ممکنه بازیت خراب باشه چون من تا حالا نشنیدم کسی با این بازی یه همچین مشکلی داشته باشه اصلا این بازی جزء بازیهایی هست که خیلی کم دچار مشکل شده وکمتر کسی بوده که به غیر از زبان بازی مشکل دیگه ای داشته باشه....
ممکنه بازیت خراب باشه چون من تا حالا نشنیدم کسی با این بازی یه همچین مشکلی داشته باشه اصلا این بازی جزء بازیهایی هست که خیلی کم دچار مشکل شده وکمتر کسی بوده که به غیر از زبان بازی مشکل دیگه ای داشته باشه....
راحت... خود من توی ویستا بازی کردم برو حالشو ببر![]()
شما درايور كارت گرافيكي را آپديت كن
داريكتيكس هم حتما نصب كن شايد درست بشه
منم تمومش كردم
گيم خوبي بود
قسمت تقويت اصلحه ها چندان خوب و با تنوع نبود
ولي در كل خوب بود
سلام
توی یک قسمت از بازی گیر کردم اونجایی که قطار است(( مرحله هفتم ))
نمی دونم باید چیکارکنم راهها همه جا بست است
کسی این بازی رو انجام داده که بتونه منو راهنمایی کنه
قطار که تو 100 جای بازی هست ...
ولی فکر کنم اونجایی هستی که تازه قابلیت یخی رو بهت میده .
اون سلاحتو پرت کن طرف اون بار قطاره که توش یخه .
بعد که یخی شد پرتش کن به اون حفاظ سیاهه .
ممنون دوست عزیز من جایی هستم که قطار راه رو بسته و یک تانکر زرد هست بالاش هم یک چیز سیاه رنگ هست وقتی تیغه یخی شد بهش میزنم اصلا اثر نمیکنه
دوستان یه جا گیر کردم اما نمی دونم چه جوری توضیح بدم کجاست .
فکر کنم مرحله 3 بازیه .
رفتم تو یه محوطه باز ، یه هلیکوپتر میاد و میره . بعدش کلی آدم اون پایین هست که باید بکشیمشون . دو جا هم هست که مثل پناه گاه می مونه که از اونجا هم وقتی درش باز میشه آدم میاد بیرون . یکی هم میاد بیرون که سپر داره . همشون رو می کشم اما نمی دونم حالا کجا برم . یه جایی هم هست که درش بسته اس . درش باز نمیشه . نرده ایه . اگه درش باز بشه اون تو یه در دیگه هست . که دو تا چراغ هم دو طرفشه .
امیدوارم دوستان فهمیده باشند کجا رو گفتم .
رفیق یه عکس میزاشتی هم خودت راحت بودی هم کسی که میخواد کمک کنه.
بله فهميدم.شما برو جلوي همون دره بعد برو عقب.وقتي كليدc رو ميزني اون ياروهه رو پرت ميكنه سريع دوباره c رو نگهدار(نگهدار) بعد با موس مي توني كنترلش كني بعد كنترلش كن جوري كه بخوره به اون چراغه.
مشكلت حل شد خواهشا بگو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)