فکر کنم گوشیا ی هک شده با ماهیگیری مشکل دارن.
چون من هم هر چی گشتم اون دو تا فایل نبود.
فکر کنم گوشیا ی هک شده با ماهیگیری مشکل دارن.
چون من هم هر چی گشتم اون دو تا فایل نبود.
شما کجا دنبالش میگردی؟چون برای من این 2 فایل هستش ولی موقع پاک کردنشون بازی اجرا نمیشه شما بازی رو روی مموری کارت ریختی؟برای پیدا کردنش باید بری تو درایو E و privite و همون فایلی که گفته شده پیداش کنی حتمآ خبرشو بده
سلام تو رو خدا يكي كمك كنه دارم ديوونه ميشم من 2ماه پيش ngege رو گوشيم كه n73 musical هستش نصب كردم 2 تا بازي هم نصب كردم كه تريال بود بعد از چند روز هر كاري كردم وارد بازي نميشد يعني بعد از كليك روي بازي بعد 3ثانيه مكث دوباره به صفحه ngege برميگشتوبازيه جديد ريختم نشد كل ngege و بازيهاشو پاك كردم ودوباره نصب كردم حتي بازي جديد fifa 2008 رو هم نصب كردم ولي با توجه به اينكه ايكون بازيها ره دارم تو گيم و نصبشون كردم وارد هيچ بازي نميشه. چي كار بايد بكنم كمك كنيد............
اگه بازی رو روی مموری کارت ریختی با برنامه x-plore برو توی درایو E توی فولدر private فولدر 2000AFBC و اون 2 تا فایل رو پیدا کن چون من هم از طریق هک تونستم باری ها رو اجرا کنم و این 2 فایل هم توی گوشی هستش
شما گوشیتونو هک نکردین؟فکر میکنم فقط NgageInstaller رو نصب کردین و بازی ها رو دانلود کردین درسته؟اگه همچین چیزی هستش حتمآ باید گوشیتونو هک کنید اگه هم که نیست آدرسی که توی امضا من هستش رو برید و ببینید توی صفحه 5 پست شماره 23 چی نوشتم همه رو انجام بدید مطمئن باشید می تونید این بازی ها رو اجرا کنید من هم همین مشگل شما رو داشتم ولی الان به درستی کار میکنه.
اگه سوالی بود من در همون تاپیک یا بچه های فعال این تاپیک کمکت میکنن.
موفق باشی
سلام
مشكل اين آقا حل شد...
مشكل اين بود كه بازي ها رو حافظه گوشي ذخيره شده بود...
گوشيش هم N82 هست و نيازي به هك نداره
شاد باشيد![]()
سرمست جان من رو 95 فولش کردم.
میدونم کجا هستش. ولی اون دو تا فایل توش نیس.
حالا شما مگه تونستیدی فولش کنید؟؟
ا مروز یه 5700 دیگه رو اومدم هک کنم.شد.
انگیگ اینستالر رو ریختم. ولی ارور میده. میگه فایل خراب است.
چی کار کنم؟؟؟
ممنون از راهنماييت دوست عزيز ولي من گوشيمو هك كردم با برنامه rampatcher واون پستي كه شما معرفي كردين تو امضاتون يه روش ديگه هك كردنهونميدونم چه بايد بكنم.
آقا گوشیهای ان 81 نیازی به هک کردن دارن؟؟؟!!!
دیگه گوشی مخصوص انگیگ تر از 81 نیست.
نه نیازی نداره.
شما اخرش نتونستین بازی بریزین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)