تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 56 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 560

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث درمورد کنسول دستی Nintendo DS ( فقط در اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

آخه هنوز خرید اینترنتی تو ایران رواج پیدا نکرده.
    چرا از همین جا نمی خرید؟
    Last edited by aminakbari93; 29-07-2008 at 10:57.

2. این کاربر از aminakbari93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    من میخوام PSP رو بفروشم و یه N-DS بگیرم. (چون دیگه حوصله آپدیت فریم مور و از این چیزا رو ندارم)
    چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید، اگه تکراری بود و اعصابتون رو خورد کرد دیگه شرمنده!
    موری استیک (رم) این DS تا چند مگ میتونه باشه؟ (البته نه رم داخلی ها)
    با این کنسول میشه فایلهای MP3 و فایلهای ویدیویی رو اجرا کرد؟
    قیمت خود کنسول + کپی خور کردنش چقدره؟ (منظورم نسخه Lite دستگاه هست)
    از اونجایی که تو ایران خیلی این کنسول کمیابه میشه یه فروشگاه درست حسابی رو معرفی کنین؟
    خیلی ممنون...
    خب، اگه اطلاعات تو وبلاگ کافی نبود، بیشتر توضیح میدم.
    ببینید،وقتی دی استون رو کپی خور کنید، میتونید فرمت mp3 رو به راحتی اجرا کنید. نه تنها mp3 بلکه فرمت های معروف دیگه هم میشه. اگر هم نتونستید اجرا کنید (فرمت های دیگه رو)، کافیه سرچ کنید پلیرش رو دانلود کنید. به همین سادگی.
    در مورد فیلم، پلیر های زیادی وجود دارن. اما اینجا دیگه پلیر اهمیتی نداره، کانورترش مهمه. بهترین movie player ای که من بهتون پیشنهاد می کنم، همون moonshell اِ که همراه باهاش یه کانورتر برای کامپیوتر داره، و خیلی راحت فرمت های معروف رو به dpg تبدیل می کنه و خیلی هم خوب پخش می کنه. از این بابت نگران نباشید. شاید پخش فیلمش به خوبی psp نباشه، ولی بد نیست.

مموری استیک، وارد دستگاه کپی خور کننده میشه. بستگی داره چه دستگاهی رو بگیرید. فکر کنم M3R تا 8 گیگ رو ساپرت کنه ولی اونطور که امین می گفت، 2 گیگ از نظر سرعت از همه بهتره. در ضمن، دقت کنید که این دی اسه، پی اس پی نیست و بازیهاش فوق العاده سبک هستن. حداکثر حجم بازیهای دی اس 128 مگه. از 16 مگ شروع میشن! پس همون 2 گیگ از سرش هم زیاده.

در مورد جای خرید کنسول، من فروشگاه partogames رو برای کپی خور کردن میشناسم، فکر کنم خود کنسول رو هم می فروشه. برید تو وبلاگ شماره و آدرسش رو نوشته ام. توی بازی نمای این ماه هم یه اطلاعیه خوندم مال فروشگاه westgame نوشته بود هم دی اس می فروشه، هم کپی خور می کنه. آدرس و تلفنش رو از westgame دات کام فکر کنم میشه گیر آورد. اگه r4 یا m3 داشت ازش بگیرید بقیه به درد نمی خورن.

در مورد دی اس و برنامه هاش و غیره، توی وبلاگ مرتب اطلاعات می ذاریم برید چک کنید مرتب.

4. این کاربر از imakbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

پس حتما یه سری به West-Game میزنم...!
    بابت اطلاعات هم فوق العاده ممنونم، منتظر مطالب بعدی وبلاگتون هم هستم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس حتما یه سری به West-Game میزنم...!
    بابت اطلاعات هم فوق العاده ممنونم، منتظر مطالب بعدی وبلاگتون هم هستم.
    خیلی ممنون، همین امروط به روز رسانی شد، فردا هم احتمالاً میشه. سعی من اینه که هر روز یه پست بذارم. به خصوص تابستون. از شما هم خیلی ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

خب، اگه اطلاعات تو وبلاگ کافی نبود، بیشتر توضیح میدم.
    ببینید،وقتی دی استون رو کپی خور کنید، میتونید فرمت mp3 رو به راحتی اجرا کنید. نه تنها mp3 بلکه فرمت های معروف دیگه هم میشه. اگر هم نتونستید اجرا کنید (فرمت های دیگه رو)، کافیه سرچ کنید پلیرش رو دانلود کنید. به همین سادگی.
    در مورد فیلم، پلیر های زیادی وجود دارن. اما اینجا دیگه پلیر اهمیتی نداره، کانورترش مهمه. بهترین movie player ای که من بهتون پیشنهاد می کنم، همون moonshell اِ که همراه باهاش یه کانورتر برای کامپیوتر داره، و خیلی راحت فرمت های معروف رو به dpg تبدیل می کنه و خیلی هم خوب پخش می کنه. از این بابت نگران نباشید. شاید پخش فیلمش به خوبی psp نباشه، ولی بد نیست.

مموری استیک، وارد دستگاه کپی خور کننده میشه. بستگی داره چه دستگاهی رو بگیرید. فکر کنم M3R تا 8 گیگ رو ساپرت کنه ولی اونطور که امین می گفت، 2 گیگ از نظر سرعت از همه بهتره. در ضمن، دقت کنید که این دی اسه، پی اس پی نیست و بازیهاش فوق العاده سبک هستن. حداکثر حجم بازیهای دی اس 128 مگه. از 16 مگ شروع میشن! پس همون 2 گیگ از سرش هم زیاده.

در مورد جای خرید کنسول، من فروشگاه partogames رو برای کپی خور کردن میشناسم، فکر کنم خود کنسول رو هم می فروشه. برید تو وبلاگ شماره و آدرسش رو نوشته ام. توی بازی نمای این ماه هم یه اطلاعیه خوندم مال فروشگاه westgame نوشته بود هم دی اس می فروشه، هم کپی خور می کنه. آدرس و تلفنش رو از westgame دات کام فکر کنم میشه گیر آورد. اگه r4 یا m3 داشت ازش بگیرید بقیه به درد نمی خورن.

در مورد دی اس و برنامه هاش و غیره، توی وبلاگ مرتب اطلاعات می ذاریم برید چک کنید مرتب.
    تا 256 مگابایت هستن بازی هاش مثل بازی kochkurse .

8. 2 کاربر از aminakbari93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وبلاگ هواداران نینتندو با دو مطلب مالتی مدیا در دی اس و راهنمای r4 به روز رسانی شد. به علاقه مندان پیشنهاد می کنم چک کنن.
    به دوست خوبمون X-Volt هم پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر در مورد مالتی مدیا در دی اس و فلش کارتهای m3 و r4 به وبلاگ nintendofans.blogfa مراجعه کنند.

10. این کاربر از imakbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

ایمان جان شما که با DS Hobro مشکل داشتید ورژن جدیدش اومد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از aminakbari93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان دانلود می کنم و نتیجه رو میگم مرسی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امین فکر کنم این یه روش خاصی داره راه اندازی اش، نه؟ باید حتماً یه کامپیوتر باشه تا کار کنه؟ همین طوری کار نمی کنه؟ یه کم توضیح بده چجوری کار می کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

والا من دستگاه وای فایم الان خونه نیست ولی فکر میکنم اگه توی صفحه ی اول a رو بزنی کار کنه.
    Last edited by aminakbari93; 31-07-2008 at 10:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •