مشکل به احتمال زیاد از کدک هستش.
شما کدک رو دانلود کنید درست میشه.
کدک های k-lite و media player codec
مشکل به احتمال زیاد از کدک هستش.
شما کدک رو دانلود کنید درست میشه.
کدک های k-lite و media player codec
کدک K-LITE رو نصب کردم ولی توفیقی نکرد. یعنی میشه فایل دانلودی مشکل داشته باشه ؟
درايوي که عمل اکستراکت رو روش انجام ميدين fat32 هستش يا ntfs ؟
بعضي وقتها روي درايواي فت 32 مشکل اکستراکت وجود داره.
احتمال زياد مشکل خود فايل دانلودي هست.بهترين نرم افزار براي پخش اين فرمت خود real player هستش .من پيش اومده کي ام باز نکرده ولي خود ريل باز کرده فايل رو.
امتحان کن ضرري نداره
fبالاخره خودم یه راه حل پیدا کردم که بشه فیلم و دید. با نرم افزارTotal Video Converter فایلو به avi تبدیل میکنم و 99% احتمالا حل بشه . فعلا که دارم کانورت میکنم خدا کنه بشه
ntfs هستش . عقلم به هیچ جا قد نمیده . توی همین درایو تا حالا کلی فیلم extract کردم . اما نمیدونم چرا به این گیر میده
ntfs هست
راهی وجود نداره ، حیف اون همه dl :(
با سلام من در حال دانلود فیلمی هستم که بصورت تکه تکه هست و شامل 7 فایل می باشد که هر فایل ها با نامهای زیر download می شوند:
name.avi.001
name.avi.002
name.avi.003
.
.
name.avi.007
و من 3 فایل اول رو دانلود کردم و مشکلی که وجود داره اینه که فقط فایل اولی پخش میشه و بقیه فایل ها باز نمیشند یعنی با KMplayer یا هر نرم افزار دیگه ای که باز میکنم error میده. میخواستم بدونم چطوری میشه این فایل ها رو باز کرد.
در من اشاره کنم که من پسوند 001 رو از روی فایل ها بر می دارم و اوم موقع اونا رو open میکنم. که فقط یک هفتم فیلم رو نشون میده. بقیه فایل ها هم که اصلا باز نمی شند.
سلام.
با برنامه ی Hj Split میتونید همه ی پارت ها رو به هم بچسبونید و حالا تماشا کنید .![]()
سلام من فیلم Journey To The Center Of The Earth 3D رو دانلود کردم که همونجور که از اسمش هم مشخصه 3D هستش حالا راهی هست که این فیلم رو به صورت معمولی نگاه کرد . منظورم اینه که تبدیلش کرد یا با خود kmplayer میشه بصورت معمولی فیلمو دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)