آخه هنوز خرید اینترنتی تو ایران رواج پیدا نکرده.
چرا از همین جا نمی خرید؟
آخه هنوز خرید اینترنتی تو ایران رواج پیدا نکرده.
چرا از همین جا نمی خرید؟
Last edited by aminakbari93; 29-07-2008 at 10:57.
خب، اگه اطلاعات تو وبلاگ کافی نبود، بیشتر توضیح میدم.سلام...
من میخوام PSP رو بفروشم و یه N-DS بگیرم. (چون دیگه حوصله آپدیت فریم مور و از این چیزا رو ندارم)
چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید، اگه تکراری بود و اعصابتون رو خورد کرد دیگه شرمنده!
موری استیک (رم) این DS تا چند مگ میتونه باشه؟ (البته نه رم داخلی ها)
با این کنسول میشه فایلهای MP3 و فایلهای ویدیویی رو اجرا کرد؟
قیمت خود کنسول + کپی خور کردنش چقدره؟ (منظورم نسخه Lite دستگاه هست)
از اونجایی که تو ایران خیلی این کنسول کمیابه میشه یه فروشگاه درست حسابی رو معرفی کنین؟
خیلی ممنون...![]()
ببینید،وقتی دی استون رو کپی خور کنید، میتونید فرمت mp3 رو به راحتی اجرا کنید. نه تنها mp3 بلکه فرمت های معروف دیگه هم میشه. اگر هم نتونستید اجرا کنید (فرمت های دیگه رو)، کافیه سرچ کنید پلیرش رو دانلود کنید. به همین سادگی.
در مورد فیلم، پلیر های زیادی وجود دارن. اما اینجا دیگه پلیر اهمیتی نداره، کانورترش مهمه. بهترین movie player ای که من بهتون پیشنهاد می کنم، همون moonshell اِ که همراه باهاش یه کانورتر برای کامپیوتر داره، و خیلی راحت فرمت های معروف رو به dpg تبدیل می کنه و خیلی هم خوب پخش می کنه. از این بابت نگران نباشید. شاید پخش فیلمش به خوبی psp نباشه، ولی بد نیست.
مموری استیک، وارد دستگاه کپی خور کننده میشه. بستگی داره چه دستگاهی رو بگیرید. فکر کنم M3R تا 8 گیگ رو ساپرت کنه ولی اونطور که امین می گفت، 2 گیگ از نظر سرعت از همه بهتره. در ضمن، دقت کنید که این دی اسه، پی اس پی نیست و بازیهاش فوق العاده سبک هستن. حداکثر حجم بازیهای دی اس 128 مگه. از 16 مگ شروع میشن! پس همون 2 گیگ از سرش هم زیاده.
در مورد جای خرید کنسول، من فروشگاه partogames رو برای کپی خور کردن میشناسم، فکر کنم خود کنسول رو هم می فروشه. برید تو وبلاگ شماره و آدرسش رو نوشته ام. توی بازی نمای این ماه هم یه اطلاعیه خوندم مال فروشگاه westgame نوشته بود هم دی اس می فروشه، هم کپی خور می کنه. آدرس و تلفنش رو از westgame دات کام فکر کنم میشه گیر آورد. اگه r4 یا m3 داشت ازش بگیرید بقیه به درد نمی خورن.
در مورد دی اس و برنامه هاش و غیره، توی وبلاگ مرتب اطلاعات می ذاریم برید چک کنید مرتب.
پس حتما یه سری به West-Game میزنم...!
بابت اطلاعات هم فوق العاده ممنونم، منتظر مطالب بعدی وبلاگتون هم هستم.![]()
خیلی ممنون، همین امروط به روز رسانی شد، فردا هم احتمالاً میشه. سعی من اینه که هر روز یه پست بذارم. به خصوص تابستون. از شما هم خیلی ممنونم.پس حتما یه سری به West-Game میزنم...!
بابت اطلاعات هم فوق العاده ممنونم، منتظر مطالب بعدی وبلاگتون هم هستم.![]()
تا 256 مگابایت هستن بازی هاش مثل بازی kochkurse .
وبلاگ هواداران نینتندو با دو مطلب مالتی مدیا در دی اس و راهنمای r4 به روز رسانی شد. به علاقه مندان پیشنهاد می کنم چک کنن.
به دوست خوبمون X-Volt هم پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر در مورد مالتی مدیا در دی اس و فلش کارتهای m3 و r4 به وبلاگ nintendofans.blogfa مراجعه کنند.
ایمان جان شما که با DS Hobro مشکل داشتید ورژن جدیدش اومد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دانلود می کنم و نتیجه رو میگم مرسی
امین فکر کنم این یه روش خاصی داره راه اندازی اش، نه؟ باید حتماً یه کامپیوتر باشه تا کار کنه؟ همین طوری کار نمی کنه؟ یه کم توضیح بده چجوری کار می کنه.
والا من دستگاه وای فایم الان خونه نیست ولی فکر میکنم اگه توی صفحه ی اول a رو بزنی کار کنه.
Last edited by aminakbari93; 31-07-2008 at 10:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)