خدمت دوست عزیزم oxydiom
من Imate Jamدارم
اگر بتونی windows Mobile 6.1 Professional روش نصب کنی از هیچ خدمتی دریغ نمیکنم
حتی اگه بخوای میام اصفهان ماچت میکنم
حمید Kharg Island
خدمت دوست عزیزم oxydiom
من Imate Jamدارم
اگر بتونی windows Mobile 6.1 Professional روش نصب کنی از هیچ خدمتی دریغ نمیکنم
حتی اگه بخوای میام اصفهان ماچت میکنم
حمید Kharg Island
Last edited by Lenge.kafsh; 28-09-2008 at 23:59.
سلام
بازم منم
یه برنامه برای فارسی کردن پیدا کردم اما سریال نداره...
ببینم بچه های سریال پیداکنمون چی کار می کنن
salam dooste aziz . man ye palm treo 750 daram va donbaale windowsesh migardam . age lotf koni baram bezari mamnoon misham . dar zemn man ye soal daram . sharjhe mobilam tamoom shodo vaghti zadamesh too shaarjh arme palm oomad bala vali windowsam nayoomad . man bayad chikaar konam . dar zemn age windowse 6 bekhaam laazeme ghablesh win 5 nasb konam yaa na ? mamnoonam
با سلام
من یک گوشی آیمت جم دارم که بعد از آپدیت کردن, که متاسفانه ناقص انجام شد ,الان گوشی دوچار چند مشکل شده
مشکل اصلیش هم اینکه وقتی میخوام دوباره آپدیت رام کنم دیگه با اکتیو سینس ارتباط برقرار نمیکنه و eror 101 میده
میخواستم بدونم راه دیگهای برای آپدیت رام وجود داره که به اکتیو سینس احتیاجی نداشته باشه
با تشکر
می تونین ی رام touch flo برای JAMin معرفی کنید ؟
سلام
دوستان من یه گوشیه طاها دارم که خیلی شبیه تاچ فلو هست میه کمک کنید یه رام خوب دان کنم
سلام ... من یک گوشی i-mate JAMin دارم ...
باید بگم اصلا هیچ چی در مورد این گوشی نمیدونم ... اصلا نمیدنستم به این طور گوشیا میگن پاکت پی سی ...
حالا چندتاسولا دارم :
1-س م س فارسی چه جوری بفرستم ؟
2-چرا سرعتش انقدر پایینه
3-جریانه ویندوز چیه ؟
4-یه چندتا مزیت بگید که ما دلسرد نشیم از اینکه اینو خریدیدم ... چون یه جوریه ...
خیلی مخلصیم![]()
سلام لطفا رام Himalaya رو اگه براي ويندوز 6 داره بذاريد ممنون ميشم. كلي گشتم تونستم واسه 5 رو گير آوردم و نصب كردم. ممنون ميشم اگه دوستان لطف كنند و اگه وجود داره راهنمايي كنند. با تشكر فراوان
سلام.
اینکه شما یک فارسی ساز پیدا کردید که سریال نداره و الان سریالش رو میخوای اونایی که میخوان واست پیدا کنن نباید بدونن که فارسی سازت چیه؟
ضمنا" شما میتونی از فارسی سازهایی استفاده کنی که اصلا" نیاز به سریال ندارن مثل mobidiv که الا. ورژن 4.16 آخرین ورژنشه.
سلام دوستان . خبری نشد ؟ لااقل اگه امکان داره بفرمایید که اصلا میشه به 6 ارتقا داد یا نه ؟ ممنون میشم جوابم رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)