تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 1004 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه wwepersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چندتا می پرسی؟

مخابرات میده، حداکثر سرعتش هم 128 هست نا محدود، قیمتش هم تقریباً 10 تومن...

برای هیئت علمی ها شاید سرعت بیشتر بدن
    برای سایت دارها فکر نکنم بیشتر بدن، چون الان همه یه جورایی سایت دارن!
    ببخشيد دوست عزيز نميومد پيغام ها واسه همين چند تا فرستادم اول نميدونستم بايد تاييد بشه ميگم خوب من شنيدم كه بايد بيان و بالا پشت بوم آنتن ببندن چون وايرلس هست هزينه ي آنتن و مودمي كه ميدن جداست يا اينكه كلا همه چيش 10 تومن ميشه و اين كه گفتيد ميتونيم بگيم مشكل فيبر رو برطرف كنن هزينه داره يا نه خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ببخشيد كه پست تكراري ميدم چون اولين باري كه ميدمشون نمياد خوب شما ميگي 10 تومن قيمتش هست من شنيدم كه ميان آنتن وايرلس بالا پشتبون ميبندن ميخواستم بدونم اين 10 تومني كه ميگيد شامل مودمي كه ميدن با بستن آنتن ميشه يا فقط هزينه ي شارژش هست من ميخوام هزينه ي كليش رو با بستن آنتن و مودم بدونم و راستي گفتيد كه ميتونيم به مخابرات بگيم خطمون رو از فيبر در بياره اينم هزينه داره يا رايگان انجام ميده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ببخشيد كه پست تكراري ميدم چون اولين باري كه ميدمشون نمياد خوب شما ميگي 10 تومن قيمتش هست من شنيدم كه ميان آنتن وايرلس بالا پشتبون ميبندن ميخواستم بدونم اين 10 تومني كه ميگيد شامل مودمي كه ميدن با بستن آنتن ميشه يا فقط هزينه ي شارژش هست من ميخوام هزينه ي كليش رو با بستن آنتن و مودم بدونم و راستي گفتيد كه ميتونيم به مخابرات بگيم خطمون رو از فيبر در بياره اينم هزينه داره يا رايگان انجام ميده؟
    والا حقیقتش من از دوستام کسی تو ارومیه نگرفته از مخابرات، ولی یکی از دوستام که از تهران گرفته بود، همون 10 تومن رو ازش گرفتن وایرلس اینا هم نمی خواد، نصبش هم به عهده خود آدمه (فقط کافیه مودمت رو تنظیم)... ارومیه و تهران هم فکر نکنم سیستمش فرقی داشته باشه.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچها نظرتون در مورد مبین نت چیه؟ تبلیغاتش که میگه تنها اپراتور سراسری وایمکس هست ولی توی سایتش چیز به درد بخوری پیدا نمیشه! اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره لطف کنه بگه. مثلا اینکه از ارومیه کسی گرفته یا نه هزینش و سرعتش نسبت به ای دی اس ال چطوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

والا حقیقتش من از دوستام کسی تو ارومیه نگرفته از مخابرات، ولی یکی از دوستام که از تهران گرفته بود، همون 10 تومن رو ازش گرفتن وایرلس اینا هم نمی خواد، نصبش هم به عهده خود آدمه (فقط کافیه مودمت رو تنظیم)... ارومیه و تهران هم فکر نکنم سیستمش فرقی داشته باشه.
    ولي به من گفتن كه با adsl معمولي نميتونم چون كلا منطقم فييبر نوري هست و بايد يه دونه آنتن وايرلس نصب كنم البته تركانت بهم گفت واسه نصب آنتن يه چيز حدود صد و بيست هزار واسم تموم ميشه و به جاش كيفيتش 4 برابر adsl معمولي خود مخابرات و جاها ي ديگس مثلا 128 شايد 512 شما بشه با اين روش

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

يه سوال مهم شركتي هستش به غير از مخابرات كه به مناطق فيبر نوري هم adsl بده من تركانت رفتم گفت مناطق فيبر نوري نميشه شما شركتي ميشناسيد تو اروميه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

يه سوال مهم شركتي هستش به غير از مخابرات كه به مناطق فيبر نوري هم adsl بده من تركانت رفتم گفت مناطق فيبر نوري نميشه شما شركتي ميشناسيد تو اروميه؟
    شما نیومده کل تاپیک رو بهم ریختی!
    یه بار پیغامتو بده صبر کن تا جواب داده بشه. شما اگه میخوای هزینه کنی که همون وایرلس شاید گزینه مناسبی باشه. بعد درخواست چرا نمیدی مخابرات که خططتون از حالت فیبر دربیارن؟ برای اینکار هزینه ای گرفته نمیشه فقط باید بری میدان مخابرات ساختمان اصلی.
    هیچ شرکتی هم برای خطوط فیبر نوری سرویس نمیده اینو خاطرت باشه.حالا اینقدر زحمت میشکی یه وقت نری سرعت 128 بگیری که فایده نداره. برای 128 بهتره از مخابرات تهیه کنی که زیاد هزینه نکرده باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنمايي تون ببخشيد ديگه هم تكرار نميشه و پشت سر هم پيام نميدم من تو نظرم 256 بود اما اگه بخوام از مخابرات بگيرم كه يه دفعه اي همون 512 رو ميگيرم البته اگه بدن خودم بيشتر دوست داشتم از تركانت بگيرم حالا من ميرم مخابرات و ببينم اوضاعش چه جوري هست شما رو هم در جريان ميذارم فقط شما ميدوني با adsl 128 مخابرات يه فايل 200 مگابايتي تو چه مدت دانلود ميشه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنمايي تون ببخشيد ديگه هم تكرار نميشه و پشت سر هم پيام نميدم من تو نظرم 256 بود اما اگه بخوام از مخابرات بگيرم كه يه دفعه اي همون 512 رو ميگيرم البته اگه بدن خودم بيشتر دوست داشتم از تركانت بگيرم حالا من ميرم مخابرات و ببينم اوضاعش چه جوري هست شما رو هم در جريان ميذارم فقط شما ميدوني با adsl 128 مخابرات يه فايل 200 مگابايتي تو چه مدت دانلود ميشه؟
    با سرعت 128 حدودا 4,5 تا 5 ساعت طول میکشه که یه فایل 200 مگی رو دانلود کنید. اگه از ترکانت پلن محدود رو تهیه کنید فکر کنم ماهی 19000 تومن هزینه اش هست (پلن 256 محدود با شبانه رایگان) هر شب هم حدودا 700 مگ میتونید بگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان منطقه ی ما adsl نمیدن به هر شرکتی رفتم گفتن امکانات نداریم منطقه ی شما مرکز مخابراتی نداره در حالی که یه مرکز مخابراتی الان 2 ساله ساختنش اما نمیدونم چرا افتتاحش نمیکنن به نظر شما من باید چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •