کوچيک شما على.
حسين جان شما اطلاع دارى آخرين فريمور براى m600 چيه؟
ماله من cxc1 62037 R9f011 هست.
دوستان که جديدا آپديت کردن ورژن فريمورشون را لطف کنن بنويسند
کوچيک شما على.
حسين جان شما اطلاع دارى آخرين فريمور براى m600 چيه؟
ماله من cxc1 62037 R9f011 هست.
دوستان که جديدا آپديت کردن ورژن فريمورشون را لطف کنن بنويسند
مرسی از راهنماییتون حالا تست میکنم![]()
اینا رو کدوم قسمت باید کپی کنم ؟ بعد اگه یه موقع نمیخوام می تونم حذفش کنم ؟
عزيزان ديگه همچين اشتباهاتي نكنين من ذكر كرده بودم براي p990 نه گوشي ديگه اي!مسئوليتش با خودتونه
بهتره هر چه زودتر گوشي را آپديت كنيد
![]()
برای بار بیستم:در پوشه همنام خودش در درایو C گوشی. اصلا اساس این هک ها همینجوریه.فقط کپی پیسته!
خوشبختم.متاسفانه از M600 هیچ اطلاعاتی ندارم
حالا رو P990 تست کردی؟ جواب میده؟ تاثیری داره؟عزيزان ديگه همچين اشتباهاتي نكنين من ذكر كرده بودم براي p990 نه گوشي ديگه اي! مسئوليتش با خودتونهبهتره هر چه زودتر گوشي را آپديت كنيد
به نظر من كيفيت صدا در هندز فري و بلندي صدا در بلندگوي خود گوشي بهتر شده اين فايلا به صورت plugin به گوشي اضافه ميشن و جاي فايل هاي سيستمي گذاشته نميشوند و بنابراين خطر استفاده كمه براي من كه الحمد لله درست بود![]()
من ريختم تو گوشي ولي تاثيري نديدم. يا شايد من احساس نكردم![]()
حسين جون سلام
من گوشيم بالاخره اومد
تونستم گوشيم رو هک کنم !
تمام آیکون های والکمن 2 هم روی گوشیم القا شد ولی مدیا پلیرم خراب شده !! فکر کنم از اونا بود که نوشته بود مدیا پلیرت رو تبدیل کن به والک من .
یعنی تا فلدر walkman باز میشه ، مینویسه پیدا نمیکنه Info: Folder Not Found چه کار کنم ؟؟؟
ولی می تونم رادیو و آهنگ رو باز کنم ( از طریقه شرت کات ساختن و از طریق باز در فایل منیجر ) ولی موزیک پلیرم هیچ تغییری نکرده !!
چی کار کنم حسین جون ؟؟؟
اگر ميتوني اصلا اون پوشه هايي که بايد فايلاشو عوض کنيم ( از جمله آيکون ها و مديا پلير اسکين ) رو به دانلود بزار یا یه راه حلی پیدا کن . راستي موقعي که رفتم توي Tools ، ديدم که يه برنامه اي به نام والکمن با همون آيکون واک... هم نصب شده ولي تا بازش مي کنم مي گه not found
چه کنم !!!؟؟؟؟؟؟؟!!!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
حسین جون اگه صلاح دونستی اون فایلی کی صدا رو زیاد میکنه رو بگو تا دانلود کنیم
و جواب پست بالا
تو رو خدا کمک کنید
100% توي كپي كردن فايلها اشتباهي رخ داده.دوباره نصب كن.تمام راهنمايي كه ميتونم كنم همينه.چون كار خاصي نبايد انجام بدين.
ميخواي نصب كن.به نظر من كه تاثيري نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)