ممنون از وقتی که گذاشتی
سلام اقا شرمنده
سيستمم ويروسي شده فولدر اپشن دارم ولي
نميتونم فايل هاي مخفي رو ببينم.
هر كاري هم كه تو تاپيكتون گفته بودين كردم
ولي نشد تازه موقع بالااومدن هم يه نود پد باز ميشه كه نوشته
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@shell32.dll,-21782
[LocalizedFileNames]
Remote Assistance.lnk=@%systemroot%\system32
\rcbdyctl.dll,-152
يه بار هم قبل از خوندن مقالتون ويندوز عوض كردم
الان ميخوام دوباره ويندوز عوض كنم
فقط بهم بگيد بعدش بايد چيكار كنم كه دوباره
ويروس فعال نشه؟
درايو هام هم تو پنجره جديد باز ميشه همين دو مشگل اعصابم رو خرد كرده
كمكم كنيد
سلام دوست عزیزم
شما هیچ نیازی به تعویض ویندوز ندارید .
بارها گفتم و باز هم می گم اگه شما نتونید ویروس ها را از بین ببرید با نصب مجدد ویندوز نه یک بار بلکه 10 بار هم ویندوز عوض کنید فایده ای نداره چون با کلیک کردن روی یک درایو یا روی یک فولدر باز هم ویروس فعال شده و دوباره مشکلات ایجاد می شه .
مشکل شما خیلی سخت هم نیست و خیلی راحت می شه اونا حل کرد . فقط باید در هنگام پاک کردن ویروس کارهای گفته شده را به درستی و با دقت انجام بدبد . بدون انجام هیچ کار اضافی .
اول از همه این گزینه را چک کن اگه مشکلی نداشت کارهایی که در زیر گفتم را انجام بده .
به فولدر اپشن برو و توی تب General نگاه کن ببین تیک گزینه open each folder in the same window زده شده باشه .
مشکل باز شدن صفحات توی یه پنجره جدید کار ویروس autoran.inf هستش که روش پاک کردن اونا گفتم .
این ویروس از طریق فلش مموری یا ram موبایل یه سیستم منتقل می شه .
مشکل شماها اینه که کارهای گفته شده را به درستی انجام نمی دید یا اصلا به چیزهایی که گفتم توجه نمی کنید .
برای پاک کردن این ویروس من به دو نکته خیلی زیاد اشاره کردم . یکی از این نکته این است که تا وقتی که این ویروس را از توی همه درایو ها پاک نکردید به هیچ عنوان ( به کلمه <به هیچ عنوان> دقت کنید ) نباید روی هیچ درایو و فولدری دابل کلیک کنید . چون با دابل کلیک کردن روی یک درایو اون ویروس دوباره فعال می شه . حتما باید با راست کلیک کردن و زدن open باید وارد درایو ها بشید .
نکته بعد که خیلی مهم هستش اینه که بعد از پاک کردن ویروس از تمامی درایو ها با راست کلیک و زدن open حتما حتما باید بلافاصله و بدون انجام هیچ کار اضافی سیستم را سریع ریستارت کنید . حتی اگه پنجره ای هم باز هست بی خیال بشید و سریع سیستم را ریستارت کنید .
توی اموزش یه فایل batch گذاشتم به اسم autoran.rar که اگه به اموزش نگاه کنی اونا می بینی .
حتما اونا بعدش بگیر و اجرا کن .
برای از بین بردن اون پنجره نوت پد هم کافیه بعد از بالا اومدن سیستم و باز شدن اون محتوای داخل اونا کلا پاک کنید و بعد از منوی file روی گزینه save کلیک کنید تا ذخیره بشه .
پس یادتون باشه وقتی پنجره نوت پد باز شد محتوای داخلش را پاک کن و بعد هم اون را ذخیره کن .
بعد به منوی استارت برو و روی گزینه run کلیک کن تا باز بشه و توی اون بنویس msconfig و بعد هم کلید اینتر را بزن تا یه پنجره باز بشه از پنجره باز شده به تب startup برو و تیک همه گزینه های اونجا را بردار و بعد هم ok را بزن و بعد هم روی دکلمه reset کلیک کن بعد از ریستارت شدن یه صفحه باز می شه که یه گزینه داره اونا تیک بزن و بعد ok کن .
دیگه پنجره نوت پد فکر نکنم بیاد .
موفق باشی .
سلام مهدی جان خسته نباشی
بالاخره منم ویروسی شدم
autoran گرفتم اما فقط توی فلش مموریمه
فولدر اپشنم مشکلی نداره اما taskmanager از کار افتاده (البته هیچ اروری نمیده فقط از کار افتاده)
از اون راهی که گفته بودی که فایلی که به اسم autoran هست رو پاک کنیم بعد ریستارت کنیم،مال من پاک نمیشه
چی کنم؟
دستت مرسی داداش گلی
Last edited by ZIBAYEKHOFTE; 30-03-2008 at 12:49. دليل: اضافه کردن جمله ی داخل پرانتز!
سلام
دستتون درد نکنه
اطلاعات بی نظیری رو در اینجا گذاشتین
موفق باشید
پدرام
salam
man yek virous darm keh be in soarat amal mikoneh
har fileh .exe ra mikham ejra konam be man pighameh open with mideh
va ba filehaieh ejraei moshkel dareh
mamnon ageh komak konid
سلام دوست خوبم
همون طور که توی اموزش هم گفتم بیشترین و شاید هم تنهاترین راهی که باعث میشه سیستم دچار ویروس autorun.inf بشه استفاده از فلش مموری ها یا ram مربوط به موبایلهاست .
اگه شما این ویروس را از داخل فلش مموری خودتون پاک نکنید به تمامی درایوهای شما توی کامپیوتر منتقل می شه و اونها را هم دچار این مشکل می کنه .
برای پاک کردن این ویروس از داخل فلش مموری کافیه فلش مموری خودتون را به کامپیوتر وصل کنید
ابتدا وارد My Computer شوید .
بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود .
کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.حالا ok کنید
سپس با راست کلیک کردن روی درایو مربوط به فلش ممروی و زدن open وارد فلش مموری بشید
نکته مهم : حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد فلش مموری بشید . چون با دابل کلیک کردن ویروس فعال می شه .
سپس فایلی به اسم autorun.inf که شبیه به پوشه نوت پد هست از داخل فلش ممروی delete کنید بعد از پاک کردن اون فایل از داخل فلش ممروی همون طور که فلش مموری به کامپیوتر وصل هستش سریع سیستم را ریستارت کنید .
نکته مهم : حتما باید فلش مموری موقع ریستارت کردن به کامپیوتر وصل باشه .
پس دو نکته خیلی مهم بود :
یکی راست کلیک کردن روی درایو فلش مموری و زدن open
و دیگری اینکه همون طور که فلش ممروی یه کامپیوتر متصل هست سریع سیستم را ریستارت کنید .
حتی اگر پنجره هایی هم روی صفحه مانیتور باز هست توجهی به اونها نکنید و سیستم را ریستارت کنید .
توی اموزش ها یه فایل batch به اسم autorun.rar گزاشتم حتما بعد از این که سیستم ریستارت شد و بالا اومد اون فایل را بگیرید و اجرا کنید .
سیستم خودتون را با انتی ویروس قدرتمند بیدیفندر هم باید حتما ویروس یابی کنید .
موفق باشید .
سلام لطفا به من کمک کنیدویندوز من 2ویروس به نام kxax وautoran گرفته که show hidden من را ازکار انداخته وخودش hidden است وقتی از طریق شبکه به کامپیوتر خودم متصل می شوم و این فایل ها را delet میکنم بعد از چند ثانیه اتوماتیک ساخته می شود
shadow_h1
Last edited by shadow_h1; 30-03-2008 at 14:06.
سلام golrokh66 جان
راستش حل مشکل open with مربوط به برنامه های exe به دلیل از بین رفتن فایل بسیار مهم و اساسی Rundll32.exe هستش که بنابه دلایلی مثل ویروسی شدن از روی سیستم شما پاک شده .
تمامی برنامه های exe برای اجرا شدن به این فایل نیاز اساسی دارند .
به نظر میاد تنها راه حل این مشکل تعویض ویندوز هستش . به خاطر این که شما نمی تونید ویندوز خودتون را هم ریپیر کنید چون فایل اجرایی خود ویندوز هم exe هستش و اگه شما بخواهید وری فایل setup.exe هم کلیک کنید باز هم پنجره open with باز خواهد شد .
و اگه شما بخواهید از انتی ویروس ها هم استفاده کنید باز هم اجرا نخواهند شد به خاطر این که فایل اجرای اونها هم exe هستند .
سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و بعد سعی کنید ویندوز خودتون را ریپیر کنید ببینید می تونید ریپیر کنید یا نه اگه ریپیر کنید که مشکل کاملا حل می شه .
یه انتی ویروس برای ویروس kernel.exe توی صفحه اول همین تایپک گذاشتم اون را دانلود کنید و با اون ویندوز خودتون را ویروس یابی کنید اگه بتونید این برنامه را اجرا کنید به نظرم بتونه مشکل شما را حل کنه . حتما اون انتی ویروس را دانلود کنید و با اون اگه تونستید ویندوز را کامل ویروس یابی کنید .
در غیر این صورت باید ویندوز خودتون را عوض کنید .
موفق باشید .
سلام پدرام جان
قابل شما را نداشت .
موفق باشی .
سلام
ممنونم ولی مشکل اینجاست که این فایل پاک نمیشه
هرچی دکمه دیلت رو میزنم اصلا فایده نداره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)