سلام
من یه دی وی دی رایتر hp و یه دی وی دی رام سونی دارم که اپتیک جفتشون رو عوض کردم ولی باز هم dvd و cd رو نمی خونن.
آیا باید پتانسیومتر لنز رو تنظیم کنم؟
مقدارش چقدر باید باشه؟
سلام
من یه دی وی دی رایتر hp و یه دی وی دی رام سونی دارم که اپتیک جفتشون رو عوض کردم ولی باز هم dvd و cd رو نمی خونن.
آیا باید پتانسیومتر لنز رو تنظیم کنم؟
مقدارش چقدر باید باشه؟
سلام
CDROM من هی باز میشه ،حتی وقتی بهزور می بندمش!
چه طوری می تونم خودم درستش کنم؟
CDROM COMBO SAMSUNG
با تشکر
سلام. یعنی خودش خود به خود در می آد؟ همیشه؟
فکر نکنم که تعمیرش کار شما باشه ، باید ببریش برای گارانتی.
سلام
سیستم من نمیتونه Dvd-rom وdvd-rw رو شناسایی کنه...یهو این دو تا درایوهای من محو شدن و حالا اصلا" نمیتونم حتی ویندوز رو دوباره نصب کنم.....هر راهی که فکر کنین رفتم ولی نشده ..... اصلا" هیچ سی دی و دی وی دی اجرا نمیشه.....توی مای کامپیوتر هم این دوتا درایو رو ندارم
گیج شدم
کمک کمک
سلام. من هم یک همچین مشکلی رو داشتم ، مجبور شدم ببرمش برای گارانتی و اون ها هم برام عوضش کردند.
سلام من یه دی وی دی رایتر لایت اسکرایب اچ پی دارم که الان متاسفانه فقط دی وی دی رو میخونه و رایت میکنه. البته یک سری از دی وی دی هارو فقط با سرعت 4 رایت میکنه که این سرعت در نرو Disable هست و نمیشه تغسسرش داد. سرعت کپی دی وی دی هم خیلی زیاد شده. یه دی وی دی 4.3 رو 15 دقیقه طول میکشه بریزه.
نه سی دی رو میخونه نه سه دی رو رایت میکنه.
میشه بگین مشکل چیه؟
مرسی.
من یک DVD-RW - LiteOn ihas120 - sata گرفتم.
ولی کامپیوتر ( Windows XP ) تونایی شناسایی اون رو نداره. برقش هم که مشکلی نداره. اما همان طور که گفتم DVD -RW رو نمی تونه بشناسه.
1. چگونه می تونم بفهمم که درگاه SATA مادر بورد مشکلی نداره؟ یا به عبارت دیگه چگونه می تونم بفهمم که مادر بورد، SATA اش فعاله؟
2. هنگام بوت شدن در قسمت های اول! ، جلوی Sata می زنه None ، در حالی که من DVD-RW رو وصل کردم.
3 .مشکل از کجاست؟
سلام
من یه دی وی دی رام سوزوکی خریده ام. (چند وقت میشه) اما در خواندن دی وی دی مشکل عجیبی داره که وقتی در فیلم به آخرهاش میرسه نمی تونه دی وی دی را بخونه. تقریبا برای 10 تا فیلم همینجوریه.
(دیگه دارم احساس می کنم یادشون رفته وقتی هد به قسمتهای دور تر از مرکز میرسه باید سرعتش بالا بره!!!!!!)
نمی دونم راه حلی برای این موضوع هست یا برم یکی دیگه بخرم. در ضمن دی وی دی تازه رایت هم گذاشتم (بدون خش) باز مشکل داشت
من برای تعمییر یا تسمه رو عوض می کنم و اگر درست نشد آهنربای بالای در اصلی رو ضعیف می کنم بیشتر اوقات دلیل خستگی و انحراف در تسمه باعث باز نشدن در می شود
- مشکل حل شد.در مادربوردهای قدیمی به طور پیش فرض SATA غیر فعال است که باید فعال شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)