تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 76 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

و تکنولوژی در یک سال اینقدر پیشرفتید!!!دی:
    اما خداییش خیلی ان96 نازه!!به خصوص از پشت!من میخوامش!!!!در مورد اسپیکر هم باید بگم این گوشی برای فیلم و تی وی و موزیک هست و بهتر که 2 اسپیکر در یک طرف قرار دارند چون در 5700 میبایست گوشی رو میچرخوندیم تا اسپیکرها در یک سمت بیان و صدا به شنونده بیشتر برسه!در کل کار نوکیا هوشمندانه بوده!چه در مورد اون پایه ی کنار لنز و چه در مورد استفاده از باتری (که حتی در ریویوها از باتری ان95 8 گیگ هم بهتر عمل کرده )و چه در محل قرار دادن اسپیکرها!دم نوکیا hot!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به نظر من از نظر طراحی خیلی زیباتر و آیرودینامیکتر از N95 8gb است

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

و تکنولوژی در یک سال اینقدر پیشرفتید!!!دی:
    اما خداییش خیلی ان96 نازه!!به خصوص از پشت!من میخوامش!!!!در مورد اسپیکر هم باید بگم این گوشی برای فیلم و تی وی و موزیک هست و بهتر که 2 اسپیکر در یک طرف قرار دارند چون در 5700 میبایست گوشی رو میچرخوندیم تا اسپیکرها در یک سمت بیان و صدا به شنونده بیشتر برسه!در کل کار نوکیا هوشمندانه بوده!چه در مورد اون پایه ی کنار لنز و چه در مورد استفاده از باتری (که حتی در ریویوها از باتری ان95 8 گیگ هم بهتر عمل کرده )و چه در محل قرار دادن اسپیکرها!دم نوکیا hot!!!!!
    اقا این گوشی که هنوز نیومده که میگین باتریش خوبه . اینو من حالا میگم باتریش با این وضعیت از 95 هم گند تره!!!!!!!!!!!!!

تو صفحهی قبل فکر کنم منظور منو اشتباه فهمیدید!!!!! گفتم برا کاهش مشکل باتری میتونیم مثل 95 معمولی ( روجوع شود به تاپیک مخصوصش) باتری 8 گیگو روش بزاریم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

من نظر شخصی خودم رو در مورد این عکس ها و ان96 میگم...
    خدایی نکرده سو تفاهم نشه...

(در مورد کیبورد ان96 به نظر میاد کوچیک باشه...جای دست کم داره...مخصوصا برای شماره های 1 و 2 و 3...)

در مورد رنگ بدنه ی ان96 خیلی براق تر از ان95 8گیگ هست...(و تو سایت ها هم گفته شده که کثیف شدن ان96 خیلی زود و بیشتره)...

در مورد اسپیکر پایین ان96 یک جایی قرار داده شده که موقع در دست گرفتن گوشی دست جلوی اسپیکر رو میگیره...(مشکل ان82 هم هست)...

سلام اکتور عزیز .عکسات بسیار عالی بود. من تا حالا از همهی جهات ندیده بودمش. به نظر من از 95 خیلی خوشگلتره!

اتفاقا فکر کنم برعکس باشه. عرض کلیدا که تقریبا برابرند. تو 96 چون کلیدا پیوسته است طولشون یکم بزرگتر شده!

اکتور جان مگه تو معدن ذغال سنگ کار میکنیم که مشکله کثیفی داشته باشیم.

این یکی کاملا درسته!!!! مگه با دست چپ بگیریش تو دستت. و گر نه جلوشو میگیره. ولی به خاطر طراحیش نمیشده که اسپیکراش مثل 95 باشن.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

یک راهنمایی میخوام...
    بنظرتون من ان95 8گیگ رو بفروشم و منتظر ان96 باشم؟؟؟
    کی دقیقا میاد ایران؟؟؟
    یک راهنمایی درست بکنید...
    ممنون...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

این تاپیک صاحب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی جواب سوالمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1- مگه قرار نبود سیستم عامل 9.5 رو 96 سوار شه ! پس چرا شد 9.3

2- کسی فرق fp1رو باfp2 میدونه؟

3-این 96 دو سری کلید پخش موسیقی داره؟؟؟
    (یکی جلو و کناره کلید حرکتی و یکی زیر کشو و ترکیبی با دکمه های ان گیگ)
    تو یک سری عکس ها فقط جلو داره و تو یک سری عکس ها فقط زیر کشوش. قضیه چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در مورد سوال اکتور باید بگم مگه دیوونه شدی؟؟؟گوشی تازه خریده رو بفروشی با ضرر و بری ان96 بخری 800 تومن؟؟؟؟به قول خودت 16 گیگ زیاده و دی وی بی اچ نیازی نداری!!!!
    اما برای سوال الویس باید بگم که مگه کشکه؟؟؟؟9.3 به جای خود 9.5 هم به جای خود!!اینها قرار داد دارن با شرکت سیمبین و همچنین اگه قرار باشه نوکیا از الان 9.5+8 مگاپیکسل دوربین و غیره رو عرضه کنه فردا باید در شرکتش رو ببنده!!!اینا همش سیاسته!!سونی اریکسون هم همینطوره!تازه قراره uiq 3.3 رو برای پی 5 قرار بده!همه جا به نوبت!!اگه 9.5 رو در ان96 استفاده میکرد پس لابد 2سال دیگه از 9.3 در ان97 استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟
    فرق پک قابلیت 1 با پک قابلیت 2(بعضی جاها نوشته پک اینده!!) همون 9.2 و 9.3 هست!فرقهای سیمبین 9.2 و 9.3 در سایت سیمبین نوشته شدند از مهمترینهاشون کنترل بهتر مصرف باتری نسبت به 9.2 هست!
    در مورد اون کلیدها باید بگم که از قرار معلوم اون کلیدها برای موقع استفاده روشن میشن!برای کلیدهای گیم هم مثل اینکه اتوماتیک و یا شاید هم دستی دکمه های اسلاید بالایی به دکمه های گیم تبدیل میشن!باید صبر کرد تا این گوشی بیاد و حقایق معلوم بشه!اینجوری فایده نداره!!!
    Last edited by rainysky50; 27-04-2008 at 21:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

یک راهنمایی میخوام...
    بنظرتون من ان95 8گیگ رو بفروشم و منتظر ان96 باشم؟؟؟
    کی دقیقا میاد ایران؟؟؟
    یک راهنمایی درست بکنید...
    ممنون...

اکتور جان به هر حال 96 از 8 گیگ بهتره . تا زوده این کار رو بکن.
    به گفتهی همشهریمون اقا علی (مرداد ) میاد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اما برای سوال الویس باید بگم که مگه کشکه؟؟؟؟9.3 به جای خود 9.5 هم به جای خود!!اینها قرار داد دارن با شرکت سیمبین و همچنین اگه قرار باشه نوکیا از الان 9.5+8 مگاپیکسل دوربین و غیره رو عرضه کنه فردا باید در شرکتش رو ببنده!!!اینا همش سیاسته!!سونی اریکسون هم همینطوره!تازه قراره uiq 3.3 رو برای پی 5 قرار بده!همه جا به نوبت!!اگه 9.5 رو در ان96 استفاده میکرد پس لابد 2سال دیگه از 9.3 در ان97 استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟
    فرق پک اینده ی 1 با پک اینده ی 2 همون 9.2 و 9.3 هست!فرقهای سیمبین 9.2 و 9.3 در سایت سیمبین نوشته شدند از مهمترینهاشون کنترل بهتر مصرف باتری نسبت به 9.2 هست!
    در مورد اون کلیدها باید بگم که از قرار معلوم اون کلیدها برای موقع استفاده روشن میشن!برای کلیدهای گیم هم مثل اینکه اتوماتیک و یا شاید هم دستی دکمه های اسلاید بالایی به دکمه های گیم تبدیل میشن!باید صبر کرد تا این گوشی بیاد و حقایق معلوم بشه!اینجوری فایده نداره!!!

خیلی ممنون. همچنان در انتظاریم که بیاد.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

باشه...
    پس میفروشمش...
    ولی کو تا مرداد...
    خدا کنه اشتباه نکنم...
    گوشی خیلی عوض کردم...ولی سر این 2تا بدجور 2دلم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •