مساحت های اشکال داخل رو جمع بزنید....
میبینید نیم واحد با مساحت کل فاصله داره!!!!!!!!
مساحت های اشکال داخل رو جمع بزنید....
میبینید نیم واحد با مساحت کل فاصله داره!!!!!!!!
سلام ... نیلوفر هستم ...
یه سوال ... برای ارتباط بیشتر برقرار کردن با تحلیلی چی کار باید کنم ؟
یکی لطف کنه اثبات قضیه تالس رو بنویسه!!!ممنون میشم
کمک فوری!
لطفاچهار تا مساله که یکی با تجانس، یکی با دوران، یکی با بازتاب و اون یکی با انتقال اثبات شوند و توی کتاب هندسه دو نباشند برام بذارید!!!
![]()
![]()
اثبات مساحت کره را میخوام با محسابه فرمول ...
برای اثبات فرمول مساحت کره، اثبات های فراوانی وجود داره که بنده یکی از اونها رو با استفاده از انتگرال براتون میذارم:
مساحت یک کره در حقیقت مجموع مساحت های نوارهای جزئی است که به طور افقی قرار گرفته اند. اگر مجموع این مساحتها را به دست آوریم به مساحت کره میرسیم.
در شکل زیر شعاع کره را R و شعاع دایره ی آبی رنگ را r فرض میکنیم. کلفتی نوار آبی رنگ را هم dz در نظر میگیریم. همچنین برای راحتی، مرکز کره را در مبدا مختصات فرض میکنیم.
قسمت آبی رنگ در حقیقت یک مستطیل دراز است که دور کره چرخانده شده است. بنابراین مساحت آن برابر است با طول ضربدر عرض مستطیل. یعنی حاصلضرب محیط دایره ی آبی رنگ در dz. اما محیط دایره ی آبی رنگ برابر است با:
در نتیجه مساحت جزئی نوار آبی رنگ برابر است با:
و در نهایت، مساحت کل کره برابر است با مجموع همه ی نوارهای جزئی روی کره:
موفق باشین.
با سلام خدمت دوستان
آیا می تونیم ارتباطی مابین اعداد اعشاری که ارتباط تنگاتنگی با نسبتهای فیبوناچی دارند پیدا کنیم؟ آیا در این مورد قضیه ایی وجود دارد.
به عنوان مثال فرض کنید ما 1.5998 را داریم حال می تونیم حدس بزنیم این عدد با توجه به نسبتهای فیبوناچی به چه عددی می رسه آیا اون عدد می تونه 1.5296 باشه یا نه؟
یا آیا راهی وجود داره که بفهمیم عدد 8 در ارزش مکانی 1/10000 چرا به عدد 6 در 1.5296 رسیده و الی اخر .
کمک خیلی خیلی فوری
با سلام دوستان من اثبات این فرمول رو خواستم لطفا کمکم کنید نیاز فوری دارم
کسر مولد اعداد اعشاری متناوب :
دوره غیر گردش-دوره ی گردش و غیر گردش
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
به تعداد ارقام گردش نه وبه تعدادارقام غیر گردش بعد از ممیز صفر
مثال:
4-425=...4/2525252525
ــــــــ
99
=
421
ــــــ
99
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید که a ها ارقام هستند.
ممونم واقعا نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم فقط میتونم بگم هنوز آدم های خوبی هستند که به هم نوع خود کمک میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)