن ku990 نخر چون هم گارانتی معتبر نداره و هم باگهای بیشتری نسبت به ke990 داره بهترین انتخاب ke990
چرخونک ویوتی پشتشه.
همون که ماله زوم و فاکوس است.اوایل استفاده ازش سخته ولی عادت کنی خیلی راحت میشه!
تازه میتونی با صفحه لمسی هم منوها را بالا پایین کنی.مثل عملکرد ایفون ولی اصلا به پای اون نمیرسه و استفاده ازش سخته!
سلام
دوستان خواهش مي كنم التماس دارم
من اطلاعات گوشي را از نظير تم ها و .... رو دستكاري كردم يعني الان من اصلا تم ندارم و نمي تونم تم بريزم چون كلا سيستم گوشي به هم ريخته و من bakup هم نگرقتم
حالا بايد چيكار كنم؟
ميزنه unknow eror : 26
فرمت هم كردم ولي درست نشد
Last edited by maghzae-motefaker; 30-01-2009 at 00:15.
نگران نباش .
فقط يه نفر ديگه رو پيدا كن كه گوشي ويوتي داشته باشه . بعد يه روز گوشي اش رو ازش قرض بگير .
بعد سر فرصت ازش بك آپ بگير . بعد گوشيش رو بهش پس بده .
بعد بك آپ رو كپي كن توي گوشي خودت .
دوباره دستكاريش كن ...ولي مواظب باش ايندفعه بك آپ بگيري
موفق باشي
راستي دوستان . كسي رمز سكوريتي اين گوشي رو نمي دونه ؟( مستر كد )
سلام دوستان
منم به جمع ویوتی دارا پیوستم (ke990)
قبلش n73 داشتم
واسه اینکه با گوشی بیشتر آشنا بشید (اونایی که قصد خرید دارن) یه سری اطلاعات مقایسه ای میدم بهتون
روشنایی و کیفیت lcd خوبه
حساسیت صفحه نمایش (نسبت به p1) کمتره به همین خاطر مجبورید یکم محکم تر صفحه رو فشار بدید در کل نسبتا خوبه
در مورد دوربینش عکساش تور نور زیاد خوبه ولی تو نور کم ماته
عکساش تقریبا مثل n73 هستش (در بعضی موارد بهتر و در بعضی موارد بدتر)
فیلمبرداریش خیلی خوبه
تشخیص دست نوشتش به هوشمندیه p1 نیست
(در تایید حرف دوستمون) بالا و پایین بردن منوهای ستونی یه کم سخته
از نظر کیفیت و بلندیه صدا (هم هدفون هم اسپیکر) انتظار نداشته باشید که به پای گوشیای موزیکال یا واکمن دو غول بزرگ Nokia و SonyEricsson برسه
بلندیش حدودا نصف n73 هستش (در حالت استاندارد گوشی)
شارژش با کاربری متوسط حدودا دو روز میره
راستی یه چیزی که شاید بعضی از دوستان رو نگران کنه اینه که بلوتوس این گوشی ورژن 1.2 هستش اما خیالتون راحت سرعت بلوتوسش خوبه (مثل بقیه گوشیا) حدود 40Kb/s
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم![]()
کاش بک اپ میگرفتی ke داری یا ku
فکر کنم قسمت swf با theme رو دست کاری کرده باشی من بک آپشو دارم اگه حل نشد مشکلت بهت میدم 2 مگ بیشتر نیست.
اگه آپ كني ممنون ميشم
چونكه هيچ يك از دوستانم ويوتي نداره
اگه فرصت كردي آپلود كن
بازم از شما و djdodo تشكر ميكنم
ممنون از كمكتراستي دوستان . كسي رمز سكوريتي اين گوشي رو نمي دونه ؟( مستر كد )
رمز اولييه گوشي 0000 هست
Last edited by maghzae-motefaker; 30-01-2009 at 11:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)