ولی اگه گفتین سوژه بازی دیشب چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیبیل لوکا تونییییییییییییییییی پایه خنده بود![]()
ولی اگه گفتین سوژه بازی دیشب چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیبیل لوکا تونییییییییییییییییی پایه خنده بود![]()
اوه از دوستمون به خاطر اینکه بهش توهمت زدم عذر میخوامولی همین ایتالیایی گفته بود که از برد المان خوشحال شده مقابل پرتغال!!!!
حالا هم من میگم از برد اسپانیا نهایت لذت را بردم
راستی شما کجایی بودی ها ها!!!!!![]()
مثل اینکه تو خیلی دوست داری به پر و پاچه pentoriko بپیچی؟
راستی بچه ها کسی حرکت الس دلپیرو رو نداره؟
یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوبطعم شیرین حذف را
همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه![]()
اين پست براي joey jordison
عزيزم ما باختيم نوش جونمون اما فكر كنم اشتباه گرفتيد اگه ميتوني اون پستي كه من دادم رو نشون بده![]()
ایول خدائیش بعد سوژه ای بود![]()
دیشب که هر موقع می دیدمش خندم می گرفت اصلانم بهش نمی یومد![]()
بهترین دروازه بان جهان پت چک هستش
الکی سر کاسیاس و بوفون دعوا نکنید جفتشون گلای سوتی زیاد می خورناما چک بازی با ترکیه بعد یه قرن سوتی داد
![]()
تایید میشه بله . ما نگیم کی بگه.
والا ما تا چشم باز کردیم به طور غریزی طرفدار ایتالیا بودیم . ولی بدور از همه تعصبها باید بگم که دیشب ایتالیا در اندازه بردن و رفتن به مرحله بعدی نبود . متاسفانه یا خوشبختانه تو این چند سال بازی سازی تیم وابسته شده به بازیکنی مثل پیرلو و وقتی اون نباشه دیگه کار تمومه . از همون نیمه اول میشد پی برد که تیفوسی ها اومدن برای بعد از 120 دقیقه . ولی خب چرا موقع پنالتی باید این بازیکنا بیان ضربه بزنن ؟ ؟ فکر کنم بازیکنای بزرگتری هم بودن تو ترکیب که بخوان پنالتی بزنن . یا حالا خودشون جا زدن یا باز یه شاه کار دیگست از دنادونی . چه میشه کرد باختیم دیگه !
روسیه رو دست کم نگیر ..
اونو گذاشته بود که بلکه طلسم گل نزدنش بشکنه ..
که متاسفانه نشکست ..
یا حق
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)