سلام من دنبال یه انیمیشی میگردم و اسمشو نمیدونم و فقط دیدمش پس براتون توضیحش میدم و خواهش می کنم لطفااا برا اسمشو پیدا کنید یا حداقل لینک دانلود رو : یه پسری هستش که داره غول هارو از بالای درخت نگاه میکنه و... میفته پایین و چندتا غول کوچیکا اونو میبینن و اون فرار میکنه و... اونا رو میبره تو تله ی خودش و دوتا از دوستاش که سگ هستن بهش کمک می کنن و اونارو له می کنن و بعد پسره با اسب و یه ارابه یا یع همچین چیزی پشت هست و همینطور دوتا سگای کوچیکش و میره به روستایی و به اونا خبر میده غولا دارن حمله می کنن و خودش هم سریع میره و بعد با تیرای اتشنین غولا اون اراب رو میزنن و بچه اونو رو.چپ می کنه تا بتونه فرار کنه.و... از بالا یه کشتی پرنده بهش کمک می کنه و اون پسر میره داخل کشتی و یه آدم تو کشتی هست... میگه اگر منو شکست بدی برات یه شیمشیر میخرم و.... شکستش میده و میره براش بخره و با یه اتفاقی با یه الف البته فکر کنم که قایم شده بود داخل یه لباس... لباسش پاره میشه و همه می فهمن چون تو اون زمان همه با آلفا ها دشمن بودن و پسره میره دنبال دختره تا ازش بخاطر کاری که باهاش کرده معذرت خواهی کنه و... اون غولا می خواد حمله کنن و..... و همه ی اینا با هم متحد میشن تا غول سیاه رو نابود کنن و یه دختر بدی هست که پشت همه ی این ماجراست برای نابود کردن اونا و اون دختره اول انیمیشن میمیره و پسر میره اون مرواریدی که داخل سینه ی اژداها هست رو بیاره بیذون تا بتونه اون دختر رو که عاشقش هست نجات بده و اونو در میاره یکی از افراد که می خواستن اونو اژدها رو نجات بده و اون مرد و خواهرش اژدها هستن و خواهرش میاد جلوی برادرش تا نمیره و نفس اژدها به خواهرش می خوره و غش میکنه و... اونو در میاره و اون مرده مروارید رو نمی ده و میگه مروارید منو بگیر... و خودش از مروارید سیاه استفاده می کنه تا زمانی که دست پسره هست برای نجات عشقش نمیره و یکی از افراد بهش خیانت میکنن... و در آخر همه چیز به خوبی تموم میشه و یکم هم جالب هستش و اون دختر بد اون مروارید سیاه رو گیر میاره در صورتی که همه فکر می کنن نابود شده لطفاااااا برام اسمشو پیدا کنین