تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 302

نام تاپيک: نام این انيميشن/کارتون چيست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستان بعد از حدودا یک سال چند ماه انتظار بالاخره تونستم اسم این سریال پر طرفدار رو پیدا و دانلود کنم
    از قرار معلوم صبرم لبریز شده بود و از سروش سیما به هر نحوی و با کلی دنگ و فنگ یک قسمت از برنامه کودک سال 79 رو گرفتم
    بعد از نگاه کردن اون و درآوردن اسم سریال و نام کارگردان و..... بالاخره تونستم پیداش کنم

این سریال اتریشی هستش و به زبان آلمانی هستش و اسم اصلیش The secret of sagala و به زبان آلمانی Tajemnica Sagali هست
    برای دوستانی که دوست دارن این سریال رو دانلود کنن باید بگم به جز یک قسمت اول در هیچ جا پیدا نمیشه
    فقط در یوتیوب موجود هست , شما فقط کافیه اسم Tajemnica Sagali رو سرچ کنید و با هر طرفندی که بلدین دانلود کنید که من برای دانلود سایت keepvid.com رو پیشنهاد میکنم
    امیدوارم لذت برده باشین و یادتون نره هزینه و قیمت خواندن این متن یک صلوات بر ساحت مقدس پیامبر(ص) و خاندان مطهر ایشان است.

سلام دوست عزیز

خیلی ممنونم از اینکه به دنبال اسم اصلی این سریال خاطره انگیز بودید. سالها بود دنبال دانلود اینم سریال بودم اما اسمی ازش نمیدونستم که با راهنمایی شما موفق به دانلود شدم

لینکها دانلود چهارده قسمت این سریال خدمت شما اگر موفق به دیدن کامل سریال نشدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط از دوستان اگر کسی سریال رو با دوبله فارسی یا زیر نویس پیدا کرد ممنون میشم قرارش بده

ارادتمندم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها...

قدیما یه انیمیشنی دیده بودم که چیز زیادی ازش یادم نمونده... ولی یه خورده بهتون آدرس میدم شاید بتونین کمکم کنین

تا اونجایی که یادم میاد... یه سرزمینی بود که توش انگار همه چی یخ زده بود... بعد یه پسری هم بود با یه قیافه رنگ پریده یا مرده که داشت یه شیشه یا آیینه شکسته ای رو سر هم میکرد... یه زنه هم توش بود که انگار شبیه ملکه یا یه چیزی برای اون سرزمین بود...

ممنون میشم راهنمایی کنین...

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

سلام بچه ها...

قدیما یه انیمیشنی دیده بودم که چیز زیادی ازش یادم نمونده... ولی یه خورده بهتون آدرس میدم شاید بتونین کمکم کنین

تا اونجایی که یادم میاد... یه سرزمینی بود که توش انگار همه چی یخ زده بود... بعد یه پسری هم بود با یه قیافه رنگ پریده یا مرده که داشت یه شیشه یا آیینه شکسته ای رو سر هم میکرد... یه زنه هم توش بود که انگار شبیه ملکه یا یه چیزی برای اون سرزمین بود...

ممنون میشم راهنمایی کنین...
    احتمالا داستان ملکه برفی the snow queen باشه. البته نسخه های مختلف قدیمی و جدید و ترکیبی و غیره داره که با جستجوی تصاویر میتونید اون نسخه رو پیدا کنید. یادمه تو بچگی کتاب داستانش هم داشتم که اونجا کاراکترهاش "گیلدا" و "کایی" نام داشتن.

4. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام یه کارتون بود آخرای دهه 70 و اول دهه 80 از شبکه ۱ پخش میشد

دو تا مامور مخفی احمق بودن... حالا درست یادم نیست ولی یکیشون لباس سیاه میپوشید و بعضی جاها میرفت تو لباس موجودات دیگه یکیشون هم پیراهن سفید تنش بود

کسی اسم این کارتون رو میدونه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

14 پیدا کردن کارتونِ قدیمی

دوستان سلام ، امیدوارم شاد و شنگول باشید .

یه زمانی حدود شاید 18-20 سال پیش ، یه کارتونی پخش میشد که یه چیزی مابین کارتون فیلم بود . درباره ی دایناسورها بود .

شروع کارتون به این شکل بود که یه عده با یه ماشین عجیب که امکانات جالبی داشت از یه مسیر بیابانی میگذشتن تا به جزیره یا محدوده ی دایناسورها برسن . ( ماشینه شبیه چیزی بین جیب و تانگ بود )

آدمای این سریال یا سینمایی (دقیق یادم نیست چون خیلی بچه بودم ) کارتونی بودن ولی جنسِ گرافیکِ دایناسوراش فرق میکرد .

چندین ساله در به در دنبالِ این کارتون-فیلم هستم . (هم علمی بود و هم ماجراجویی ).

با تشکر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان یاری کنید

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

دوستان سلام ، امیدوارم شاد و شنگول باشید .

یه زمانی حدود شاید 18-20 سال پیش ، یه کارتونی پخش میشد که یه چیزی مابین کارتون فیلم بود . درباره ی دایناسورها بود .

شروع کارتون به این شکل بود که یه عده با یه ماشین عجیب که امکانات جالبی داشت از یه مسیر بیابانی میگذشتن تا به جزیره یا محدوده ی دایناسورها برسن . ( ماشینه شبیه چیزی بین جیب و تانگ بود )

آدمای این سریال یا سینمایی (دقیق یادم نیست چون خیلی بچه بودم ) کارتونی بودن ولی جنسِ گرافیکِ دایناسوراش فرق میکرد .

چندین ساله در به در دنبالِ این کارتون-فیلم هستم . (هم علمی بود و هم ماجراجویی ).

با تشکر .

Kyōryū Tankentai Born Free
    انگلیسی: Dinosaurs Catcher Born Free
    محصول 1976 ژاپن

سریال 26 قسمتی بوده که اگر اشتباه نکنم کامل هم پخش نشد (یک بار جمعه از شبکه یک پخش شد)
    با تم ژول ورن-ژاپنی و سبک تلفیقی انیمیشن و ماکت یه چیز نابی بود. ماشین‌ها و تجهیزاتشونم خیلی باحال بود قشنگ روی تخیل آدم راه می‌رفت!

سه چهار قسمتش با دوبله ایتالیایی:

در همین سبک سری Dinosaur War Izenborg هم هست که البته یادم نمیاد اینو تی.وی پخش کرده باشه.

9. 7 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

وای وای یه دنیا ممنون ، لحظه ی تاریخی رو برام رقم زدی مرتضی جان

11. این کاربر از nima_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام من دنبال یه انیمیشی میگردم و اسمشو نمیدونم و فقط دیدمش پس براتون توضیحش میدم و خواهش می کنم لطفااا برا اسمشو پیدا کنید یا حداقل لینک دانلود رو : یه پسری هستش که داره غول هارو از بالای درخت نگاه میکنه و... میفته پایین و چندتا غول کوچیکا اونو میبینن و اون فرار میکنه و... اونا رو میبره تو تله ی خودش و دوتا از دوستاش که سگ هستن بهش کمک می کنن و اونارو له می کنن و بعد پسره با اسب و یه ارابه یا یع همچین چیزی پشت هست و همینطور دوتا سگای کوچیکش و میره به روستایی و به اونا خبر میده غولا دارن حمله می کنن و خودش هم سریع میره و بعد با تیرای اتشنین غولا اون اراب رو میزنن و بچه اونو رو.چپ می کنه تا بتونه فرار کنه.و... از بالا یه کشتی پرنده بهش کمک می کنه و اون پسر میره داخل کشتی و یه آدم تو کشتی هست... میگه اگر منو شکست بدی برات یه شیمشیر میخرم و.... شکستش میده و میره براش بخره و با یه اتفاقی با یه الف البته فکر کنم که قایم شده بود داخل یه لباس... لباسش پاره میشه و همه می فهمن چون تو اون زمان همه با آلفا ها دشمن بودن و پسره میره دنبال دختره تا ازش بخاطر کاری که باهاش کرده معذرت خواهی کنه و... اون غولا می خواد حمله کنن و..... و همه ی اینا با هم متحد میشن تا غول سیاه رو نابود کنن و یه دختر بدی هست که پشت همه ی این ماجراست برای نابود کردن اونا و اون دختره اول انیمیشن میمیره و پسر میره اون مرواریدی که داخل سینه ی اژداها هست رو بیاره بیذون تا بتونه اون دختر رو که عاشقش هست نجات بده و اونو در میاره یکی از افراد که می خواستن اونو اژدها رو نجات بده و اون مرد و خواهرش اژدها هستن و خواهرش میاد جلوی برادرش تا نمیره و نفس اژدها به خواهرش می خوره و غش میکنه و... اونو در میاره و اون مرده مروارید رو نمی ده و میگه مروارید منو بگیر... و خودش از مروارید سیاه استفاده می کنه تا زمانی که دست پسره هست برای نجات عشقش نمیره و یکی از افراد بهش خیانت میکنن... و در آخر همه چیز به خوبی تموم میشه و یکم هم جالب هستش و اون دختر بد اون مروارید سیاه رو گیر میاره در صورتی که همه فکر می کنن نابود شده لطفاااااا برام اسمشو پیدا کنین

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه کارتون بود که داخلش یه پسر بود که چند تا ربات داشت و خونه اش هم اگه اشتباه نکنم حالت یه کفش پوتینی بودش ...کارتون خیلی معروفی بودش
    یکی از روباتاش که خیلی هم توی داستان کارتون نقش داشت مثل فنر کش میومد و رنگش هم سفید و قرمز بود....یکی دیگش یه پروانه بالای سرش بود که باهاش پرواز میکرد
    کسی میدونه اسمش چی بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •