بابا این crytek ملتو به بازی گرفته!
حتی اگر کامپیوتر high end هم دارید روی سیستمتون برای enthusiast اصلا حساب باز نکنید.
چرا!؟ دلیلش تو این سایته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا این crytek ملتو به بازی گرفته!
حتی اگر کامپیوتر high end هم دارید روی سیستمتون برای enthusiast اصلا حساب باز نکنید.
چرا!؟ دلیلش تو این سایته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 24-09-2008 at 21:53.
Q6600با چه سیستمی بازی میکنی علی اقا؟؟؟مگه چند فریم میگیری؟؟
البته من هم هنوز دستم نرسیده!!سفارش دادم شاید فردا برسه
4850
P5Q
2 gb
نمیدونم چند فریم میده ولی میدونم که زیاد نیست!
تایید میشهبابا این crytek ملتو به بازی گرفته!
با اینکه کرایتک میگه موتورش خیلی قوی و خوبه ولی زیاد حرف درستی نیست مهم ترین بخش یه کنسول رندر تصاویر در آن واحد هست که این موتور به شدت ضعیفه
من كرايسيسو روي very high بازي ميكنم...ميخواستم ببينم warhead هم ميتونم اينجوري بازي كنم؟؟؟
کلأ موتوره cry engine 2 خیلی اذیت می کنه . و با هیچ یک از تکنیک های افزایش فریم مثل : crossfire , sli نمی شه تعداد فریم رو بالا برد و حتی اورکلاک کارت گرافیک هم کمترین تأثیر رو در تعداد فریم این بازی داره.
البته همین چیز هاست که جذابش کرده![]()
very high بازی می کنی؟؟؟
کارت گرافیک و مانیتورت چیه؟؟؟؟؟
تا اونجایی که یادمه تو گفتی کارتت 8500 هست که با این کارت کلا باید بی خیال حالت enthusiast یا همون very high توینوشته شده توسط [siavah] مشاهده تاپيک
من كرايسيسو روي very high بازي ميكنم...ميخواستم ببينم warhead هم ميتونم اينجوري بازي كنم؟؟؟
crysis warhead بشی.
به پست 235 توجه کن.
توی حالت enthusiast غولهایی مثل 4870x2 و gtx 280 کم اوردن چه برسه به 8500!!!!!
خیلی بازی خفنی بود
ولی حیف خیلی خیلی زود تموم شد
دوستان من اون دسته از كاربراني كه مي گفتن بازي عليرغم گرافيك بالا راحت تر و بهتر از كريسيس اولي اجرا ميشه. نميدونم رو چه حسابي اين حرفها رو زدن يا واقعا نديد اين حرفو زدن (خودشون بازي نكردن و با چشم نديدن و از اين و اون يا سايتها خوندن) يا هم سيستمشون رو ارتقا دادن يادشون نيست.
در هر صورت بازي كاملا ضعيف رندر ميشه و هر 4 5 ثانيه يه بار لگ داره بازي (رندر نميشه به درستي) در كل به لحاظ گرافيكي براي كامپيوتر هاي غول طراحي شده (سيستم هاي خفن قوي). و خوراك ماها نيست. براي كيفيت بالا به كارت 9800 جي فورث نياز داريد و يك سي پي يوي اينتل 2 كور آخرين مدل و رم هم 4 گيگ باشه خوبه. بهتره روي مانيتور هاي 19 اينچ Lcd بازي كنيد.
(اگه اين سيستم گير من بياد ميرم موشك آپولو مي فرستم كره مريخ)
من گرافیکم از این قوی تره ولی از نتیجه راضی نیستم....براي كيفيت بالا به كارت 9800 جي فورث نياز داريد
تکراری شد.......
Last edited by ali_ranger22; 25-09-2008 at 12:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)