سلام من یه سایت موبایل رفتم که فریمور واسه cid 53 گذاشته کسی میتونه به من بگه جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام من یه سایت موبایل رفتم که فریمور واسه cid 53 گذاشته کسی میتونه به من بگه جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بابا کسی به من میگه عکس پچ ها رو چجوریییییییییییییییییی تو خود سایت بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
مسعود جان آمدي خوش آمدي خوش خبر باشي زود باش لينكو بذار براي Cid53 منتظرم بيتابم
يا لينك سايت رو بگو يا لينك فريمور البته واسه ريختنش باس setool باشه اونو چيكار كنيم جديدش كه هنوز نيومده 53 رو ساپورت كنه
به به ميبينم كه نصف روز نبودم خيلي پست زده شده
krauser عزيز عيبي نداره انشاالله خودتون استاد ميشين و به بقيه بچه ها هم كميك ميكنين
CID گوشي هم كه 53 هست، بايد كمي صبر كني تا ورژن جديد setool بياد كه اونو ساپورت كنه من خودم حدث ميزنم زود بياد مثلا تا يكي دو ماه ديگه
سلام به دوستان
من گوشيمو به k810 تبديل كردم و پچهاي مفيد را روش نصب كردم الان يه مشكل دارم اونم اينكه آيكون عكسها و فيلمهام به آيكون اون آدمكه تبديل شده، فيلمهل وقتي play ميكن پخش ميشه ولي عكسها را نميشه ديد. هيچ كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
بیا داداش اینم لینک که خواستی برو تو سایت زیر همون صفحه اصلی سایت یه خورده بری پایین هستش ولی باید عضوشی تا بزاره دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا گوشي شما به يكي از پچها حساسيت داره
خودت حدث بزن كه بعد از نصب كدوم پچ اينجوري شده
اگه يادت افتاد اون پچو پاكش كن.
مخلصيتم؟
نه همون اول كار فقط بايد C رو نگهداري ديگه احتياجي نيست!!
اين وسط مسطا هم برنامه بهت ميگه كه كابل رو از گوشي خارج ميكني و باطري رو در مياري دوبار جا ميزني بعد از اينكار رو كليد READY رو ميزني كليد C رو ميگيري كابل رو وصل ميكني
اگه شارژ تا نصفه باشه بهتره ؟ شارژ تا 20 هم داشته باشه خوبه
فرق درايو اينه كه اونا درايو دوربين هست درايو صدا هستن ولي اينا فايل هاي سيستمي هستن!!!
پچ 1 3 يعني اينكه بعد از اين كار چراغ زير اين دو كليد غير فعال ميشه!!!
بعد از فلش كردن بايد اين پچ رو نصب كني
موفق باشيد!
گلمحمدي گفت اگه يادت افتاد اون پچ رو پاكش كن!!!
ولي دوست عزيز اگه يادت نيفتاد يه بار Main تنها رو فلش كن مشكل حل ميشه
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)