ولي من كه ميگم آخرش هم ميبيني نسبت به نسخه ي دوم چيز زيادي بهش اضافه نكردن.
ولي من كه ميگم آخرش هم ميبيني نسبت به نسخه ي دوم چيز زيادي بهش اضافه نكردن.
چرا مطمئن باش اضافه شده وگرنه اینقدر لفتش نمی دادن.
یه چیز میگم خداوکیلی بهم نخندین . تا حالا اصلا" سری بازی های sims بازی نکردم .
به نظرتون sims 3 که اومد بخرم یا نه ؟
این دیگه پرسیدن نداره، حتما بخر.
من یادمه اون روزای اول که سیمز رو خریدم اینقدر این بازی رو دوست داشتم که همش میرفتم پا کامپیوتر اجراش میکردم. دیگه چه برسه به تو که هنوز سیمز بازی نکردی و یه دفعه نسخه ی 3 رو بازی کنی.
در تکمیل حرفهای شما
مخصوصآ که این بازی در بهار و تابستان لذت ویژه ای داره
در سیمز 3 چیزای زیادی اضافه شده و من به خریدار این بازی قول میدم پشیمون نمیشه
عکس های جدید : ( به ترتیب از راست به چپ )
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من كه فرقي توي عكس ها با نسخه ي قبلي نميبينم، فكر كنم فقط گرافيكش قشنگ تر شده.
مگه نمی بینید توی خیابون جمع شدند و دارن میرقصن و ماشین ها هم دارن رد میشن خوبیش اینکه دیگه لودینگ نداره اگه بخوای بری جایی!!!!
تازه گرافیک فوق العاده شده.
بعدشم توی عکس ها که همه چیز مشخص نمیشه!!!!!!
اگه اينجوري باشه كه خوبه ولي به نظر من خيلي بازي سنگين ميشه
مگه نمی بینید توی خیابون جمع شدند و دارن میرقصن و ماشین ها هم دارن رد میشن خوبیش اینکه دیگه لودینگ نداره اگه بخوای بری جایی!!!!
تازه گرافیک فوق العاده شده.
بعدشم توی عکس ها که همه چیز مشخص نمیشه!!!!!!
راستي يكي از رفيقام ميگفت توي سيمز 2 هم ميشد بري خونه همسايه !!!
عکس های جدید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)