دقیقا نمی دونم اما می دونم وقتی یه رندر کلی بگیری موقع خروجی گرفتن سرعت بیشتر از وقتیه که رندر نگرفتی البته اینم زیاد مطمئن نیستم![]()
دقیقا نمی دونم اما می دونم وقتی یه رندر کلی بگیری موقع خروجی گرفتن سرعت بیشتر از وقتیه که رندر نگرفتی البته اینم زیاد مطمئن نیستم![]()
کتاب اموزش پریمیر
6.5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنون از اینکه این مطالب رو گذاشتید و به همه کمک میکنید اما اگه دوستان این آموزش ها رو به صورت pdf بزارند ممنون میشیم
شما که زحمت کشیدید پس یه زحمت دیگه بکشید و به صورت pdf در بیاورید ممنون ...
حتما تا آخر اين ماه اينكار رو
خواهم كرد
مرثی از شما آقا حسین
این کار باعث میشه کاربر به راحتی به مطالب دسترسی داشته باشه بازم ممنون آق حسین
سلام
بهترین و باکیفیت ترین خروجی که میشه برای ساخت یک dvd video عالی از Adobe Premiere Pro CS4 گرفت چیه؟
موقع خروجی گرفتن آنقدر انتخاب برای این نسخه جدید پریمیر هست که واقعا نمی دونم کدومش می تونه بهترین انتخاب برای ساخت یه dvd video با وضوع عالی باشه....
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند
سلام
لطفا سوالتون رو در تاپیک جداگانه مطرح بفرمائید .
ممنون
من دیروز پرمیر 1.5 رو دانلود کردم. توی صفحه اول سه تا گزینه هست. try - information- close
کرک رو هم دانلود کردم. کد رو کجا وارد کنم ؟
ویدیویی که میزارم هر 1-2 ثانیه، استپ استپ میشه. چرا اینجوریه ؟
با سپاس
سلام ....
من هرچی گشتم که بتونم این ورژن{ PremierePro2_0_Tryout }که شما لینک دانلود رو گذاشتید قانونی کنم نشد هیچ جایی برای گذاشتن سریال وجود نداره فقط میگه که باید بخری چه طوری میتونم قانونیش کنم و ازش استفاده کنم .... لطفا کمک کنید![]()
با سلام و احترام
قدرتمندترین مرکز فروش و ارائه و مشاوره محصولات نرم افزاری و سخت افزاری عکاسی دیجیتال آتلیه و میکس فیلم
با هدف بالا بردن و ارتقاء سطح کیفی میکس و عکاسی همکاران در سراسر کشور و با ارائه محصولاتی چون :
روتوش های آمریکایی و اوریجینال عکس
روتوش فیلم با قابلیت جداسازی چشم و لب
کلیپ ، پروژه ، سینک
افکت و جلوه های ویژه ادوب پریمیر و افتر افکت
انیمیشن با آرشیو 500 عدد دی وی دی
فون و بکگراند عروس و داماد و کودک با ارائه 45 بسته استثنایی
تکنیک ها کمیاب تدوین
آموزش باورنکردنی پریمیر 6.5 و پرو در 4 روز تهران و کرمانشاه در محل شامل ساخت کلیپ های سه بعدی ، سینک ، ساخت پروژه و تمام تکنیک های مورد نیاز عروسی که پس از یک هفته به راحتی و الیته
باورنکردنی نیست یک فیلم عروسی را با روش ما و سبک حرفه ای میکس خواهید کرد و نمره بالایی خواهید گرفت (با ما تماس بگیرید و از سایت ما دیدن فرمائید)
و هر آنچه که در زمینه عکاسی و میکس و مونتاژ نیاز دارید
ضمنا طراحی وب سایت های کاملا گرافیکی به زبانهای سطح بالا و ارائه طراحی ها منحصر بفرد جهت آتلیه ها
و تحویل 5 روزه در سراسر کشور با عقد قرارداد در کرمانشاه و تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09191770576
09187262454
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)