سلام . من پسورد Id رو گم کردم و شدیدا نیاز دارم کسی راه و روشی بلده که بتونم پسوردش را پیدا کنم چند تا راه خودم بلد بودم ولی جواب نداد اطلاعاتid را هم یادم نیست لطفا کمکم کنید خیلی واجبه
سلام . من پسورد Id رو گم کردم و شدیدا نیاز دارم کسی راه و روشی بلده که بتونم پسوردش را پیدا کنم چند تا راه خودم بلد بودم ولی جواب نداد اطلاعاتid را هم یادم نیست لطفا کمکم کنید خیلی واجبه
خیر
فکر کنم نداشته باشه
نه نداره...
چت روم آنچنان چیز مزخرف و بی فایده ایه که فقط یاهو داره... مزخرف ترین چیزی که توی اینترنت پیدا میشه چت روم یاهو هستش...
این چیزا برای مسنجرهای سطح بالا افت داره... اصلا کلمه "مسنجر" یعنی پیام رسان و نه چت روم... فقط MSN چت روم داره که اونم داخل سایت MSN هستش و زیر 18 سال حق ورود نداره... هیچ مسنجری به جز یاهو چت روم رو به صورت داخلی نداره... چون واقعا چیز مزخرفیه...
![]()
Last edited by Cleeev; 31-07-2008 at 19:31.
سلام من ميخوام يه ايميل تو ياهو بسازم zip code بايد چي بدم با توجه به كشور!؟!؟؟؟؟
سلام
من فقط میدونم واسه uruguay پنج رقمی هست
ممنون![]()
بیخیالش شو عزیز
هر کس دیگه هم بیاد همون راه هایی که امتحان کردی بهت میگه
قطر رو انتخاب کن اصلآ کد نمیخوادreza-atomسلام من ميخوام يه ايميل تو ياهو بسازم zip code بايد چي بدم با توجه به كشور!؟!؟؟؟؟
حمیدرضا برا همشون پنج رقمیه
هیچ فرقی بین کشورها نیست
سلام من windows live messenger 8.1 نصب كردم ولي هر وقت وارد ويندوز ميشم بعد از چند ثانيه پنجرش باز ميشه گزينه sign on automatically هم برداشته شده ,چيكار كنم كه ديگه نياد؟
کسی نیستبه دادمون برسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)