تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: "سيد جلال حسيني" امروز وارد اصفهان خواهد شد تا با مديريت باشگاه صحبت هاي باقي مانده را انجام دهد و در صورت توافق مذاکرات نهايي شود.

مجيد بصيرت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اصفهان، با بعيد ندانستن امضاي قرار داد حسيني و ثبت آن در هيات فوتبال در روز يک شنبه افزود: همه چيز امکان دارد اما هنوز قطعي نشده. نکته اي که مهم است علاقه ي سپاهان به اين مدافع ملي پوش است.
    بصيرت درباره‌ي وضعيت مهدي رحمتي پاسخ روشني نداد و تنها به اين جمله بسنده کرد: مذاکرات همچنان ادامه دارد.
    سرپرست سپاهان با اشاره به اردوي ترکيه اين تيم ادامه داد: در ساعت‌هاي 7 و 11 صبح و 5 بعد از ظهر جلسات تمريني روزانه ما خواهد بود تا به اميد خدا با آمادگي کامل به اصفهان بازگرديم و مسابقات ليگ برتر را با قدرت تمام آغاز کنيم.
    وي افزود: 21 بازيکن در اين اردو شرکت دارند و در صورت امضاي قرارداد باشگاه با بازيکني جديد، در اولين فرصت به ما ملحق خواهد شد تا از تمرينات بدنسازي کادر فني بازنماند.
    مجيد بصيرت همچنين شايعه ي ملحق شدن احسان حاج صفي به يکي از دو تيم ملوان بندر انزلي يا مقاومت شهيد سپاسي شيراز براي خدمت سربازي را تکذيب کرد و به هواداران اصفهان اطمينان داد فصل آينده نيز حاج صفي طلائي پوش باقي بماند.
    کاپيتان اسبق سپاهان در پايان با اشاره به هواداران اين تيم گفت: آنها در طول اين چند هفته با حضوري پرشور و گسترده در تمرينات، بهترين مشوق ما براي بهتر کار کردن بودند و اميدوارم زماني که در اصفهان تمرينات را ادامه مي دهيم ما را تنها نگذارند و همچنان تعصب خود را به پيراهن طلائي سپاهان نشان دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رييس سازمان ليگ برتر:
    فيروز كريمي براي شكايت به فيفا آزاد است
    كارت بازي براي بازيكنان استقلال و پرسپوليس صادر نمي‌شود

رييس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال، گفت: تازماني كه تكليف شاكيان پرسپوليس و استقلال مشخص نشود، ما نسبت به صدور كارت بازي بازيكنان جديد اين دو باشگاه اقدام نمي‌كنيم.

عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، اظهار كرد: پس از اعلام كميته انضباطي مبني بر اينكه دو باشگاه استقلال و پرسپوليس داراي شاكياني هستند، تصميم گرفته شد كه تا زمان تسويه حساب اين دو باشگاه با شاكيان، سازمان ليگ كارت بازي براي بازيكنان جديد صادر نكند.
    وي افزود: البته در اين بين باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مي‌توانند با بازيكنان جديدشان در هيات فوتبال ثبت كنند كه اين به دو باشگاه ا جازه مي‌دهد تا پيش از تسويه بدهي‌هايشان بازيكنان جديد را جذب كنند، اما اين دو باشگاه نمي‌توانند تا قبل از تسويه حساب‌شان كارت بازي بازيكنان را بگيرند.
    محمدي در پاسخ به اين سوال كه فيروزكريمي اعلام كرده به دليل محروميت احتمالي‌اش از فدراسيون فوتبال ايران به فيفا شكايت مي كند، گفت: كريمي آزاد است و مي تواند شكايت كند اما اين مساله ربطي به فيفا ندارد و مساله‌اي داخلي به حساب مي‌آيد و فدراسيون جهاني در موضوعات داخلي كشورها ورود نمي‌كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رضا عنايتي:
    مرفاوي با استقلال موفق خواهد بود
    انگيزه‌ي بيشتري براي موفقيت استقلال دارم

مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازگشت دوباره به استقلال، انگيزه بيشتري براي موفقيت دارم.

رضا عنايتي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پيرامون حضور دوباره‌اش در تيم فوتبال استقلال تهران، اظهار كرد: اكنون كه بار ديگر به تيم استقلال برمي گردم، بسيار خوشحالم و انگيزه‌ي بيشتري براي موفقيت به همراه اين تيم دارم. اميدوارم بتوانم امسال هم به مانند گذشته با انرژي و تعصب بازي كنم چرا كه در گذشته هم زمان براي اين تيم به ميدان رفتم با همين روحيه تلاش كردم.
    وي شرايط كار با عبدالصمد مرفاوي سرمربي جديد استقلال را مثبت ارزيابي كرد و گفت: مرفاوي سال‌هاي زيادي با استقلال كار كرده و از اين تيم شناخت لازم را دارد. به مدت 3 سال شاگرد او بودم و فكر مي كنم مي‌تواند اين فصل با استقلال موفق باشد. ما بايد امسال دست به دست هم دهيم و همه عوامل و بازيكنان كمك كنند اين تيم پرطرفدار بتواند به شايستگي از قهرماني فصل پيش دفاع كرده و نماينده خوبي براي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اينجا جاي طنز گذاشتن نيست!!
    تعجب ميکنم از حرف شما : اين نقد بود نه طنز !!!

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پورحیدری: سرمربی فصل آینده پاس یک افغانی است!!

علیرضا منصوریان مربی جوان و با انگیزه‌ای است‌، اما تجربه لازم را برای حضور در رأس تیم پاس همدان ندارد به همین منظور به دنبال استخدام گزینه‌ای خارجی در کنار او هستیم که این مربی اهل افغانستان است.

منصور پورحیدری در گفتگویی با اشاره به انتخاب سرمربی پاس اظهار داشت: 40 روز تا شروع لیگ نهم وقت داریم و در خصوص انتخاب سرمربی شتاب‌زده عمل نمی‌کنیم، از طرفی به نظر می‌رسد با اضافه شدن چند نفر به کمیته فنی شرایط بهتری را تجربه کنیم.
    وی سرمربیگری منصوریان را زود قلمداد کرد و افزود: در کشورمان قبلاً کم از این کارها نکرده‌ایم، چند ستاره دست نیافتنی فوتبال کشور را اسیر همین کم تجربگی‌ها کردیم‌ و در مقطعی که باید کمک می‌کردیم، با یک انتخاب غلط برای همیشه آن مهره‌ها را از بین برده‌ایم.
    مدیرفنی پاس اضافه کرد: در مورد منصوریان هم همین تصمیم گرفته شد، علیرضا منصوریان مربی جوان و با انگیزه‌ای است‌، اما تجربه لازم را برای حضور در رأس تیم پاس همدان ندارد به همین منظور به دنبال استخدام گزینه‌ای خارجی در کنار او هستیم که این مربی اهل افغانستان است.
    وی ادامه داد: من اعتقاد دارم منصوریان ستاره بزرگی در فوتبال ایران است و باید به نحوه بهتر و با تفکر بیشتری به فکر استفاده از او و امثال او بود.
    پورحیدری تصریح کرد: اینکه منصوریان را در نخستین سال به عنوان سرمربی وارد لیگ برتر شود، هزینه سنگینی برای آینده فوتبالی وی در پی خواهد داشت و احساس می‌کنم منصوریان را باید در شرایط و فرصت‌های مختلف صاحب تجارب بیشتری کرد تا با پشتوانه قوی‌تری به عنوان سرمربی پا به لیگ برتر فوتبال بگذارد.
    وی با اشاره به این که این حرف‌ها از سر نگرانی و ‌دلسوزی است،‌ خاطرنشان کرد: این مسائل مجموعاً باعث شده که این احساس به وجود بیاید که با منصوریان دشمنی یا اختلاف دارم، ولی انصافاً این طور نیست و همین طور که در خلال صحبت‌هایم گفتم، اگر مخالف حضور منصوریان در پاس همدان به عنوان سرمربی هستم، باور کنید از روی علاقه است و دوست دارم بتواند در مربی‌گری هم موفق باشد.
    سرپرست تیم فوتبال پاس با اشاره به این که بستن تیم و جذب بازیکنان مورد نظر باشگاه فعلاً مهم‌ترین مسئله به حساب می‌آید، افزود: به نظر من این مسائل حتی از انتخاب سرمربی نیز مهم‌تر است و در اولویت قرار دارد، ‌کمیته فنی در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کند و جدا از انتخاب یک سرمربی، یک مربی خارجی نیز به کادر فنی اضافه می‌شود.
    وی در پایان گفت: برای فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر اهداف بسیار مهمی داریم که امیدوارم با آنچه که از پیش تعیین کرده‌ایم در طول فصل آینده با قدرت دست یابیم.
    منبع:ghatreh.com

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازيكن جديد تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: در استقلال شرايط براي ماندنم فراهم نشد و از اين تيم جدا شدم.

مهرداد پولادي درباره دليل جدايي‌اش از استقلال عنوان كرد: گزينه اول من براي فصل بعد استقلال بود اما با مسئولان اين باشگاه به توافق نرسيدم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه دلايل عدم توافق با استقلال چه بوده اظهار داشت: يكي از دلايل شرايط مالي بود كه به نظرم پيشنهاد آنها خوب نبود و البته مشكلات ديگري هم پيش آمد كه باعث شد تا تصميم خود را براي جدايي از استقلال بگيرم.
    پولادي ادامه داد: توقع داشتم مسئولان تيم شرايط را براي من فراهم كنند. شرايطي مثل بقيه بازيكنان جديد مي خواستم. آنها اين قدر امروز فردا كردند تا تصميم گرفتم به پيشنهاد تراكتور پاسخ بدهم.
    اين هافبك تصريح كرد: تا به حال با فراز كمالوند كار نكرده‌ام اما مي‌دانم كه ايشان تيم با انگيزه‌اي را ساخته است و مردم تبريز هم فوتبالدوست هستند و فقط تيم خود را تشويق مي كنند. براي من حضور در تراكتور اولويت اول بحث مالي نبود.
    پولادي در پاسخ به اين سئوال كه از استقلال ناراحتي دارد يا نه گفت: از كسي دلخور نيستم. شايد دوباره شرايطي فراهم شود تا به اين تيم بازگردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: مي‌خواستم از فوتبال خداحافظي كنم اما سخنان قلعه‌نويي و خواست وي براي حضورم در تيم سپاهان مرا به فوتبال باز گرداند. ‌

محمود كريمي با اشاره به وضعيت بازيكنان تيم سپاهان اظهار داشت: در حال حاضر در تمرينات ‌بدنسازي به سر مي‌بريم و اردوي پرفشار تركيه را طي مي‌كنيم.
    وي با بيان اينكه وضعيت تمرينات بسيار خوب است، تصريح كرد: بازيكنان تيم در شرايط مناسبي قرار دارند و همه با قدرت تمرين مي‌كنند تا در بازي‌هاي ابتداي فصل مشكلي پيش نيايد.
    مهاجم تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان به تمرينات بدنسازي تيم اشاره كرد و بيان داشت: تمرينات قدرتمندي را از نظر بدنسازي طي كرده‌ايم تا در پايان فصل به مشكل چنداني بر نخوريم.
    وي با اشاره به نحوه يارگيري باشگاه سپاهان و جذب بازيكنان جديد خاطرنشان كرد: مسئولان باشگاه سپاهان با جذب بازيكنان جديد، نقاط ضعف فصل گذشته تيم را برطرف كرده‌اند.
    كريمي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه قلعه‌نويي كارنامه درخشاني در مسابقات آسيايي ندارد، افزود: بازيكنان تيم تجربه آسيايي بسياري دارند و با اتكا به تجربه‌هاي آسيايي خود مي‌توانند موفق باشيم.
    وي به حضور بازيكنان بسيار در پست‌هاي متعدد اشاره كرد و گفت:‌ مربي بازيكنان تيم را ارنج مي‌كند و همه حواشي تيم را خنثي مي‌كند تا مشكلي براي بازيكنان پيش نيايد.
    مهاجم تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان با اشاره به آغاز تمرينات تيم تصريح كرد: قلعه‌نويي تمرينات تيم را زودتر از ساير تيم‌ها آغاز كرد تا در پايان فصل مشكلي نداشته باشيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

5 بازيكن امروز با حضور در هيات فوتبال قراردادشان را با باشگاه راه‌آهن به طور رسمي ثبت كردند.

مجيد باجلان، حسين كوشكي، محمد جواد رستگار، فريد عابدي و محسن زاهدي امروز قراردادهايشان را با راه آهن به طور رسمي ثبت كردند.
    سايپا ديگر تيم تهراني نيز پيش از اين قرارداد رسمي 18 بازيكن خود را در هيات فوتبال ثبت كرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

6 بازيكن استقلال امروز در هيات فوتبال استان تهران حاضر شدند اما نتوانستند قراردادشان را ثبت كنند.

پژمان منتظري، كيانوش رحمتي، سيد مهدي سيدصالحي، فرهاد مجيدي، هاشم بيك زاده و رضا عنايتي بازيكناني بودند كه امروز براي ثبت قرارداد با استقلال به هيات فوتبال استان تهران رفتند اما به دليل نقص در مدارك موفق به ثبت قرار داد رسمي خود با هيات فوتبال نشدند. قرار است پس از تكميل مدارك قرارداد اين بازيكنان با هيات فوتبال ثبت شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجيدي عامل جدايي‌ من بود.

ميثم منيعي اظهار داشت: هنوز با باشگاه مس قرارداد داخلي امضا نكرده‌ام. يك پيشنهاد مالي بسيار خوب از پرسپوليس دارم. البته تفاهم‌نامه‌اي ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس امضا شده اما واعظ آشتياني موافقت كرده كه به پرسپوليس بروم. در اين مورد هنوز تصميمي نگرفته‌ام اما اميدوارم مجبورم نكنند كه به پرسپوليس بروم.
    وي در مورد اينكه چرا از استقلال جدا شد، تاكيد كرد: تنها عامل جدايي من فرهاد مجيدي است. اتفاقاتي را ديدم كه اگر زودتر از اينها متوجه مي شدم استقلال را ترك مي‌كردم. متاسفانه مجيدي نفوذي در استقلال پيدا كرده كه به اين تيم ضربه خواهد زد. البته با درايتي كه واعظ آشتياني دارد، ‌مي‌تواند مسايل را جمع و جور كند.
    منيعي تصريح كرد: عامل جدايي پيروز قرباني نيز همين بازيكن بود. من فكر مي‌كردم فرهاد مجيدي دوست من است اما رفتار او نشان داد كه بعضي‌ها به خاطر فوتبال به برادرشان هم رحم نمي‌كنند. حتي چندين مرتبه به گوش من هم رسيد كه اين بازيكن خبر مي‌برد و خبر مي‌آورد اما واكنشي نشان ندادم.
    اين بازيكن پيرامون اينكه آيا با مرفاوي صحبتي داشته يا خير، گفت: او مربي نيست كه بتواند حاشيه‌ها را جمع كند. آنقدر بزرگ شده‌ام كه صمد مرفاوي از نيمكت‌نشيني من در استقلال هراس دارد. خدا را شكر مي‌كنم كه اين موضوع را زود متوجه شدم.
    منيعي خاطرنشان كرد: سال گذشته خيلي سختي كشيدم، اما مرفاوي حرف و عملش يكي نبود. او در ابتدا گفت تو نفر اول جناح چپ ما هستي و فردا گفت اگر بازي نكردي نبايد اعتراض كني. همين صحبت‌هاي او، من را از استقلال جدا كرد. او آدم صادقي نيست و فصل آينده بايد جواب هواداران استقلال را بدهد.
    اين بازيكن يادآور شد: صحبت‌هايي با مسئولان پرسپوليس انجام داده‌ام اما شايد به خاطر هواداران استقلال به اين تيم نروم و پس از يك فصل حضور در مس به استقلال برگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •