اون ال ای دی کوچولو چقدر نورش زیاده
اون ال ای دی کوچولو چقدر نورش زیاده
Last edited by osmaan; 29-08-2008 at 18:34.
ویرایش شددددددددددددددد
Last edited by Ssarshar; 29-08-2008 at 14:16.
ویراششششششششششششششششششششش ششششششش
Last edited by Ssarshar; 29-08-2008 at 14:18.
Viewty رو فروختم علیرغم امکانات و دوربین خیلی خوب ولی رابط کاربری ضعیفی داره .
میخواستم سونی اریکسون G900 یا W960 بگیرم ولی پشیمون شدم چون G900 واقعا زشت و ساده هست و چون قبلا W950 داشتم مطمئنا W960 دلمو میزنه !! حالا مدتیه رفتم تو کار U900 و میخوام بدونم :
1- کیفیت و بلندی صداش تو هنذفری در مقایسه با W950 چطوره ؟
2- قیمتش الان چنده ؟
3- رابط کاربریش خوبه ؟ آخه من قبلا D900 داشتم که رابط کاربریش جالب نبود !
4- و کلا ارزش خرید داره ؟؟ تا 380 تومن چه پیشنهاد های دیگه ای دارید !؟؟
گوشی LG KF510 رو هم پسندیدم چون کلیداش مثل U900 لمسیه و قیمت بسیار مناسبی هم داره 250000 تومن گارانتی اصلی و همچنین رابط کاربریش خیلی تقویت شده بود . حالا کدومش بیشتر ارزش داره ؟
درضمن U800 تو بازار اومده ؟؟؟؟؟؟ چند قیمته ؟؟
ممنون و سپاسگزار![]()
سلام ، امیر حسین جان.
بلندی صداش ، معمولی هست.......... و میتونم بگم توی کل صدا آبروت رو میبره......... ولی کیفیتش معرکس ، از 950 سرتر نباشه ، کمتر هم نیست......... این قضیه صدا توی همه سامسونگ ها صدق میکنه..........!!!1- کیفیت و بلندی صداش تو هنذفری در مقایسه با W950 چطوره ؟
شرمنده ، اینو ندارم.............!!!2- قیمتش الان چنده ؟
رابط کاربری این گوشی ، اولترا 2 هست.......... که همه جا خوب ازش گفتن....... و نوشتن ؛ از دی 900 که سرتره......... ولی بازم به تم پذیری سونی نمیرسه............ ولی برای خودش کلاسی داره ......... و شرط میبندم از تمهای سامسونگ خسته نمیشی..... حتی اگه یه دونه باشه............!!!3- رابط کاربریش خوبه ؟ آخه من قبلا D900 داشتم که رابط کاربریش جالب نبود !
بستگی داره ، از گوشی چی بخوای...........؟!؟!؟!؟!4- و کلا ارزش خرید داره ؟؟ تا 380 تومن چه پیشنهاد های دیگه ای دارید !؟؟
این ، ال جیه........ که دوربینش 3.2 هست.......... من باشم ، یو 900 رو بخاطر دوربینش ترجیح میدم... ولی نظرها با هم متفاوته..............!!!!گوشی Lg Kf510 رو هم پسندیدم چون کلیداش مثل U900 لمسیه و قیمت بسیار مناسبی هم داره 250000 تومن گارانتی اصلی و همچنین رابط کاربریش خیلی تقویت شده بود . حالا کدومش بیشتر ارزش داره ؟
به صورت رسمی........... نه هنوز......... مایکروتل داره ، براش بازار یابی میکنه...............!! البته من شندیم از خود مایکروتل میشه ، تهیه کرد............!!!درضمن U800 تو بازار اومده ؟؟؟؟؟؟ چند قیمته ؟؟
موفق باشی.
اینم عکس lcd و برد زیر تاچ هست
![]()
بچه ها چرا کیفیت صدای یو 900 Average هست ؟؟؟؟؟ کیفیت صداش تو هدفون چطوره ؟؟؟؟؟؟
اگر اشتباه نکرده باشم......... اوی کیفیت صدا توی اسپیکر گوشی هست..........!! که گوشی های سامسونگ کلا یه اسپیکر بیشتر ندارن.......... (مگر توی مدلهای خاص) ، وگرنه اسپیکر تماس و پخش موزیک یکی هستن...........!!
من به شخصه ، به کیفیت صدای گوشی های سامسونگ ایمان دارم........... مخصوص توی هدفون..........!!!
من امروز این گوشی رو گرفتم 420 تومن یه p1 داشتم فروختم اینو گرفتم
کسی دیگه هم از بچه این گوشی رو داره من که تا الان که با هاش کار کردم فقط یه مورد بد داره صدای زنگش کمه با تمام تنظیمات بازم به دل نمیچسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)