تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 99 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

وقتی یک پارتیشن ریکاوری پاک میشه به هیچ طریقی نمیشه دوباره روش نصب کرد ... فقط کمپانی یا تعمیرگاه ها می توانند

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

وقتی از روی بوت اول سیستم (اچ پی 1110) من ریکاور از روی هارد رو انتخاب میکنم سیستم میاد و روی 5% ارور میده!
    ارور شماره 1002 کسی میدونه دلیلش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من یک لپ تاپ سونی z570 خریدم که با پارتیشن بندی خود ویستا پارتیشن بندیش کردم اما چون نظرم عوض شد دوباره تمام پارتیشن ها رو که وسط فرمت کردن بودن کنسل کردن و به درایو C اضافه کردم الان که دوباره می خوام پارتیشن بندی کنم درایور C نمی تونه کمتر از 150 گیگ بشه در حالی که دفعه اول این محدودیت رو نداشت می شه لطفا راهنماییم کنین اخه کارم خیلی گیره ممنون میشم (می بخشین چون کاربر جدید هم هستم نمی دونستم که سوالات رو هم می شه در اینجا نوشت یا نه به هرحال این کار رو کردم ممنون می شم هرچه سریعتر مشکل منو رفع کنین )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب شما باید از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنید مثل paragon تا این محدودیت ورداشته بشه

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ErfaniX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در آغوش تو !

پيش فرض

سلام ...

میگم من که برای اولین پستم توی این انجمن از سوال شروع کنم خدا به داده بعداً خودم برسه ... در وحله اول خسته نباشی به مدیر انجمن و دوستانی که در راهبرد این تاپیک و دیگر تاپیک های مشابه تمام سعی و تلاش خودشون رو انجام میدن.

من به یه مشکلی برخورد کردم که هر کاری کردم نتونستم حلش کنم :

یه لپ تاپ سونی وایو مدل : FW160D دارم که کل هارد یه درایو هست. به توجه به روشهایی که در صفحات قبلی همین تاپیک توضیح داده شده بود تونستم این یک درایو رو بکنم 2 تا ولی یه مشکل خیلی ضایع هست. و اون اینه که هارد من 250 گیگابایت هست و به جز اون پارتیشن مخفی دو تا درایو هر کدوم 111 گیگابایت هستش !!!

حالا میخواستم دریو C که ویندوز ویستا روش نصب هست رو ریسایز کنم که با هر برنامه که توی ویندوز قابل نسب هست انجام دادم ولی موقع applay ارور اکتو شدن رو میده و نمیدونم واسه چی...

حالا راهی هست که من بتونم درایو اولی رو کنم 30 گیگابیت و بقیه فضای موجود رو به یک درایو مجزا درست کنم یا به پارتیشن بعدی بچسپونم ؟

پیشاپیش تشکر کنم از دوستانی که میتونن کمکم کنن !

عرفان

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در آغوش تو !

پيش فرض

سلام ...

میگم من که برای اولین پستم توی این انجمن از سوال شروع کنم خدا به داده بعداً خودم برسه ... در وحله اول خسته نباشی به مدیر انجمن و دوستانی که در راهبرد این تاپیک و دیگر تاپیک های مشابه تمام سعی و تلاش خودشون رو انجام میدن.

یه لپ تاپ سونی وایو مدل : FW160D دارم که کل هارد یه درایو هست. به توجه به روشهایی که در صفحات قبلی همین تاپیک توضیح داده شده بود تونستم این یک درایو رو بکنم 2 تا ولی یه مشکل خیلی ضایع هست. و اون اینه که هارد من 250 گیگابایت هست و به جز اون پارتیشن مخفی دو تا درایو هر کدوم 111 گیگابایت هستش !!!

حالا میخواستم دریو C که ویندوز ویستا روش نصب هست رو ریسایز کنم که با هر برنامه که توی ویندوز قابل نسب هست انجام دادم ولی موقع applay ارور اکتو شدن رو میده و نمیدونم واسه چی...

حالا راهی هست که من بتونم درایو اولی رو کنم 30 گیگابیت و بقیه فضای موجود رو به یک درایو مجزا درست کنم یا به پارتیشن بعدی بچسپونم ؟

عرفان

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طریقه بکاپ گیری ایسر مدل 6396-5620 رو میخواستم آخه من خیلی مبتدی هستم دوعکس از تسکتاپ گرفتم اگه میشه یه توضیحی در مورد گزینه ها به صورت کامل توضیح دهید با تشکرفراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام ...

عرفان

خواهش میکنم

عرفان عزیز بدلیل وجود یک سری محدودیت ها شما نمی تونید از طریق ویندوز پارتیشن C رو resize/Move کنید و به یک نرم افزار حرفه ای یعنی Paragon partition manager نسخه بوت احتیاج دارید. این نرم افزار 1000 تومنی رو از بازار بخرید ، از روی آن دیسک بوت کنید و با استفاده از ابزارهای بسیار مفیدش کارتون را راحت راه بندازید

فکر کنم DVD شماره 6 مجموعه lord6 تو بازار این رو داشته باشه

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

طریقه بکاپ گیری ایسر مدل 6396-5620 رو میخواستم آخه من خیلی مبتدی هستم دوعکس از تسکتاپ گرفتم اگه میشه یه توضیحی در مورد گزینه ها به صورت کامل توضیح دهید با تشکرفراوان

خوب سیستم ریکاوری acer بسیار راحت هست ... از گزینه اول در عکس دوم یعنی create factory default disc برای ساختن دی وی دی حاوی ویندوز ویستا و برنامه های و ادیشن های مخصوص ویستا برای این لپ تاپ و از گزینه اخر برای ساخت دی وی دی برنامه ها و درایورهای اصلی استفاده کنید

نکته 1- باید لپ تاپ رو به برق از طریق آداپتور بزنید

نکته2 - دی وی دی خام DVD+-R تهیه کنید و این برنامه مستقیم ریکاوری و درایورها را سر 2 تا 3 دی وی دی مجزا رایت می کنه

در عکس اول زیر صفحه :

Backup : از فایلها و برنامه هاتون روی کامپیوتر بک آپ میگیره با فرمت خود این برنامه که میتونید بعدا برشون گردونید

Burn disc : تهیه و رایت ریکاوری ها روی دی وی دی پشتیبان

recovery : باز گردانی اطلاعات مورد نظر بعد ایجاد خرابی سیستم

13. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در آغوش تو !

پيش فرض

خواهش میکنم

عرفان عزیز بدلیل وجود یک سری محدودیت ها شما نمی تونید از طریق ویندوز پارتیشن C رو resize/Move کنید و به یک نرم افزار حرفه ای یعنی Paragon partition manager نسخه بوت احتیاج دارید. این نرم افزار 1000 تومنی رو از بازار بخرید ، از روی آن دیسک بوت کنید و با استفاده از ابزارهای بسیار مفیدش کارتون را راحت راه بندازید

فکر کنم DVD شماره 6 مجموعه lord6 تو بازار این رو داشته باشه

مرسی دوست عزیز ...
    من خودم مجموعه لرد و نارسیس و ام آر تی و دها مجموعه دیگه رو دارم ... دی وی دی 6 لرد رو گذاشتم و از قسمت پارتیشن تولز وارد لیست برنامه های موجود شدم ولی هیچ کدوم رو توی داس باز نمیکنه و ارور :

BootCD File Were Not Found !!!

میده ....

میگم دیگه برنامه مشابه ای این کار رو نمیکنه ؟! یا این نسخه از برنامه پاراگون رو واسه دانلود هست البته اگه حجمش کمه ... سرعت دایلاپ هست و هزار مکافات !!

بازم ممنون میشم یه راهنمایی دیگه بکنی ...

عرفان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •