سلام
الان من دارم نرم افزار میخونم (ترم دوم)
میخواستم ببینم میتونم برای مهمانی اقدام کنم با این شرایط که دانشگاه مقصد نرم افزار نداره !
یعنی میتونم سخت افزار مهمانی بگیرم !
سلام
الان من دارم نرم افزار میخونم (ترم دوم)
میخواستم ببینم میتونم برای مهمانی اقدام کنم با این شرایط که دانشگاه مقصد نرم افزار نداره !
یعنی میتونم سخت افزار مهمانی بگیرم !
چون تو ترم های اول درس های سخت و نرم فرق ندارن امکانش هست...اما چون سیستمشون ایراد میگیره باید خودتون برید دنبالش...یعنی برید درخواست بدین و دلیل بیارین واسه مهمان شدن و ... تا موافقت کنن...!
من خودم سخت بودم مهمان شدم جایی که فقط نرم افزار داشت...اما خیلی باید پیگیری کنید.
از کدوم طرف باید پیگیری بشه مقصد یا مبدا ؟؟؟
سلام
خیر
دانشگاه مقصد باید رشته شما رو داشته باشه
بیشتر مبدا...اگه اشنا و اینا داشته باشین که دیگه راحته.
اما خودتون هم باید حواستون باشه که دروسی رو وردارین که تو دانشگاه اصلیتون تو چارت رشته تون هست...
یعنی اگه مهمانی گرفتم باید درسهای نرم افزار رو انتخاب کنم ؟؟؟
مگه چی میشه اگه درسای سخت رو انتخاب کنم ؟
دوستان من دانشگاه مبدا با درخواستم موافقت کرده
خودم دلم می خواد برم دانشگاه صنعتی اصفهان ولی می ترسم به خاطر معدلم(15) موافقت نکنند از طرفی هم دانشگاه صنعتی میگه فقط از طریق سایت وزارت علوم باید درخواست میهمانی بدی.
نظرتون چیه که برای دانشگاه اصفهان یه درخواست کتبی بدم و دانشگاه صنعتی رو از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنم؟؟ دردسر نشه بعدا؟؟
لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه
اره دیگه.باید ببینین کدوم درس ها تو چارت اصلی خودتون هم هست اونا رو انتخاب کنید که وقتی برمیگردین دانشگاه خودتون قبول کنن.
درسهای نرم و سخت هم تا ترم 4 یا 5 باهم فرق ندارن.از اونجا به بعد فرق ها شروع میشن.
سلام
یه سوال داشتم.
تو این چند وقته باید در خواست انتقالی رو بدیم، حالا اگه 1% دانشگاه مقصد قبول کرد، آیا میشه نرفت؟؟
یعنی ممکنه تا ترم بعد نظرش عوض بشه، سوالم اینه که اگه قبول کردن، دیگه نمی تونم تو همین دانشگاهی که هستم بمونم؟؟؟
سلام دوستان. یه سوال درباره مهمان گرفتن دارم اگه میشه کمکم کنید.
من پارسال ارشد عمران (گرایش زلزله) در دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات سمنان قبول شدم و نرفتم. ولی حالا تصمیم گرفتم که مهر امسال با یک سال تاخیر برم ثبت نام کنم. با دانشگاه سمنان هم صحبت کردم گفتن مشکلی نیس اگه نصف پول شهریه این 2 ترم رو که نبودی, بدی می تونی بیای (من تا آخر شهریور امسال هم فرصت دارم که دفترچه خدمت رو بفرستم چون پارسال آخر شهریور درسم تموم شد).
حالا سوالم اینه که اگه برم دانشگاه پردیس علوم و تحقیقات سمنان آیا بعدش می تونم واسه علوم و تحقیقات تهران مهمان بگیرم؟ چون تنها دانشگاهی که توی تهران گرایش زلزله رو داره همین علوم و تحقیقات تهرانه و دانشگاه های دیگه تهران این گرایش رو ندارن.
اگه بهم مهمان بدن قطعا" از ترم 2 به بعد خواهد بود؟! کلا تا چند ترم مهمان میدن؟ و آیا ممکنه اصلا مهمان ندن بهم؟
مرسی
Last edited by reza_17173; 22-04-2013 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)