سلام
نميدونم قبلا معرفي شده يا نه !
اگه تكراريه بخشيد![]()
50 Extra Cars for NFS Most Wanted
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نميدونم قبلا معرفي شده يا نه !
اگه تكراريه بخشيد![]()
50 Extra Cars for NFS Most Wanted
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطفت امين جان خيلي لطف كردي ماشالله كلي واردي دمت گرم
احسان جان از شمام تشكر مي كنم
ای خدا ! یعنی بازی رو دوباره باید نصب کنم !؟ قضیه این اکسترا کارس چیه ؟ ماشین جدید میده ؟ یا فقط قیافه ماشین ها رو تغییر میده ؟
اين برنامه كه خيلي وقته وجود داره
چند تا ماشين توپ به ليست ماشينها اضافه ميشه.به غير از فولدري كه ستاپ هست .يه فايل ديگه هم هست كه ميتوني باهاش امتيازتو هم زياد كني و پول زور هم وگيري
من خودم از Bmw استفاده ميكنم
من موفق به دانلود غير مسقيم فايل معرفي شده توسط آقاي Amin101 نشدم پيغام not find مي دهد اما فايلي ديگر پيدا كردم كه با تغيير در Save بازي 18 ماشين به ليست ماشين هاي فروشگاه ماشين اضافه مي كند كه قيمت آنها صفر است و تعداد ماشين ها 50 تا مي شود. نمي دانم فايلي كه آقاي Amin101 معرفي كردند همين فايل است يا نه؟
آدرس هاي دانلود غير مستقيم اين فايل و نحوه تغيير در Save بازي براي اضافه كردن ماشين ها رادر زير توضيح مي دهم (البته من اين تغييرات رادر نسخه 1.2 يا همان Black edition انجام دادم و موثر بود)
دوستان پس از دانلود اين فايل كه با حجم 1.75 مگابايت كه به صورت فرمت فشرده rar است اين فايل را بيرون ريزي كنند كه در اين صورت چندفايل اجرايي و چند فايل OCX و DLL مي بينند (قبل از انجام هر كاري از فايل Save بازي خود كه در پوشه My Document و در پوشه اي به نام خود بازي است در جايي ديگر يك كپي بگيرند!)سپس فايل ShopSpezial را اجراكنيد و با تغيير زبان اين فايل اجرا شده در سمت راست بالا به زبان انگليسي ،دكمه Open savegame را درپايين زده و فايل Save خود را به آن آدرس دهيد كه در پوشه My Document و در پوشه اي به نام خود بازي است سپس دكمه Add Special Cars to shop را بزنيد حالا Save شما دچار تغيير شده است و از سوي بازي نامعتبر است براي معتبر كردن اين Save فايل SaveEditor را اجرا كنيد و دكمه Fix ChkSum را بزنيد و با ديدن عبارت Valid در كادر بالاي دكمه Save شما معتبر شده است و اكنون مي توانيد با Save خود با 18 ماشين اضافه ديگر ادامه دهيد. كه اين ماشين از طريق Car a lot كه در روي نقشه نفاط آبي رنگ هستند قابل خريداري به صورت مجاني هستند.
ليست ماشين ها به صورت زير است:
BMW M3 GTR Race # 1, Porcshe 911 Carrera GT2, Corvette C6R, Barbage Truckm COP SUV (Rhino), COP GTO, Minivan, Taxi, Pickup, Cop, Marcedes SL65, Cement Truck, bisher noch nicht getestet, Chevrolet Camaro SS, Pizza Car, BMQ M3 GTR Street, Cop Corvette.
كه شامل 4 ماشين پليس و بعضي از ماشين هاي خيابان مثل تاكسي و ماشين پيتزا و ماشين سيمان ساز و چند ماشين سرعتي مثل عكس بالا است.
لينك هاي دانلود غيرمستقيم با حجم 1.75 مگابايت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا
يا
يا
Password: creep.ru
يا
با حجم 2.02 مگابايت به صورت فرمت فشرده Zip
موفق باشيد!![]()
Last edited by Mikail; 13-02-2006 at 13:25. دليل: اضافه كردن لينك هاي جديد براي دانلود
Mikail جان ممنون جالب بود
در ضمنAmin جان يه توضيحي درباره Extra Cars كه گذاشتي بده آيا اينم مثل فايليه كه Mikail گذاشته هست؟
در ضمن لينك هم كار نميكنه ..
خیلی خیلی جالبه . مرسی Mikail جان .
در ضمن . من یک عکس از بازی دیدم که دوربین توی ماشین بود و دست و جزئیات ماشین به خوبی که نه ، اما دیده می شد . ( این با همون برنامه Camera Hacker هست ؟ )
Last edited by EhsanHF; 02-02-2006 at 08:47.
خیلی ممنون Mikail جان واقعا عالی بود![]()
سلام
ممنون از ميكائيل عزيز
بله اين هم مثل همون هستش (فقط 2-3 مگابايت حجمش بيشتره - 50 تا ماشين اضافه ميكنه و يه تغييراتي در سيو بازي)نوشته شده توسط mohammad8
لينك رو هم امتحان كردم مشكلي نداشت![]()
![]()
دوستان خواهش مي كنم قابلي نداشت!اين مجموعه كه معرفي كردم به تازگي ارائه شده بود.در مورد فايلي هم كه آقاي Amin101 معرفي كردم باز هم موفق به دانلود نشدم يك جستجو مي كنم كه ببينم مشابه لينك آقاي Amin101 چيزي پيدا ميكنم يا نه.اگر چيز جديدي هم پيدا كردم در اين تاپيك معرفي مي كنم.
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)