سلام ممنون که برای سوالم وقت گذاشتین.البته که بهترین ها رو انتخاب کردم.ببینید من فایل ها رو دسته بندی کردم وهر گروه رو تو یه پوشه قرار دادم لازم نیست اسم پوشه رو بیارم؟من یه کلید ساختم که می خوام وقتی روش کلیک میکنم موزیک پخش شه.تو قسمت action از فرمت wav پشتیبانی نمیکنه و مطمئنم مشکل از دادن مسیر چون وقتی مسیر واقعی رو میدم(بدون <SrcDir>) فایل اجرا میشه.نمیدونم کجای کار میلنگه.برای موزیک background هم این مشکل و دارم
اجازه بدید اول چند تا از مسیر هایی که کاربردشون بیشتره رو باهم مرور کنیم.
نکته:در کل مثال ها فرض می کنیم وینددرایو C نصبه.
<SrcDir> آدرس پوشه ایه که فایل exe پروژه شما تو اون قرار داره. مثلا اگه آدرس پروژتون این بودD:\New Folder\project.exe، <SrcDir> فقط مربوط به پوشهNew Folderمیشه.
<SrcDrive>آدرس درایویه که فایل exe پروژه شما تو اون قرار داره. مثلا اگه آدرس پروژتون این بودD:\New Folder\project.exe، <SrcDir> فقط مربوط به درایو D میشه.
<CD> این مسیر اولین درایو سی دی موجوده. مثلا اگر درایو سی دی E باشه، عبارت <CD> بجای E:\ نوشته می شه.
<Embedded> این مسیر فایل های ادغام شده تو نرم افزاره. مثلا اگر فایل به نام tik.wav رو ادغام کردید، برای اجراش از این مسیر کمک بگیرید: \tik.wav<Embedded>
<Windows> به جای مسیر پوشه ویندوز نوشته می شه یعنی بجای: C:\Windows
<System>این مسیر در ویندوز های قدیمی برابر آدرس c:\Windows\Systemو در ویندوزهای جدید برابر آدرس c:\Windows\System32 است.
<Temp>برابر مسیر C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Tempاست.
حالا اگه آدرس پروژتون این بود
D:\New Folder\project.exe، و خواستید مثلا یه آهنگ از مسیر D:\New Folder\musics و با نام music.wavاجرا کنید باید از این مسیر استفاده کنید:
SrcDir>\musics\music.wav >
توجه کنید که مسیرهای <SrcDir> و <SrcDrive> بعد از اجرایی شدن پروژه کار می کنن. چون قبل از اون فایلی وجود نداره که نرم افزار بخواد با توجه به آدرس اون به این دو مسیر مقدار بده.
بنابرین اگر از این آدرس ها در حالت
test استفاده می کنید، امکان نداره کارکنن!