سلام یه هدست میخوان تا 60 تومن فقط برای موزیک و چت (یعنی میکروفون خوبی داشته باشه)
من تا حالا هرچی هدست داشتم صدا به بیرون درز میکنه چه نوع هدستی بگیرم که صداشم بیرون نره!
سلام یه هدست میخوان تا 60 تومن فقط برای موزیک و چت (یعنی میکروفون خوبی داشته باشه)
من تا حالا هرچی هدست داشتم صدا به بیرون درز میکنه چه نوع هدستی بگیرم که صداشم بیرون نره!
هممم ... البته بحث درز صدا رو نمی دونم در چه حد مدنظرته، یا اینکه قبلاً چه مدل هدست هایی داشتی .. بهرحال 60 تومن بودجه خوبی برای یه هدست هستش ... کریتیو سری HS رو داره که از 20 تومن شروع میشه (HS350) و تا 70 تومن هم میره (HS1000 که به اسم فتالیتی هم معروفه)...
لاجیتک هم در این حدود باید چند مدل خوب داشته باشه .. از نظر طراحی، کارای قشنگی داره .. پاساژ ایران رو چک کن.
سلام
یه هدفون می خوام که in ear نباشه
زیاد بزرگ هم نباشه..مث Creative HQ-140
کاربردم فقط واسه موزیک
قیمتم تا 60-70
ممنون
HS300 دارم که چند ماه پیش از بازار رضا خریدم 13000 تومن! همین الانم دارم باهاش کار میکنم
مثل اسپیکره هر کی از کنارم رد شه میفهمه چی دارم گوش میدم! ولی باز این صدا که بیرون میره مهم نیست
مهم اینه که فرق چندانی با مدل های بی اسم و رسم دار ارزون تر از خودش تو پخش موزیک نداره
یک چیز میخوام حداقل یه کم فرق داشته باشه منظورم افکت و اینجور چیزاست میخوام بترکونه سرمو
هر چی بزرگتر بهتر، میکروفون داشته باشه
لاجتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خوبه مثلا؟
یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
این فتالیتی که گفتی واسه موزیک گوش دادن خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میکروفون داره؟ 80 تومنه!
یه چیزی را در نظر داشته باشین؛ مدلهای headset عموما برای موسیقی گوش کردن بطور حرفه ای ساخته نمی شن و بیشتر کارکرد multimedia بخصوص چت و تلفن اینترنتی و یادگیری زبان یا در مدلهای گرونتر بازی mulitiplayer براشون مطرحه (مثلا همون مدل فتالیتی هم یه مدل گیمره). شما اگه به یه میکروفون جدا رضایت بدین گزینه هاتون خیلی بهتر می شه.
تایید میشه. یه هدفون با کیفیت خوب میتونی بگیری با یه میکروفون
من متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...
منظورم اینه که مناسبهمن متوجه نشدم منظورت اینه که HQ140 بزرگه یا مناسبه؟ (کمی اون جمله ات مبهم بود)
بهرحال در این حدود بخصوص برای سبک های موسیقی غربی AKG توصیه میشه ... پاساژ ایران ...
یک مدل از سن هایزر به نام PX100 هم محبوبه که همونطور که مدنظر شماست سایز جمع و جوری داره .. جمهوری.. ولی درز صداش بیشتره نسبت به هدفون هایی که سایز کامتر (فول تر) دارن...
PMX60 سن هایزر چطوره؟پیدا میشه؟
خود HQ 140 چطوره؟
ممنون
Last edited by Mr Unknown; 19-12-2009 at 09:46.
همونطور که در پست قبلی ام گفتم، مهمه که بدونیم قبلاً چه هدفونهایی داشتی یا کارکرد مرسومت چیه .. الان اینطور که شما تعریف کردی، همون پاسخی که دوستان گفتند رو مدنظر قرار بده .. یعنی اگه به کیفیت متوسط قانع نیستی و میتونی یه جورایی از هدست رد بشی، بد نیست اگه در این باره هم فکر کنی..
بهرحال مدل precision لاجیتک، گزینه خوب این مارک در محدود قیمت شماست .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند خطی درباره اش توضیح دادم....
فتالیتی مدل خوبیه به نسبت قیمتش ... (براون اساس باید باکیفیت ترین هدست کریتیو باشه) ... طراحی خیلی خوبی داره - تبادل صدا با محیط بخاطر سایز دستگاه و توانایی نویز کنسلینگ اش بسیار کمه ..
خوب
پس بهترین هدفونی که برای گوش دادن موزیک خوبه کدومه؟ تا 60 تومن
میخوام تمام گوشم رو بپوشونه و بزرگ باشه
در مورد فتالیتی یه چیز رو نفهمیدم: HS1000 فتالیتیه؟ یا فتالیتی خودش یه مدله؟ اگر میشه لــــــــــینک بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)