S
این دگمه واسه شو تایمه
Burnout Paradise
Burnout Revenge
شوتایم چطوریه ؟
من هر کاری میکنم نمیتونم ماشینای توی خیابونو تیک دان کنم . آخه مثل ماشین مسابقه ای نیست که از بغل محکم بزنی برن بچسبن به دیوار !
یک دکمه دیگه هست یادم نیست چی بود وقتی رفتی تو show time بزنی ماشین میپره باید ماشینت رو بزنی به ماشینای دیگه تا امتیاز بگیری اگه به اتوبوس بزنی که دیگه خیلی عالی میشه امتیازت 2 برابر میشه
دکمه ای که تو show time باید بزنی برای پرش ماشین دکمه Boost هستش![]()
به به عجب بازی هست من این بازیو از همون اوائل (5 روز بعد از انتشار!) دانلود کردم تورنتشو خیلی حال میداد میرفتیم تو نت با بروبچ راننده بازی میکردیم بکوب بکوب(تیکدان) همشم کتکخور بودم! ولی تازگیا حرفه ای شدم مخصوصاً تو ریس بزرگه دور پارادایسه آهنگاشم حرف نداره... آیدیم توی نت همین داشمجتباس... حریف میطلبیم بدو
البته نمیدونم چرا با اینکه همه مسابقه انفرادیاشو بردم از 75 تا ماشین 5 تاشو گیر نیوردم؟؟؟
سلام
منم هستم کی بازی کنیم....؟؟؟
راستی گفتی 70 تا ماشین میده....؟؟؟
اگه اینجوریه که من بقیه اش رو نرم.
چون مال من 30 تا مسابقه مونده ولی 70 تا رو گرفتم فکر می کنم.
خوشحالم به این زودی همبازی پیدا کردم الان سرعتم بده تو ادم کن خبرت میکنم
هواتو تو تیکدان دارم
ولی علتشو فهمیدم چرا 75 تا گیرم نیمده باید همه سوپر جامپا و بیلبوردا و اسمشها رو انجام بدیم اونوقت 5 تا از ماشینامون مدل کربنشم میگیریم یکم سخته باید بگردی دیگه
شاید وجه تسمیه بازی آهنگ اولش باشه چون آهنگ اصلی بازی از کارای باند مطرح راک آمریکایی گانزن روزس هست به اسم paradise city (الان دارم گوشش میدم) پس به نظر منم این اسم شایسته این بازیه و خود بازیم اونقدر موفق بوده که برای علاقه مندای این سبک یه افتخاره و رانندگی در این شهر مثل قدم زدن در بهشت (paradise) راننده هاس!
تازگی دیگه نمیشه بازیا آنلاین بازی کرد میگه که بازی شما update نشده ! شما ها ورژن بازیتون چیه ؟
درسته
من الان امتحان کردم دیدم نشد.
و الان هم دارم آپدیتش رو دانلود میکنم.
حجم آپدیت بازی 106 مگابایت است.
این آپدیت فکر میکنم ماشین های بازی را آپدیت میکند.
اینم از عکس آپدیت بازی از سایت اصلی بازی.
لینک مستقیم دانلود آپدیت:
اطلاعات بیشتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)