با سلام
بالاخره منو فارسی داره یا نه ؟؟؟
در ضمن من شنیدم این گوشی هنگ میکنه !!!! راسته ؟؟؟؟؟
با سلام
بالاخره منو فارسی داره یا نه ؟؟؟
در ضمن من شنیدم این گوشی هنگ میکنه !!!! راسته ؟؟؟؟؟
اين گوشي هنگ ميكنه اما خيلي كم يعني زياد اذيت نميشي. منو فارسي هم داره
سلام
من رو گوشی خواهرم که تازه گرفته خواستم برم رو FM transmiter ولی گفت به دلیل مقررات کشورتون این کار عملی نیست
دلیلش چیه ؟
چکار کنیم ؟
دوستان من W810 دارم ميخوام عوض كنم براي خريد گوشي خيلي سرگردان شدم هر تاپيكي يك حرف ميزنه و گاهي تا 180 درجه محالف هم هست.
من از گوشي ظاهرا زيبا و كيفيت خوب موسيقي خصوصا تو واكمن و چيزي شبيه 810 آيا دوستاني كه 980 دارند خريدش رو توصيه ميكنند.خودم خيلي خوشم اومده اما ته دلم يك كم شك دارم.
ممنون از نظرات همه دوستان
به نظرم اگه بتونی w902 که 20 30 تومنی گرونتره رو بخری انتخاب خیلی بهتری کردی.
در مورد هنگ کردنش زیاد نگران نباشید فقط بهتره کم کم حافظهش رو پر کنید.
اگه زیبایی گوشی و کیفیت خوب موزیک و شفافیت صدا برات مهمه در خرید این گوشی شک نکن.
سلام دوستان..
يكي از آشناها به سفارش من اين گوشي رو خريد و ما هر كاري كرديم نتونستي هنگام پخش موزيك با حركت دست يا همون سنسور حركتي ترك آهنگ رو عوض كنيم...آيا تنظيم خاصي داره؟من كه هرچي گشتم پيداش نكردم...لطفا راهنمايي كنيد چون كلي از اين قابليت براش تعريف كردم.ممنون
باید دکمه واکمن رو نگه دارید و بعد گوشی رو به سمت چپ یا راست تکون بدیدسلام دوستان..
يكي از آشناها به سفارش من اين گوشي رو خريد و ما هر كاري كرديم نتونستي هنگام پخش موزيك با حركت دست يا همون سنسور حركتي ترك آهنگ رو عوض كنيم...آيا تنظيم خاصي داره؟من كه هرچي گشتم پيداش نكردم...لطفا راهنمايي كنيد چون كلي از اين قابليت براش تعريف كردم.ممنون
بچه ها قیمت روز این گوشی الان چنده ؟
من میخوام توی این هفته یکی بخرم ، ساخت کجا باشه خوبه ؟
وسایل جانبیش ، کدوم ها رو چک کنم که سرم کلاه نره
205 گارانتی پارسه، 240 گارانتی نیکاتل ( قیمت را از سایت گوشیشاپ گرفتم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)