دوستان عزيز،
من يك DVD رايتر سامسونگ گرفتم. يك CD نرو 7 هم باهاش هست.
حالا قشنگ و بدون مشكل رايت ميكنه. فقط ميخوام سرعت رايت رو
بيارم پايين. تو قسمت speed چيزي پيدا نكردم.
بايد چكار كنم؟؟
دوستان عزيز،
من يك DVD رايتر سامسونگ گرفتم. يك CD نرو 7 هم باهاش هست.
حالا قشنگ و بدون مشكل رايت ميكنه. فقط ميخوام سرعت رايت رو
بيارم پايين. تو قسمت speed چيزي پيدا نكردم.
بايد چكار كنم؟؟
ببين با نرو Expreess هستي ديگه
يك منو داره موقعي كه مي خواهي Burnرا بزني سمت چپ هست بزن يك فلش مانند هست بزني باز مي شود و سرعت اونجا هست
سلام
ميگم چطوريه كه يه دي وي دي يه فيلم توش هست يكي هم سه چهارتا؟ بعد هم كه تو هارد ميريزيم بيش از سه
گيگ جا ميگيره؟جطور يه فيلم كه كمتر از دو گيگه رو دي وي دي بيش از سه گيگه؟
اگر تا حالا با برنامه اي مثل nero ديويدي درست کرده باشي ميبيني که در قسمت quality يک گزينه automatic داره.
يعني با توجه به تعداد و مدت زمان فيلم ، اون رو تبديل ميکنه و کيفيت اون رو طوري تنظيم ميکنه که در يک dvd جا بشه/.
البته اطلاعات دقيقي ندارم.
از فرمت Loss MPG استفاده ميکنه. يعني با توجه به مدت زمان فيلم، طوري کيفيت رو تنظيم ميکنه که رو dvd جابشه.
دوست عزيز فرمتهاشون فرق دارد اوني كه مي بيني يك DVDپر هست يك فيلم اون با كيفيت هست Mpeg2 يا VOB هست كه كيفيتهاي بالايي دارند براي همين حجمشون بالاتر هست تا MPEG يا همون DAT
سلام
یک سوالی دارم
من تعدادی فیلم دارم با پسوند های مختلف مثلا wmv. avi. mpeg و ...
حالا میخواهم بدونم چطوری باید این فیلم ها را رایت کنم که روی هر پلیری چه از کامپیوتر و یا سیستم های خانگی بخونه
الان هم که Nero StartSmart Essentials را نصب کردم
آیا با همین Nero میشود این کار را کرد ؟
لطفا یک نرم افزار خوب و اگر این لطف را بکنید بگید که چگونه میتوانم این فیلمهای که دارم را بتونم در یک dvd رایت کنم که بتونه خیلی راحت با سیستم های خانگی و کامپیوتر بخوانند
راستی آقا اسم فیلمهایم زیاده و میخواهم بدونم موقع رایت کردن مشکلی پیش نمیاد و یا اسمشون را کم کنم
مثلا اینطوری هستند:
new-dvd file pro this is test file.mpeg
در مورد این Multisession Disk هم یک توضیح بدهید که آیا موقع رایت کردن فعال باشد ؟
موقع رایت dvd چه سرعتی خوبه
ممنون میشوم راهنمائی کنید
Last edited by Madonna; 15-10-2007 at 02:06.
بايد فعال باشد Muti
و بله شما تصويري را انتخاب كنيد خودش تبديلش مي كند البته معمولا درست اين كار را انجام مي دهد ولي براي زودتر و بهتر و مطمئن بوند
به سايت
برو و تبدلهاي مورد نظر برنامه هاشونو بگير و تبديل كن سريال هر كدومشم خواستي بگو كارش 20 هست براي تبديلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور كه گفتند اكثر فرمت ها رو (به جز موارد خاص) مي توني با نرو تبديل به CD يا DVD كني. كافيه براي ساخت دي وي دي گزينه Make Video DVD و براي ساخت CDگزينه Make Video CD رو بزني. البته اين رو هم بگم كه خيلي از نروها گزينه «Make Video DVD» ندارند. يعني Nero Vision روي اونها نصب نيست. براي اين منظور بايد نسخه كامل نرو رو در اختيار داشته باشيد.
در MultiSession به معني باز گذاشتن پشت ديسك براي رايت هاي بعدي هست اما موقع رايت فيلم با اين گزينه سر و كاري نخواهيد داشت چون پشت سي دي فيلم هميشه بسته خواهد شد.
طولاني بودن نام فايل ها هم هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه.
ممنون
Lord_theOne
javad2625
فقط یک سوال دیگر برای رایت کردن dvd چه سرعتی خوبه
خودش که روی maximum است
بغیر از maximum اینها رو هم داره
1X
2X
2.4X
4X
8X
حالا کدامشون بهتره
راستی تنظیمات اضافه ای نداره برای رایت کردن
که یک رایت خوبی انجام دهد
تنظيماتي ندارد
روي پيش فرض خودش خوب هست
8 Xبزن مشكلي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)