من گفتم که از سوئیتها خوشم نمی آیدولی می توانی یا اجزای آنرا به صورت مجزا نصب کنی یا اینترنت سکوریتی خود
کاسپرسکی را نصب کنی.
من گفتم که از سوئیتها خوشم نمی آیدولی می توانی یا اجزای آنرا به صورت مجزا نصب کنی یا اینترنت سکوریتی خود
کاسپرسکی را نصب کنی.
vtn54 جان به خاطر راهنمايي هات ازت ممنونم همچنين از دوست ديگمون toadstool ممنونم اتون
من همون كاسپر نسخه 6.0.2.614 كه فكر كنم نسخه جديدش هم هست رو نصب كردم ولي فكر كنم يه مشكل كوچيك داره اونم اينكه تا آخر آپديت نميشه و هميشه چه آپديت باشه چه نه پيغام آپديت رو ميده
دوست عزيز احتمالا مشكل شما به خاطر اينه كه سريال يا فايل رجيستري كه بهش داديد
تو Block list قرار گرفته يعني الان بزرگترين مشكل كاسپر همينه كه درست كرك نميشه
وقتي صفحه اصلي kaspersky رو باز مي كني ببين پايين سمت چپ
اون قسمتي كه يه سري اطلاعات مي نويسه نوشته كه رفتي تو بلاك ليست يا نه
(يه پيغامه كه با قرمز نوشته)
اگر اينطوره تو انجمن كرك و سريال مي توني سريال جديدش رو پيدا كني
اگه نتونستي بگو تا برات بزارم
این رگ کی که لینکشو گذاشتم برای من روی این نسخه کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره.
Kaspersky Internet Security 6.0.1.14
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Persian.Boy; 12-02-2007 at 04:55.
نه مشكل از كي نيست فكر كنم خود نرم افزارش مشكل داره اصلا اين نسخه جديدش بتا نيست چون من بعنوان فينال دانلودش كردم
سلام می خواستم بدونم بهترین ضد ویروس چیه که از همه لحاظ خوب باشد؟
ممنون
به نظر من مکافی چون هم ساپورت خوب داره هم از لحاظ امنیتی سیستم رو ساپورت می کنه.البته همیشه من میگم که همه جواب ها سلیقه ای هست.هر کس از یه چیز خوشش میاد.
موفق باشی.
سلام دوستان عزیز
حتما با سایت av-comparatives.org آشنا هستید سایتی است که توسط چند جوان علاقمند اداره می شود و از سه
سال قبل هر ساله در 4 نوبت آنتی ویروسهای مختلف را با همدیگر مقایسه می کند .تستها به فواصل سه ماهه انجام
می شوند و دو نوع هستند یک نوع که On-Demand Test نامیده می شود و قدرت شناسایی ویروسهای مختلف توسط
آنتی ویروسها را نشان میدهد و نوع دوم که Retrospective-Test نامیده می شود قدرت آنتی ویروسها را در مقابله با
ویروسهای جدید و ناشناخته و به اصطلاح خودمان صفر کیلومتر نشان می دهد .تستهای به عمل آمده توسط این سایت
اعتبار خاصی در دنیای آنتی ویروسها دارد که علت آن استقلال این سایت و بیطرفی کامل در برگذاری آزمونها و
استفاده از روشهای کاملا علمی و دقیق برای انجام تستها است که آن را از سایر همتایانش متمایز می کند .تعداد
نمونه به کار رفته برای انجام تستها بسیار زیاد بوده ( گاها بیش از 300-400 هزار انواع کدهای بدخیم از ویروس,کرم و
تروجان گرفته تا انواع دیالر و BackDoor و... ) که قابلیت اعتماد تستها را بالاتر می برد. نتایج تستهای مختلف به عمل
آمده توسط این سایت قبلا بارها در همین تاپیک معرفی شده است .نتایج کامل آخرین تست به عمل آمده توسط این
سایت هنوز منتشر نشده است ولی نتایج کلی آن منتشر شده است و پر از شگفتی است :
ابتدا بگذارید نحوه طبقه بندی آنتی ویروسها توسط این سایت را برایتان توضیح دهم : آنتی ویروسهایی که 93-87 درصد از نمونه های
تست شده را شناسایی کنند در سطح Standard قرار می گیرند که سطح بالای متوسط بوده و استفاده از آنها امنیت سیستم را
تامین می کند .آنتی ویروسهایی که 97-93 در صد را شناسایی می کنند در سطح Advanced قرار می گیرند که معادل خوب بوده و
استفاده از آنها اطمینان بیشتری از نظر امنیتی ایجاد می کند و بالاخره آنتی ویروسهایی که بیشتر از 97 درصد نمونه ها را شناسایی
می کنند در سطح Advanced+ یا Advanced Plus قرار می گیرند که سطح عالی بوده و نهایت امنیت را برای سیستم ایجاد می کنند.
در این دوره همانطور که می بینید کاسپرسکی ,F-Secure , آنتی ویر ,e-Scan و AVK توانسته اند به سطح Advanced Plus دست پیدا
کنند. AVK , F-Secure و e-Scan هرسه از انجین کاسپرسکی استفاده می کنند در نتیجه عملا این بار تنها آنتی ویر و کاسپرسکی
توانسته اند به این سطح برسند این نشان می دهد مقابله با ویروسهای رایانه ای هرسال سخت تر و سخت تر می شود و تنها بهترینها
می توانند این سطح از کیفیت را به صورت مداوم حفظ کنند.در هر حالت نورتون و نود32 که هر دو در دوره های گذشته در سطح عالی
قرار داشتند امسال یک رده نزول کرده اند و همسطح بیتدفندر و Avast و AVG قرار گرفته اند ( البته هم آنتی ویر هم Avast و AVG
از نسخه های پولی خودشان در این تستها استفاده کرده اند ) .مک آفی هم یک پله نزول کرده و به سطح Standard رسیده است که
برای این آنتی ویروس خوشنام و کهنه کار بسیار کمتر از حد انتظار است .پاندا و پی سی سیلین شرکت نکرده اند چون از نتایج
دوره های قبلی ناراضی بوده اند. آنتی ویروس مایکرو سافت ( و خیلی های دیگر) حتی به سطح استاندارد هم نرسیده اند بنابراین
نتایج آنها ذکر نشده است .به محض انتشار نتایج کامل این تست , نتایج برای اطلاع دوستان در همین تاپیک عرضه خواهد شد.در پایان
خلاصه ای از نتایج تستهای به عمل آمده در طول سالیان گذشته برای اطلاع دوستان تقدیم می شود :
لینک سایت اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by vtn54; 28-02-2007 at 17:42.
تست های این سایت در کل جالبه امیدوارم هر چه زوذتر جزویات تست رو هم در سایت قرار بدن.
دستت درد نکنه vtn جان.
Antivir و Kaspersky رو حدس میزدم که رتبه خوبی در شناسایی داشته باشند چون خودم شخصا نیز تست های زیادی
رو بر روشون انجام میدم اما متاسفانه NOD32 در ثبت کردن Malware ها در دیتابیسش خیلی ضعیف عمل میکنه.
اما یک نظر کلی هم اگر در مورد این تست بخوام بدم اینه که این تستی که این سایت و یا سایت های مشابه نظیر virus.org , av-test انجام
میدن فقط قدرت شناسایی این آنتی ویروسها رو نشون میده نه قدرت پاکسازی و مسائل دیگه. هر چند که باز هم به نظر در مرحله اول شناسایی
مهمه و بعد پاکسازی. چون زمانی که آنتی ویروس ما ویروسی رو شناسایی کرد اما در پاک کردن اون ناتوان بود حداقل ما از وجود ویروس باخبر هستیم
و با استفاده از شیوه های دیگه میتونیم پاکش بکنیم. اما اگر آنتی ویروسی قدرت شناسایی خوبی نداشته باشه اونوقت از وجود ویروسی که در
سیستم ما جا خوش کرده مطلع نمیشیم و هر کاری که دلش بخواد میکنه.
Last edited by Persian.Boy; 26-02-2007 at 18:52.
خب بالاخره نتیجه جزئیات تست سایت av-comparative هم بصئرت آنلاین در سایت قرار گرفت. اعلام نتیجه این تست
رو به عهده خود vtn میزارم چون خود ایشون از اول این تست رو اعلام کردم.و کل زحمت ها رو ایشون کشیدند.
vtn جان منتظریم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)