PowerQuest Lost & Found v1.06... دوستاني كه در زمينه بصورت حرفه اي كار ميكنند اگر نرم افزار قوي تري سراغ دارند معرفي كنند
PowerQuest Lost & Found v1.06... دوستاني كه در زمينه بصورت حرفه اي كار ميكنند اگر نرم افزار قوي تري سراغ دارند معرفي كنند
دستت درد نكنه من دانلود كردم اين سريال هايي كه دادي رو به اين صورت استفاده كنيم كه اگر مال فت ميخوايم سزيال اونو بديم و اگه مال........ آره اينجوريه ؟ آخه يك لينك دانلود بيشتر نبود .نوشته شده توسط alaodin1
هر دو ورژن fat , ntfs در اين اين لينك دانلود وجود داردنوشته شده توسط piishii
ممنون از علا الدين عزيز
منم باهاش موافقم هيچ برنامه اي getdataback نميشه نه recover my files و نه r studio
لطفا يك حرفه اي بگويد كه چگونه ميتوانم وينذوز 98 را پس از ويندوز اكس پي نصب كنم؟
اگر ممكن است پاسخ را به اي ميلم بفرستيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر.
Last edited by fakhredin; 15-04-2006 at 09:38.
با برنامه هاي مختلفي مي شه اين كار رو كرد كه به دردسرش نمي ارزه . شما اگه مي خواي از هر 2 ويندوز استفاده كني اول ويندوز 98 رو بريز و بعد ويندوز ايكس پي .( گزينه new installation )
دوست عزيز اگر ويندوز xp مشكلي نداشته باشه مي توني از طريق سي دي ويندوز 98 سيستم رو بوت كني و ويندوز رو روي يك درايو ديگه (نه روي درايوي كه xp رو نصب كردي) نصب كني . البته اين رو هم بگم كه اين روش هميشه جواب نمي ده ولي خودم تا حالا سه چهار بار اين كار رو كردم و مشكلي هم نداشتم.
يك راه ديگه هم استفاده از نرم افزارهاي مولتي بوت هست مثل « بوت ماجيك» يا « بوت سلكتور »
شما با يك سيدي بوت ايبل 98 بيا بالا بعد از نصب 98 در يك درايو ديگه بايد فايل startup v, u,q ;kdنوشته شده توسط fakhredin
مگر اینکه از virtual pc استفاده کنی.در غیر اینصورت عمرا نمیشه 98 رو بعد از xp نصب کرد .خودم هزار بار خواستم و نشد. اکثر مقاله های ماکروسافت و تک نت رو هم خوندم. نمیشه
كاپيتان عزيز :نوشته شده توسط کاپتان هادی
حرفه اي عزيز:
![]()
ميشه بگي چطوري بايد موقعي سيستم رو بالا مياريم از كجا انتخاب كنيم 98 يا xp
تا اونجايي كه من يادمه وقتي بهعد از 98 مي اومديم xp رو نصب مي كرديم اونوقت خدو xp مي اومد و اون جايي رو كه برا انتخاب ويندوز بود رو مي ساخت با اين تفاسير آيا راه حل شمات هم كار سازه يا نه؟
ممنون دوست قديمي مهرداد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)