تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 102 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1017

نام تاپيک: آرشیو >>>آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی Norton

پروفشنال pv2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    هر جا که دل خوش است

پيش فرض

من یه مشکل با norton internet security 2006 پیدا کردم.
    من برنامه رو نصب کردم و active هم کردم.
    بعد از دو ماه می گه دوباره active کنم. (درست بعد از آپدیت کردن برنامه) ولی تا پنج ماه دیگه سریال من اعتبار داشت.
    سریال قبلی رو هم نمی گیره.
    حالا چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه siadate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

مهدي جان مرسي!

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من ورژن 11.0.1.3 نورتون 2005 استفاده مي كنم .از دوستان خواهش ميكنم كه لينك دانلود آپ ديت اين آنتي ويروس رو برام بزارند دنبال اين ورژنش خيلي گشتم ولي نتونستم پيداش كنم
    باتشكر

داره خودمونی میشه احسان جونم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

13 مشكل با اينترنت اكس پلورر

با عرض سلام
    چرا مدتي است وقتي انترنت اكسپلورر كليك ميكنم اگه تيك ورك افلاين زد نشده باشد موس خود به خود كار مي كند و صفحه مرتب چشمك مي زند و حتي به زور بسته مي شود تا وقتي تيك ورك افلاين زده نشود من كامپيوتررا نيز با نورتون اپديت شده اسكن كردم ولي ويروس هم نبود مرا راهنمايي بكنيد!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

11 به روز رسانی نورتن آنتی ویروس

سلام
    قتی نورتن آنتی ویروس را نصب کنید به صورت قراردادی این قابلیت برای این نرم افزار فعال شده که به محض اتصال به اینترنت شروع به بروز رسانی خود کرده و قسمتهای مختلف خود را بروز کند .این قابلیت درسته که باعث میشه آنتی ویروس همیشه بروز باشه ولی برای کسانی که مثل من از اینترنت کم سرعت استفاده می کنند باعث میشه که در زمانی که آنتی ویروس مشغول به روز کردن خود هست تقریبا تمام پهنای باند را اشغال کند و در واقع کار دیگه ای نتوان کرد. اگر این بروزرسانی برای شما هم مشکل ایجاد می کند می توانید با باز کردن نورتن آنتی ویروس به بخش options بروید و گزینه live update را انتخاب کنید و در سمت راست از بخشی که باز می شود تیک کنار enable automatic live update را بر دارید تا بروزرسانی خودکار غیر فعال شود .
    حال برای بروز کردن نورتن انتی ویروس دو راه وجود داره یک اینکه نورتن آنتی ویروس را باز کنید و با کلیک روی live update زمانی که به اینترنت کانکت هستید به نورتن آنتی ویروس این اجازه بدهید که خود را آپدیت کند و راه دیگر این هست که فایلهای آپدیت را از خود صفحه آپدیت سایت شرکت Symantecدانلود کنید و با اجرای آن آنتی ویروس را آپدیت کنید . این کار از همه ساده تر است .در صورتی که یک نرم افزار مدیریت دانلود داشته باشید خیلی راحت می توانید این فایل را دانلود کنید .
    برای اینکار به صفحه آپدیت سایت سیمن تک بروید و فایلی که درابتدای صفحه با پسوند exe وجود دارد دانلود کنید و پس از اتمام دانلود آنرا اجرا کنید تا بصورت خودکار آنتی ویروس شما بروز شود . توجه کنید که شرکت symantec هر روز یک فایل جدید که مربوط به همان روز است روی این سایت قرار می دهد و فایلهای قبلی را بر می دارد . پس شما دانلود فایل را در همان روز باید تمام کنید در غیر اینصورت در روز بعد قادر به ادامه دانلود نخواهید بود . همچنین در پایین صفحه آپدیت سیمنتک فایلهای کوچک دیگری قرار داده شده که هر کدام بر روی یک فلاپی دیسک جا می شود و اگر خواستید از آنها استفاده کنید باید همه انها را در یک فولدر کپی کنید و فایل update.txt که در انتهای صفحه آپدیت قرار داده شده دانلود کنید و به فولدری که فایلهای دیگر را در آن گذاشتید منتقل کنید این برای کسانی است که می خواهند فایل آپدیت را بصورت خرد شده روی فلاپی داشته باشند ولی در کل همان فایل اولی نورتن آنتی ویروس را بروز می کند. ضمنا این را اضافه کنم که این فایل فقط قسمت تعریف ویروس نورتن را آپدیت میکند یعنی اینکه ویروس های جدید را به نورتن آنتی ویروس معرفی می کند تا در مواقعی که امکان آلوده شدن دستگاه شما به ویروسهای جدید وجود داشت نورتن آنتی ویروس بتواند بموقع آن ویروس را شناسایی کند و با روشهای خودش آنرا از بین ببرد.
    قربانتان
    Adel.p30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ُتهران

پيش فرض

سلام به استادان و اعضای محترم سایت. فکر می کنم سیمانتک با فایلهای به روز رسانی که کاربران مجبور به دریافتش هستند روش رجسترش رو تغغیر داده چون من و چند نفر از دوستانم همگی نورتون فول 2006 داشتیم که الآن مال و همه دوستانم از کار افتاده فقط نورتون یکی از دوستان هنوز کار می کنه و اون هم بخاطر اینه که نورتونش رو به روز نکرده فکر می کنم باید منتظر کیژن تازه ای باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

سلام برو بچ من رفتم cd نورتون رو خريدم2006 رو ريختم در قسمت active پيغام ميده بايد اكتيو كنم برنامه رو واگر نكنم 15 روز ديگر از كار ميافتد نكث رو ميزنم رمز هم ميدم بعد ميره با سرور ارتباط برقرار كنه بعد از 30 ثانيه پيغام ميده بايد رمز رو عوض كني و به قسمت ساپورت شركت سيمانتك بري بايد چي كار كنم شما رمزش رو نداريد لطفا زود جوابم رو بدين

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

خواهشن جواب من رو بدهيد

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

ببخشيد اينجا مدير نداره كسي جواب ما رو بده

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

مهدی جان مدیر مسئول جواب دادن سوالاتی که در تایپک ها مطرح میشه نیست.

مدیران به قول مافیا جان ماشین جوابگوی شما نیستند که تا سوالی کردید سریع جواب شما رو بدند.

من و همۀ مدیران دیگه مسئول نظم این انجمن هستیم نه جوای دادن به تک تک شما.

در ضمن اینجا اسمش انجمن هست . انجمن یعنی اینکه یک سری افراد با هر مقطع سنی در اونجا عضو هستند
    و این اعضای انجمن هستند که به کار همدیگه رسیدگی میکنند. حالا من هم یکی از اعضا هستم . اینجا هر کسی بتونه
    سوال شما رو میخونه و هر کسی هم که کاری ازش بر بیاد حتما جواب شما رو میده.

اگر کسی جواب سوال شما رو ندونه دیگه چرا بیاد و بیخودی پست بده. مثلا پست بده بگه من خوندم ولی نمیدونم. که چی بشه؟
    که شما خوشتون بیاد.

سعی کنید کمی بیشتر با انجمن آشنا بشید. ما در اینجا هر اطلاعاتی که داشته باشیم در اختیار همدیگه قرار میدیم.

اما در مورد مشکلتون هم بگم که 3 سال پیش بمدت 8 ماه از نورتون استفاده کردم و فکر نکنم تا زمانی که من باشم دیگه
    ازش استفاده کنم. از 3 سال پیش به این ور هم ازش استفاده نکردم. پس بنابراین زمانی که من خودم شخصا ازش استفاده
    نمیکنم از کجا بتونم مشکل شما رو حل کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •