خوب DLC جدیدی به نام Dark Corners داره میاد !
این DLC فقط برایه قسمت Single - Player هست!
این DLC مثل اینکه 90 دقیقه بعد از اون چیزیه که در آخر Gears of War 2 اتفاق میافته هستش!
مثل اینکه Dom و Marcus به جهان Lucast ها رفتند!
خوب DLC جدیدی به نام Dark Corners داره میاد !
این DLC فقط برایه قسمت Single - Player هست!
این DLC مثل اینکه 90 دقیقه بعد از اون چیزیه که در آخر Gears of War 2 اتفاق میافته هستش!
مثل اینکه Dom و Marcus به جهان Lucast ها رفتند!
New Screen Shots : ( از راست به چپ )
این اسکرین شات ها از DLC جدید است :
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی قرار نیست برای PC بیاد؟
نه عزيز ... فعلا كه خبری نيست.
Last edited by saeed_cpu_full; 25-08-2009 at 14:20.
دوستان من اونجايي هستم كه بازي در برف هست و با يك ماشين جنگي ميرن تو غار و با يه پيرمرد حرف ميزنه Marcus و بعد Marcus و Dom ميرن ...
چقدر از بازي مونده ؟
خیلی!!
به نظرم بازی طولانیه!!
اسپویل:
هر وقت رسیدی برای بار دوم رسیدی به شهر مراحل آخر رو میگذرونی!!
سلام شهاب جان . شما که عشق Gears of war داری ( از روی آواتار هایی که می ذاری می گم . ) باید خیلی وقت پیش این عنوان رو تمام می کردی !
الان منم چند روزه برای بار دوم شروع به تمام کردن Gears 2 کردم !!!
گیم پلی بازی حدود 10 ساعت هستش که شما تقریبا 6 یا 7 ساعتش رو رفتی چیز زیادی نمونده .
Last edited by Hunter lord; 01-06-2010 at 21:38.
خیلی مونده
مرحله های واقها جالبی پیش روته !!!
یادش بخیر ... یه دفعه یاد صحنه هاش می افتم ... به نظر من بهترین مرحلش اون مرحله ایه که بارون تیغ میباره از اون
شیشه هاش اون موجودات میان بیرون ... اون سیستم های امنیتی رو باید غیر فعال کنی !!!
دلم میخواد دوباره تمومش کنم ولی فعلا x360 رو جمع کردم
سلام دوستان آیا راهی هستش بشه این DLC ها جایی دان کرد یا نه![]()
لعنتی دفعه اول بازی فکر می کنید Game play بازی 20 ساعت هستش ولی این چند روزه توی 4 ساعت رسیدم وسط بازی شایدم بیشتر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)