به یادش بخیر وگاس 2 بازی خوبی بود اما نسبت به نسخه قبل پیشرفت زیادی
نکرده بود. ولی XP گرفتن و آپگرید شدن رو که اضافه کردن بهتر شده.
به یادش بخیر وگاس 2 بازی خوبی بود اما نسبت به نسخه قبل پیشرفت زیادی
نکرده بود. ولی XP گرفتن و آپگرید شدن رو که اضافه کردن بهتر شده.
مگه توی این بازی xp میداد و میشد چیز ها رو آپگرید کنی؟؟؟؟؟
عجب حافظم داغون شده. اصلا یادم نمیاد همچین کاری میشد کرد.
آره عزیز میشه.میتونی مثل نیروهای ضدشورش ایران خودتو آپگرید کنی.میتونی زره اینا بخری.
زمانی که این بازی ومد من نخریدم چون انقدر بازی خوب بود که وقت نشد ولی الان که میبینم اصلا قرار نیست تا پاییز بازی به درد بخور شوتر از نوع طبیعی ( نه جک و جونور و فضایی و ....)بید میرم که بازی را تهیه کنم . فقط از دوستایی که احیانا اطلاع دارند چند سوال داشتم . میشه بازی را روی ویندوز سون بازی کرد یا صلاح نیست ؟ این بازی پکی چیزی براش اون زمام آمده بود یا نه ؟
ممنون از شما
با اینکه این بازی رو رو 7 امتحان نکردم ولی با توجه به اینکه سون همون به روز شده ویستا محسوب میشه و از سوی مایکروسافت عنوان شده تمامی بازیهایی که روی ویستا عمل میکنن بدون هیچ مشکلی هم روی سون اجرا میشن و این صحبتها مورد تایید قرار گرفته, پس نباید برای این بازی هم هیچ مشکلی پیش بیاد.
دریافت پچ ورژن 1.03 بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 و کرک مربوطه از آدرسهای زیر:
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.03 Patch | Size: 93.4MB
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 v1.03 Patch Crack | Size: 7.34MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از بهترین باز های که تا به حال کردم vegas بوده حالا هم منتظر 3 هستیم
سلام دوستان
میدونم گذاشتن لینک ممنوعه...ولی اگر دوستان لینک سالم این بازی رو دارن ممنون میشم برام بفرستن.
دوستانی که بازی کردن بگن واقعا لذت بخش بوده براشون این بازی ؟؟؟؟
مثلا از 10 نمره چند میدن ؟؟؟؟ دلیلشون رو هم بگن . ممنون .
9 میدم
چون باحال بود و هست(هنوز دارم بازی میکنم...تمومش نکردم)
+
دوستان لطفا یه نفر کمکم کنه....اینجا موندم...آخره آخرش:
چیکار باید بکنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)